Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

Alkocholio vyras nevartoja, o as pasidariau alkocholike, megstu susimiksint kokteiliuka, ypac patinka 'Pina Colada", Blue Angel, Mojito, Velnio Akys biggrin.gif
Atsakyti
Blogai,nes galite likti VIENA g.gif
Atsakyti
Na mes siaip jauni dar zmones,tai kartu ''pavartojam'' ir be progu. Siaip tiesiog savaitgali su draugais ir panasiai. Nematau nieko blogo, o ir bedu del to nera, nes ne kiekviena savaitgali taip buna. Is tikruju pakankamai retai, neskaitant svenciu ar gimtadieniu.
Atsakyti
Deja,visų pradžia buvo tokia.. mirksiukas.gif Ne per vieną dieną tampame alkoholikais. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Karta i menesi kartu isgeriam po taure putojancio vyno dar vienam menesiui drauge pamineti, plius mazdaug karta i menesi eidami i vakareli isgeriame po taure sokoladinio likerio, daugiau alkoholio nevartojam
Atsakyti
QUOTE(MissSuperstar @ 2011 05 27, 23:45)
Karta i menesi kartu isgeriam po taure putojancio vyno dar vienam menesiui drauge pamineti, plius mazdaug karta i menesi eidami i vakareli isgeriame po taure sokoladinio likerio, daugiau alkoholio nevartojam

Vaizdelis geras...o jei norisi kai kada daugiau,ne po taure,o po dvi...tai kaip...kaip filme,viskas pas jus surezisuota... mega_shok.gif dirol.gif
Atsakyti
MB nevartoja alkoholio smile.gif
Atsakyti
Retai, ir tuo labai džiaugiuosi.. ax.gif Pati netgi dažniau paragauju.. blush2.gif
Atsakyti
Labai retai, džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Išgeria. Todėl dabar jis jau buvęs vyras biggrin.gif

Aš mėgstu raudoną vyną, prie pietų ar vakarienės, sako, širdžiai sveika biggrin.gif Bet daugiau nei taurės per dieną neišgeriu ir kasdien nesinori lakt. O visokių švenčių su didesniais apsvaigimais būna laaabai retai, kokios 2-3 į metus ax.gif
Atsakyti
Retai, dazniausiai gamtoje su draugais smile.gif
Atsakyti
MB negeria visai, kiek pasakojo , gere praeity..
man atrodo galveleje susisuka neblogai vien del to , kad kartais sveika atsipalaiduoti isgeriant,atsigaivint, o cia ne laso..net saldainiu su alcohol skoniu..
amzinai kazkas negerai, amzinai kazkas ne taip... piktas,
nepazinojau jo isgeriancio g.gif bet atrodo atsisakius alkoholio pasikeicia charakterio bruozai bet ne i ta geraja puse.. neikalbineju jo isgerti, bet jis toks be galo sunkus zmogus man atrodo doh.gif
taigi namie ne laso % vien saldainiai lotuliukas.gif
Atsakyti