Paskaičiau šiek tiek ir mastau kas yra dažnai.
Kartais alaus, kartais sidro su manim, ar šampano. Stipriuosius geria retai. Yra vienas draugas kuris visada įkalbinėja, nes pakelia jis daug ir jam vakaras neprisigėrus (iki lygio kai neatsimenu) ne vakaras, tačiau B visada sugeba pasako tam ne, žino kad skrandis nėra jo stipri pusė, ypač gėrimuose su laipsniais.
Kartais išgeriam kartu vyno vakarieniaudami. Alkoholiu nepiktnaudžiauja, būna norisi, būna ir ne.
nedaznai,as negaliu gert,bet jam niekad nepriekaistauju,jis zino ribas,o jei kartais ir perzengia,tai nedarau katastrofos
QUOTE(Peledziuke701 @ 2011 09 21, 21:25)
Mano vyras keleta kartu per savaite isgeria sidro, alaus, bet po ne daug (po viena buteli), taciau daugiau negeria, tai del to ne matau problemos. Manau, del tiek nieko blogo.
as irgi nematau problemos jei tai keli buteliai per savaite zinoma tik silpno gerimo
QUOTE(Voveryyte @ 2011 08 24, 22:25)
Man vis knieti is moteriskiu suzinoti - KODEL jos pyksta? Nu kas atsitinka to alaus isgerus? Vyras durnas, smirdi, nusisneka, neigalus ir t.t.? Nu nesuprantu...
Nesnekekime zinoma apie krastutinumus ir alkoholizma, arba prisigerima iki samones netekimo.
As negeriu isvis, vyras po kelis alaus isgeria beveik kasdien. Man namu ruosos darbus padaro, manimi rupinasi, girtas nesislaisto, su draugeliais nesivalkioja. Na ir sirdies ne kiek neskauda. Dirba ziauriai daug nervu reikalaujanti darba ir as pilnai suprantu jo nora uzsimirsti bei atsipalaiduoti.
Nesnekekime zinoma apie krastutinumus ir alkoholizma, arba prisigerima iki samones netekimo.
As negeriu isvis, vyras po kelis alaus isgeria beveik kasdien. Man namu ruosos darbus padaro, manimi rupinasi, girtas nesislaisto, su draugeliais nesivalkioja. Na ir sirdies ne kiek neskauda. Dirba ziauriai daug nervu reikalaujanti darba ir as pilnai suprantu jo nora uzsimirsti bei atsipalaiduoti.
Aš irgi nesuprantu. Mano vyras išgeria kokią skardinę alaus vakarienę valgydamas ar po taurę vyno išgeriam, na dar vakarėliai ir pan. Juk nuo taurės vyno ar alaus nepasigersi. Jei vyras taptų agresyvus ar pan, tai dar suprasčiau, o pykti vien dėl to, kad moteriškei taip nepatinka, kažkoks marazmas..
QUOTE(Voveryyte @ 2011 08 24, 22:25)
Man vis knieti is moteriskiu suzinoti - KODEL jos pyksta? Nu kas atsitinka to alaus isgerus? Vyras durnas, smirdi, nusisneka, neigalus ir t.t.? Nu nesuprantu...
SAV (suauges alkoholiko vaikas) puikiai suprastu tokiu moteru baime. Joms baisu, kad vyras nusiris, kaip kazkada nusirito artimas zmogus.
QUOTE(linamog @ 2011 10 03, 16:05)
SAV (suauges alkoholiko vaikas) puikiai suprastu tokiu moteru baime. Joms baisu, kad vyras nusiris, kaip kazkada nusirito artimas zmogus.
Na va, radau priezasti, kodel nemegstu, kai vyras isgeria tik viena buteli alaus.
QUOTE(Ritutia @ 2011 10 05, 08:48)
Na va, radau priezasti, kodel nemegstu, kai vyras isgeria tik viena buteli alaus.
