Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

QUOTE(mergelė-širdelė @ 2011 06 11, 14:22)
MB negeria visai, kiek pasakojo , gere praeity..
man atrodo galveleje susisuka neblogai vien del to , kad kartais sveika atsipalaiduoti isgeriant,atsigaivint, o cia ne laso..net saldainiu su alcohol skoniu..
amzinai kazkas negerai, amzinai kazkas ne taip... piktas,
nepazinojau jo isgeriancio g.gif bet atrodo atsisakius alkoholio pasikeicia charakterio bruozai bet ne i ta geraja puse.. neikalbineju jo isgerti, bet jis toks be galo sunkus zmogus man atrodo doh.gif
taigi namie ne laso % vien saldainiai lotuliukas.gif

Gal jis vis kankinasi dėl priklausomybės, nori išgerti, negali, susilaiko, dėl to piktas?
Atsakyti
nepasakyciau kad labai daznai,bet tiesiog sprogstu jei pasako grysiu,neussibusiu taciau ir uzsibuna ir gryzta tik po paros ,nors tikrai zinau 100% per mergas neina,ir del to nepergyvenu.bet va kad negryzta kai pasako kad grysiu greit tai palieku pikta.ir va,kaip tik jau kelinta diena kai su vyru nekalbu,dienom verkiu.man baisu tiek dienu buti susipykus.bet neisgaliu ir nusileisti.per tas kelias dienas viska apgalvojau.prisimenu vis kaskart tik nemalionius ivykius,dienas.ir tuo paciu kapupiu pykti papildomai.ir dabar ne tik del to kad isejes pries kelias dienas su draugais pasedeti,dar susiskambinom ramiai pasakiau,nepamirs gryzti.ryt laukia susitikimas su tam tikrais zmonemis.nepalik manes tokioje situacijoje.zinoma pasake gerai.bet taip nenutiko.gryzzo po paros.mane pavede.
Atsakyti
QUOTE(karsciobanga @ 2011 07 08, 20:47)
nepasakyciau kad labai daznai,bet tiesiog sprogstu jei pasako grysiu,neussibusiu taciau ir uzsibuna ir gryzta tik po paros ,nors tikrai zinau 100% per mergas neina,ir del to nepergyvenu.bet va kad negryzta kai pasako kad grysiu greit tai palieku pikta.ir va,kaip tik jau kelinta diena kai su vyru nekalbu,dienom verkiu.man baisu tiek dienu buti susipykus.bet neisgaliu ir nusileisti.per tas kelias dienas viska apgalvojau.prisimenu vis kaskart tik nemalionius ivykius,dienas.ir tuo paciu kapupiu pykti papildomai.ir dabar ne tik del to kad isejes pries kelias dienas su draugais pasedeti,dar susiskambinom ramiai pasakiau,nepamirs gryzti.ryt laukia susitikimas su tam tikrais zmonemis.nepalik manes tokioje situacijoje.zinoma pasake gerai.bet taip nenutiko.gryzzo po paros.mane pavede.

blink.gif
Tylėti ir kaupti pyktį negalima - kenkiate sau ir TIKRAI nesprendžiate problemos. Kalbėkitės, nerėkite, neisterikuokite.

Atsakyti
karsciobanga, pasielkite taip pat kaip jusu vyras, kazin ar jam patiks.. gal pasidarys atitinkamas isvadas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 07 11, 17:16)
karsciobanga, pasielkite taip pat kaip jusu vyras, kazin ar jam patiks.. gal pasidarys atitinkamas isvadas rolleyes.gif

Nepadarys. Tikrai nepadarys. Bus tik pykčio banga ir jokių išvadų.
Atsakyti
paskaiciau temos kokius penkis puslapius. labai keista, visos tik raso maniskis negeria negeria, labai retai mazai, o kaip pasiziuri kokia statistika Lietuvos ojojoi. ir dar pasirodo, kad merginos kartais daugiau isgeria, ar yra iniciatores isgerimo, kad ir nedidelio. biggrin.gif as viena is tu
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 07 11, 19:50)
paskaiciau temos kokius penkis puslapius. labai keista, visos tik raso maniskis negeria negeria, labai retai mazai, o kaip pasiziuri kokia statistika Lietuvos ojojoi.

O kas cia labai puls girtis tuo, kas visiskai nedziugina. Gerianciu zmonos ir drauges renkasi kitose temose...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 11, 20:43)
O kas cia labai puls girtis tuo, kas visiskai nedziugina. Gerianciu zmonos ir drauges renkasi kitose temose...

cia siaip pastebejimas, kad daugiausia visoos sako kad negeria. tai juk nebutina atsakyti taip ar ne, tiesiog dauguma atsako ne
Atsakyti
Taip, tiesa, girtis nėra kuo, o skundas nepadės. Bet nemanau, kad alkoholikų žmonoms rūpi tik kažkokios kitokios temos. Juk žmonos ir draugės irgi yra įvairios. Ne visos užsidaro savyje, arba atsiriboja nuo aplinkos.
Atsakyti
Jau nebegeria visiskai
Atsakyti
maniskis isgeria,kiekviena vakara po buteliuka alaus.. o rimciau tai per kokias sventes... blush2.gif
Atsakyti
Maniškis taip pat iš tų, kurie alkoholį vartoja labai minimaliai ir saikingai. Deja, mūsų visuomenėje, kuomet dar mažiems vaikučiams per gimtadienius perkami gėrimai imituojantys šampaną, į tokius kaip jis žiūri kreivai, pavyzdžiui, kai kurie pažįstami nuolat juokiasi, nes į balių, kai visi ant galvos atsineša bent po 0,5 litro ko nors stipresnio, jis pasiema 1-2 buteliukus lengvo alaus. cool.gif o tokio dalyko, kad pareitų iš darbo ir parsineštų alaus - nėra buvę, ir neseniai pasakė, kad jei kažkada jam taip atsitiktų, tai jau pats nesupras, kas su juo pasidarė smile.gif
Atsakyti