Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

QUOTE(dkiskiene @ 2010 12 17, 23:14)
Geria tik alu, 1-2 kartus per savaite.Jei ir balius tai ne daugiau kaip 3 buteliai alaus per vakara  biggrin.gif per 8 bendro gyvenimo metus esu ji macius tik 2 kartus alc.gif  Bat po tokiu baliu jis ilgai aluas negeria  lotuliukas.gif

toks jausmas, kad su tuo paciu vyru gyvenam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 02 08, 07:05)
toks jausmas, kad su tuo paciu vyru gyvenam  lotuliukas.gif

Be alkoholio nei dienos, galbut 1 ar dvi skarbonkes alaus pastoviai, jei ne alaus , tai bent 100 ar 200g ko nors stipresnio. Savaitgalis: ryte alaus , per pietus alaus, po pietu alaus, vakare alaus ar ko stipresnio, o gal ir diena ko stipresnio. Turi problemu su alkholiu:-(
Juodai pavargau, regis su kiekviena diena jo vis labiau nekenciu................
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke34 @ 2011 02 08, 08:34)

Juodai pavargau, regis su kiekviena diena jo vis labiau nekenciu................

nu vo.. o jus keliat problema,kad neveda.. taigi aciu dievui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cijunske @ 2011 02 07, 17:56)
vaje kaip as pavydziu toms moterikems kuriu vyrai geria mazai ar lb mazai arba isvis negeria.kaip as jums zinokit pavydziu verysad.gif o kad maniskis negertu,cia mano svajone blink.gif

Gyvenkit su negeriančiu, o ne pavydėkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2011 02 08, 00:42)
isgeria kasdiena po minimum 3 skarbonkikes alaus ir no problem nematau  4u.gif

O vargeli... Jei jau jūs problemos nematot, tai kur ten vyras matys, kai žmona toleruoja. Kas bus, kai 3 nebeužteks?
Atsakyti
Kadangi is vaikystes apie gimines susibegimus neturiu jokio kito prisiminimo kaip tik daaaug alkoholio, tai as prisiekiau sau, kad mano busimi vaikai bus verti geresniu prisiminimu. MB alaus isgeria labai retai. Musu dukra nera maciusi isvis apsvaigusio zmogaus (na aisku jinai dar nemate mano gimines "kulturingo" pabendravimo) 4u.gif
Atsakyti
Labai retai. Gėda sakyt, bet jei kokio alaus namuose prie TV atsigert tai beveik visada iniciatorė esu aš doh.gif ax.gif O jis šiaip išgeria vyno su kolegom po kokio pristatymo, ar kai būnam su draugais sodyboj, per gimtadienius ir rimčiau kažko išgeria smile.gif Bet saiką visada jaučia, džiaugiuosi tokį MB turėdama rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Per metus koki buteli vyno ir isgeria g.gif
Atsakyti
dažnai ir iki komos, praktiškai visi savaitgaliai geriami, plius paprastom dienom į savaitę kartą alus. visaip auklėju, bet niekas nesikeičia. skambinu, šaukiu tai tada dar įmanoma, kad grįžtu laiku namo, bet jei nieko nesakau geria iki paryčių. grasinu skirtis, tai tam kartui pasistengia, poto vėl tas pats.
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2011 02 08, 22:41)
dažnai ir iki komos, praktiškai visi savaitgaliai geriami, plius paprastom dienom į savaitę kartą alus. visaip auklėju, bet niekas nesikeičia. skambinu, šaukiu tai tada dar įmanoma, kad grįžtu laiku namo, bet jei nieko nesakau geria iki paryčių. grasinu skirtis, tai tam kartui pasistengia, poto vėl tas pats.

Tai kam tu su juo gyveni???
Toliau bus tik blogiau.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2011 02 09, 13:02)
Tai kam tu su juo gyveni???
Toliau bus tik blogiau.

na ačiū dievui dar nesam mes susituokę ir kartu negyvenam. mane stabdo tai, kad palyginus su draugystės pradžia buvo daug baisiau ir jis dabar yra ženkliai pasitaisęs į gerąją pusę, bet man to dar neužtenka. vis tikiuos išauklėt iki galo. bet ir žiauriai gaila savo bėgančių metų. kai viskas taisosi, bet laaaaaabai po lėta...
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2011 02 09, 13:09)
na ačiū dievui dar nesam mes susituokę ir kartu negyvenam. mane stabdo tai, kad palyginus su draugystės pradžia buvo daug baisiau ir jis dabar yra ženkliai pasitaisęs į gerąją pusę, bet man to dar neužtenka. vis tikiuos išauklėt iki galo. bet ir žiauriai gaila savo bėgančių metų. kai viskas taisosi, bet laaaaaabai po lėta...

man tik klausimas kyla, kaip jūs susižavėjote tokiu žmogumi, kuris jau draugystės pradžioje, jei išgėrinėjo nemažai - vadinas, be sąmonės būdavo? smile.gif

tas išauklėjimas yra slidus reikalas, nemanau, kad tai gali pavykti. pažinojau vieną žmogų, kurio problemos buvo tokios pačios. tai pagerėdavo situacija su išgerinėjimais, tai vėl užeidavo, bet nesusitvarkė iki galo net sukrėstas gyvenimo įvykių. jo draugė galiausiai prarado kantrybę.
Atsakyti