Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

Turėjau vaikiną, kuris su draugais gerdavo non top. Man tai žiauriai nepatiko doh.gif dabartinis draugas negeria beveik niekuomet, išskyrus su manimi: butelį vyno, kartais alaus užsimanau. Jei ir sudaužiam, tai kartu thumbup.gif
Atsakyti
viskas yra gerai,kol yra saikas thumbup.gif ,kai susiduri suvoki,kad tai problema,buna jau labai toli nueita doh.gif
Atsakyti
Maniskis negerdavo be progos nei kiek bigsmile.gif bet pakeite darba, kur visi bokaliukus kilnoja blink.gif dabar i savaite 1-2 kartus nusiperka alaus atsigerti doh.gif bash.gif negaliu kaip pykstu...
Atsakyti
man tai smagu smile.gif maniskis is vis nemegsta po viena buteliuka vakarais atsigerti alaus. Aisku su draugai retkarciais isgeria.
Atsakyti
Kadangi alkoholis man ne draugas,tai mb visada sako juokais,kad nėr namie su kuo išgert biggrin.gif o šiaip tai labai retai jis tą daro,kai į svečius užsuka kas dažniausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 13, 13:35)
Maniskis negerdavo be progos nei kiek  bigsmile.gif  bet pakeite darba, kur visi bokaliukus kilnoja  blink.gif dabar i savaite 1-2 kartus nusiperka alaus atsigerti  doh.gif  bash.gif negaliu kaip pykstu...

Man vis knieti is moteriskiu suzinoti - KODEL jos pyksta? Nu kas atsitinka to alaus isgerus? Vyras durnas, smirdi, nusisneka, neigalus ir t.t.? Nu nesuprantu...
Nesnekekime zinoma apie krastutinumus ir alkoholizma, arba prisigerima iki samones netekimo.
As negeriu isvis, vyras po kelis alaus isgeria beveik kasdien. Man namu ruosos darbus padaro, manimi rupinasi, girtas nesislaisto, su draugeliais nesivalkioja. Na ir sirdies ne kiek neskauda. Dirba ziauriai daug nervu reikalaujanti darba ir as pilnai suprantu jo nora uzsimirsti bei atsipalaiduoti.
Atsakyti
Mano marius tik kai būna progos išgeria, arba kai susimato su senai matytais draugeliais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis alaus visai negeria, stipriųjų gėrimų irgi ne, nebent per kokias šventes simboliškai vieną stikliuką, tik vyno dar kartais paragauja taurę kitą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2011 08 24, 22:25)
Man vis knieti is moteriskiu suzinoti - KODEL jos pyksta? Nu kas atsitinka to alaus isgerus? Vyras durnas, smirdi, nusisneka, neigalus ir t.t.? Nu nesuprantu...
Nesnekekime zinoma apie krastutinumus ir alkoholizma, arba prisigerima iki samones netekimo.
As negeriu isvis, vyras po kelis alaus isgeria beveik kasdien. Man namu ruosos darbus padaro, manimi rupinasi, girtas nesislaisto, su draugeliais nesivalkioja. Na ir sirdies ne kiek neskauda. Dirba ziauriai daug nervu reikalaujanti darba ir as pilnai suprantu jo nora uzsimirsti bei atsipalaiduoti.

Mniskis isgeria retkarciais alaus po darbo su suriu ir kepta duonyte...bet tikrai ne kasdien...kai buna progu pasvencia ir su stipresniais gerimais...kad po to kelias dienas buna "neigalus", skauda galva, nevalgo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2011 08 24, 22:25)
Dirba ziauriai daug nervu reikalaujanti darba ir as pilnai suprantu jo nora uzsimirsti bei atsipalaiduoti.

Maniškis negeria visai, tai išvis neturiu už ką pykti. Kartais abu nusiperkam butelį vyno ir kokią nors progą paminim. Jei gertų taip, kaip Jūs rašėt, nepykčiau, bet susimąstyčiau pati ir norėčiau, kad susimąstytų jis.

Yra įvairūs būdai užsimiršti. Galima užsimiršti sportuojant, galima užsimiršti skaitant knygą, geriant arbatą. Jeigu jau atsiranda poreikis užsimiršti kasdien / kas antrą dieną kilnojant bokalą ar stikliuką, tai jau gali tapti ir tam tikra priklausomybės forma. Taigi aš nepykčiau, nekaltinčiau SB tokioje situacijoje, bet padėčiau jam užsimiršti kitais (sveikesniais smile.gif) būdais.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 09 13, 11:44)
Maniškis negeria visai, tai išvis neturiu už ką pykti. Kartais abu nusiperkam butelį vyno ir kokią nors progą paminim. Jei gertų taip, kaip Jūs rašėt, nepykčiau, bet susimąstyčiau pati ir norėčiau, kad susimąstytų jis.

Yra įvairūs būdai užsimiršti. Galima užsimiršti sportuojant, galima užsimiršti skaitant knygą, geriant arbatą. Jeigu jau atsiranda poreikis užsimiršti kasdien / kas antrą dieną kilnojant bokalą ar stikliuką, tai jau gali tapti ir tam tikra priklausomybės forma. Taigi aš nepykčiau, nekaltinčiau SB tokioje situacijoje, bet padėčiau jam užsimiršti kitais (sveikesniais smile.gif) būdais.

Puiki nuomone.Pritariu ir pati taip mastau, nes alkocholis nera man draugas, kaip kad rasiau ka tik vienoj temoj, kad kiekvienas mes esam savo gyvenimo kalvis, kaip nusikalsi taip turesi biggrin.gif
Visada buvau pries alkocholi, pries visokias pijankes, tai ir turiu vyra, kuriam alkocholis nereikalingas.
Yra moteru, kurios toleruoja, kai vyras siek tiek isgeria, na ten alaus su draugais ir t.t., bet po to verkia, kai per laika vyras tampa alkocholikas, zinoma tokius paskui palieka, ieskosi kito, negeriancio....
Zinoma ne visi nusigeria, bet yra toks posakis: lasas po laso ir akmeni prataso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniese: 17 rugsėjo 2011 - 10:12
Jei eilines dienos tai negeria, arba jei alaus nusiperka būna tik puse skardinės išgeria, nes nebenori ir taip karta i savaite arba i dvi savaites karta. O jei koks balius, tai prisigeria baisiai, kad vest namo reikia, bloga ir nebesiorientuoja
Atsakyti