QUOTE(Pro @ 2011 02 09, 13:20)
man tik klausimas kyla, kaip jūs susižavėjote tokiu žmogumi, kuris jau draugystės pradžioje, jei išgėrinėjo nemažai - vadinas, be sąmonės būdavo?
tas išauklėjimas yra slidus reikalas, nemanau, kad tai gali pavykti. pažinojau vieną žmogų, kurio problemos buvo tokios pačios. tai pagerėdavo situacija su išgerinėjimais, tai vėl užeidavo, bet nesusitvarkė iki galo net sukrėstas gyvenimo įvykių. jo draugė galiausiai prarado kantrybę.
tas išauklėjimas yra slidus reikalas, nemanau, kad tai gali pavykti. pažinojau vieną žmogų, kurio problemos buvo tokios pačios. tai pagerėdavo situacija su išgerinėjimais, tai vėl užeidavo, bet nesusitvarkė iki galo net sukrėstas gyvenimo įvykių. jo draugė galiausiai prarado kantrybę.
be sąmonės nebūdavo, tiesiog susitinki viskas gražu ir t.t. bet tik išeina namo, tai visada atsidurdavo ten kur geriama - pas draugus. skyrėmės 100 kartų, tada pradėjo meluot. kurį laika buvo gražui ir ramu pas mus, net pradėjau tikėt, kad galiu su juo praleist visą gyvenimą. bet prieš kokį porą mėnesių po ilgo laiko jį prigavau meluojant ir geriant, kai maniau, kad su tuo jau pasitaisė, tai poto karto aš kaip gavus per galvą, atsipeikėjau, pradėjau suprat, kad žmogaus nepakeisiu, kad jau iššvaisčiau 4 metus jam. bet mane kažkas trukdo jį palikt, aš bijau kažko.