Na, aš ne SAV ir mano draugas negeria visai, bet vis tiek nepatiktų, jei vyrui reikėtų kiekvieną vakarą ko nors išgerti. Tai jau būtų priklausomybė, jei tik šitaip žmogus sugeba atsipalaiduoti.
na,maniskis 2-3 i savaite ale su manim butelaiti namie,po vakarienes, po to papildomai pasislepes garaze,katilinej kokis 3-4 butelaicius savaites begyje,na,kas antra savaigali su kazkuo tarkim ikala, na....dar darbe kokis 3-4 kartus brendzio po 50-100 g.....o cia visu tokie gerieciai, tokie teigiami, kas paklaus ar man patinka?pasakysiu,ziauriai ne,ka darau?kalbu, nekalbu,monologais ivairiais,dialogu tuo klausimu,deja,nera,kazkada uzklausiau kodel sitoks begalinis nenumaldomas noras dar ikalt kad ir prie -25 c salcio,kol malku isinesa pakurt,zinot ka pasake :"Skaunu"...juokinga jei nebutu graudu.
nei su Voveryte nei su Stirniuku nesutinku,gal jos dar jaunos,gal dar mazai seimoj gyvena, nus duokit man su pagaliu per galva, bet man tikrai nepatinka,kai vaiksto akis apsipyles,ale atsipalaidaves,uzvelka ir ramu,na,taip,dirba,uzdirba,sunkiai,na ir kas,o mes, moterys nedirbam? ar kaip? o jei mums taip pradet atsipalaiduot kieviena vakara:gi namai uzkniso,vaikai neklauso,gi ikali po pora butelaiciu,nuotaika atsiranda,linksmumas apima...man tai debilizmas....deja,bet mano ir vyro poziuriai tuo nesutampa,as uz tai,kad po sunkios darbo savaites kur pirty su vyrais ismaukia,as uz tai,kad esant sveciams ar sveciuose pabaliavot,as uz tai,kad esant karstai vasaros dienai prie saslyku alaus ikalam,bet kai pradedama smagintis pasislepus,nors ir zinant mano poziuri i visa sita reikala ir kiekviena diena....tegul smerkia cia mane kas nori...bet as tikrai kitos nuomones..
nei su Voveryte nei su Stirniuku nesutinku,gal jos dar jaunos,gal dar mazai seimoj gyvena, nus duokit man su pagaliu per galva, bet man tikrai nepatinka,kai vaiksto akis apsipyles,ale atsipalaidaves,uzvelka ir ramu,na,taip,dirba,uzdirba,sunkiai,na ir kas,o mes, moterys nedirbam? ar kaip? o jei mums taip pradet atsipalaiduot kieviena vakara:gi namai uzkniso,vaikai neklauso,gi ikali po pora butelaiciu,nuotaika atsiranda,linksmumas apima...man tai debilizmas....deja,bet mano ir vyro poziuriai tuo nesutampa,as uz tai,kad po sunkios darbo savaites kur pirty su vyrais ismaukia,as uz tai,kad esant sveciams ar sveciuose pabaliavot,as uz tai,kad esant karstai vasaros dienai prie saslyku alaus ikalam,bet kai pradedama smagintis pasislepus,nors ir zinant mano poziuri i visa sita reikala ir kiekviena diena....tegul smerkia cia mane kas nori...bet as tikrai kitos nuomones..
Petrovna, nera ka smerkti, sveikas jusu poziuris. Gerai, kad pati neklimpstat i ta liuna, buna ir tokiu atveju.
Dabar pagalvojau, o kazin kada mano vyras buvo isgeres paskutini karta... Prisiminiau, pries 3men, kai buvo atvaziaves jo brolis ir as pagimdziau suneli. Tai savaite po gimdymo dviese isgere puse butelio trejos devynerios. O pries tai kada buvo geres? Hmm, jau nebeprisiminsiu Tikrai geria labai retai, turi buti gera proga. O visiskai nusigerusi esu maciusi tik viena karta per visa pazinties laika. Na, as ir pati is negerenciu. Kaip viena cia parase, esu alkoholiku vaikas, bijau, tikrai labai itariai ziureciau, jei pradetu kiekviena savaitgali po keleta buteliu alaus ikalti, o ka jau sneketi apie kiekviena diena po buteli alaus. Skyrybos garantuotos, jei nemestu tokio atsipalaidavimo.