Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

QUOTE(victorya... @ 2011 02 16, 17:18)
Mažai geria, tam tikromis progomis tik. Manau su gėrimu problemų nebus niekada (tfu tfu tfu) smile.gif

"Niekada nesakykite niekada" nono.gif

Dėl savęs žmogus negali būti garantuotas kad ko nepridarys o apie kitą tai drąsiai teigti irgi manau "rizikinga" mirksiukas.gif
Atsakyti
Retai vyras isgeria. Labai dziaugiuosi, kad mb niekada po darbo dienos isgerti alaus buteli.Bet kai jau koks baliukas, tai isgeria.
Atsakyti
kiekviena savaitgali doh.gif
Atsakyti
Maniskis isvis negeria, kazkada biski gerdavo, jam nepatiko ir jau senai metes, kaip matau niekada ir neprades...Aisku nieko negali zinoti, bet siuo metu negeria nei laso alkoholio ax.gif
Bet va as tai megeja pagurksnoti, reiktu ir man mesti su juo i kompanija blush2.gif
Atsakyti
Ką bekalbėtume,alkoholis reikalingas žmogui,kuris pats nesugeba sutvarkyti savo energetikos... drinks_cheers.gif Gal ne visi žino,kad alkoholis laikinai "sureguliuoja"čakrų pralaidumą...o kai "reguliuoja"dažnai,tada l.blogai.Taigi-renkamės,gyventi ar mirti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2011 04 08, 19:23)
Maniskis isvis negeria, kazkada biski gerdavo, jam nepatiko ir jau senai metes, kaip matau niekada ir neprades...Aisku nieko negali zinoti,  bet siuo metu negeria nei laso alkoholio  ax.gif
Bet va as tai megeja pagurksnoti, reiktu ir man mesti su juo i kompanija  blush2.gif

MB irgi nei laso schmoll.gif
o as tai neatsisakau jeigu proga yra blush2.gif Gal irgi reiketu atsisakyt del kompanijos. Tik i nauda butu g.gif
Atsakyti
Puikiai galiu atsisakyti,nes aš teisus negerdamas,o ne tas,kuris ieško progos,kada "įkalti" drinks_cheers.gif
O su laiku pradedame vis daugiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Alaus bokalą kartą per mėn.
Anksčiau daugiau išgerdavo, dabar pats nebenori smile.gif
Atsakyti
Stipriuju gerimu is viso nevartoja, alaus pora kartu i menesi kokia skardine ir labai del to dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Maniškis išvis beveik negeria biggrin.gif , as taip pat labai retai vartojanti, bet pas mus šeimoj, gaunasi kad vistiek, kad aš daugiau per metus paragauju, nei mano vyras biggrin.gif
Atsakyti
manskis isvis negera schmoll.gif
Atsakyti
na jei gertų mano vyras, tai manau kad visos alkoholio parduotuvės bankrutuotų, išgeria kokio alaus labai, net labai retai...
Atsakyti