Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

QUOTE(Pro @ 2011 02 09, 13:20)
man tik klausimas kyla, kaip jūs susižavėjote tokiu žmogumi, kuris jau draugystės pradžioje, jei išgėrinėjo nemažai - vadinas, be sąmonės būdavo? smile.gif

tas išauklėjimas yra slidus reikalas, nemanau, kad tai gali pavykti. pažinojau vieną žmogų, kurio problemos buvo tokios pačios. tai pagerėdavo situacija su išgerinėjimais, tai vėl užeidavo, bet nesusitvarkė iki galo net sukrėstas gyvenimo įvykių. jo draugė galiausiai prarado kantrybę.

be sąmonės nebūdavo, tiesiog susitinki viskas gražu ir t.t. bet tik išeina namo, tai visada atsidurdavo ten kur geriama - pas draugus. skyrėmės 100 kartų, tada pradėjo meluot. kurį laika buvo gražui ir ramu pas mus, net pradėjau tikėt, kad galiu su juo praleist visą gyvenimą. bet prieš kokį porą mėnesių po ilgo laiko jį prigavau meluojant ir geriant, kai maniau, kad su tuo jau pasitaisė, tai poto karto aš kaip gavus per galvą, atsipeikėjau, pradėjau suprat, kad žmogaus nepakeisiu, kad jau iššvaisčiau 4 metus jam. bet mane kažkas trukdo jį palikt, aš bijau kažko.
Atsakyti
Geria, bet labai retai ir tik su ypac gerais draugais. aisku prifilmuoja tokiu tada filmu kad dviem metams i preiki uztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 02 08, 14:06)
Gyvenkit su negeriančiu, o ne pavydėkit smile.gif

lengva jums taip sakyti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(__snowflake @ 2011 02 09, 13:02)
Tai kam tu su juo gyveni???
Toliau bus tik blogiau.

galji tokia pat naivuole kaip as ir vis tiki kad pasikeis.as vat tikiu tikiu,bet kartais pati sau sakau kad kvaila.
Papildyta:
QUOTE(babyspice @ 2011 02 09, 15:11)
be sąmonės nebūdavo, tiesiog susitinki viskas gražu ir t.t. bet tik išeina namo, tai visada atsidurdavo ten kur geriama - pas draugus. skyrėmės 100 kartų, tada pradėjo meluot. kurį laika buvo gražui ir ramu pas mus, net pradėjau tikėt, kad galiu su juo praleist visą gyvenimą. bet prieš kokį porą mėnesių po ilgo laiko jį prigavau meluojant ir geriant, kai maniau, kad su tuo jau pasitaisė, tai poto karto aš kaip gavus per galvą, atsipeikėjau, pradėjau suprat, kad žmogaus nepakeisiu, kad jau iššvaisčiau 4 metus jam. bet mane kažkas trukdo jį palikt, aš bijau kažko.

itariu kad ir as kazko bijau ir kazkas man trukdo palikt aviski.bet is tikro jauciu pati sau trukdau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cijunske @ 2011 02 09, 18:08)
lengva jums taip sakyti schmoll.gif

Zinoma, kad lengva, kai pats ta jau praeini.
O zinot, kas apskritai yra labai labai lengva? Skustis forumuose ir nieko nedaryt, sakyt, kad kazko bijau, kazkiek myliu, truputi negaliu... Nueikit i su alkoholikais gyvenanciu/gyvenusiu tema... Nusistatysit ir sau diagnoze tuo paciu - priklausomybe nuo vyro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 09 vasario 2011 - 22:16
QUOTE(ptashka @ 2011 02 09, 23:14)
Zinoma, kad lengva, kai pats ta jau praeini.
O zinot, kas apskritai yra labai labai lengva? Skustis forumuose ir nieko nedaryt, sakyt, kad kazko bijau, kazkiek myliu, truputi negaliu... Nueikit i su alkoholikais gyvenanciu/gyvenusiu tema... Nusistatysit ir sau diagnoze tuo paciu - priklausomybe nuo vyro.

vat va taip man ir yra turbut blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cijunske @ 2011 02 10, 20:22)
vat va taip man ir yra turbut blink.gif

Na tai ir pradekit nuo to, kad ne vyra gydykit nuo alkoholizmo, o save nuo begalines meiles jam.
Atsakyti
dabartinis mano draugas isgeria labai retai, jo nuomone tokia, jei jau gerti tai gerti tada kai yra proga ir normaliai, t.y. tusavoti su visais ir isgerti ne viena taurele, bet jei nera progos tai kam tada gerti. todel isgeria jis tik per didziasias sventes arba per gimtadienius, o alaus bokala isgeria gal per menesi koki karta kai su draugais susitinkam kur kavineje, bet ir tai apsiriboja bokalu smile.gif labai tuo dziaugiuosi, nes vaikinas pries ji isgerinedavo labai daznai, net paprasta vakara jam reikedavo poros buteliu alaus, o dabar toks nusistatymas jei baliavoji tai baliavoji, jei ne tai man yra tikras atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 02 10, 22:57)
Na tai ir pradekit nuo to, kad ne vyra gydykit nuo alkoholizmo, o save nuo begalines meiles jam.

nera cia jokios meiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(cijunske @ 2011 02 13, 15:24)

Nu tai reiskia jus mazochiste, kuriai patinka kesti izeidinejimus ir alkoholio tvaika. Bet kiek zinau nepagydoma tai. Kentekit toliau ir malkites tam rate. Nes cia pats Dievulis bejegis, kai viskas, kas sakoma ir baksnojama atsitrenkia i neigimo siena.
Atsakyti
QUOTE(cijunske @ 2011 02 13, 16:24)

jei saves negaila, tai nors vaiko pagailekit ir palikit toki vyra g.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 02 14, 02:03)
jei saves negaila, tai nors vaiko pagailekit ir palikit toki vyra g.gif

jei artimiausiu metu nepasikeis paliksiu
Atsakyti
Mažai geria, tam tikromis progomis tik. Manau su gėrimu problemų nebus niekada (tfu tfu tfu) smile.gif
Atsakyti