o aš pasiskųsčiau, kad maniškis ABSOLIUČIAI negeria, nu visai.. o taip norėtųsi, kad truputi žandukai užkaistų kokiam draugų susibūrime, ar šiaip vakarojant dviese užtat coca-cola taip geria, kad mane pyktis ima, grynai priklausomybė
Negertu matyt visiskai jei as retkarciais neparsinesciau kokio butelio alaus, tada sako: o kodel man nepaimei? Per sventes tai taip isgere, bet nedaug
geria alaus pora buteliu karta per savaite/dvi, as geriu karta per pusmeti
Geria tik alu, 1-2 kartus per savaite.Jei ir balius tai ne daugiau kaip 3 buteliai alaus per vakara per 8 bendro gyvenimo metus esu ji macius tik 2 kartus Bat po tokiu baliu jis ilgai aluas negeria
QUOTE(rimer @ 2010 09 24, 09:15)
Buvo problemų.Grįždavo iš darbo "užsialavęs",bet kai pradėjo važinėti su savo mašina viskas pasibaigė.
Dėl alaus ir rūkymo nepyluoju,aišku jei pradėtų kasdien po 3ltr
Jei tik buteliuką po vakarienės ar porą per krepšinio varžybas,kodėl gi ne.
Dėl alaus ir rūkymo nepyluoju,aišku jei pradėtų kasdien po 3ltr
Jei tik buteliuką po vakarienės ar porą per krepšinio varžybas,kodėl gi ne.
As kai pati negerianti tai labai daznai galiu uzuosti kada vyras yra isgeres, niekaip nepavyktu issisukti nuo manes siuo atveju Bet nezinau, pakalbejau su saviskiu pasakiau kas man nepatinka tai lyg ir ramu....Kartais pamastau gal as cia per stipriai kartais sureiksminu ta gerima? Juk normos niekas nenustatys kada ta jau yra riba-alkoholiko, o kada tik nekaltas-atsigaivinimas... Svarbiausia kogero bus tas kad jei abiem porom tas priimtina tai liuks,jei jau kuriai poros pusei nepatinka reikia netyleti ir tikrai netoleruoti to...Nes jei nusileisi "trumpas" pasibaliavojimas gali uzsitesti, o juk taip lengva prie alkoholio priprasti ir rasti priezasciu jam isgerti...
O del masinos, deja bet buna ir tokiu zmoniu kuriems ta priklausomybe nuo alkoholio vairavimo "malonumo" neatima ....O tas ir yra baisiausi kad jei jau isgeri tai geriau is namu kojos nekelti ir i masina nesesti Taip kad cia labai nuo pacio zmogaus ir jo "proto" priklauso
Per sventes arba siaip prie vakarienės alaus arba vyno
Maniskis tai isgeria tik per didziasias metu sventes,nenusigeria jis niekad,bet kita diena jam buna laaabai bloga..........dazniausia draugauja su klozetu. Labai retai namie abu isgeriam kokio vyno,o vasara kartais tik kai jau labai karsta, tai nusiperka alus buteliuka i namus.Girta savo vyra esu maciusi tik viena karta per visus musu bendro gyvenimo 12metu,buvo labai juokingas,linksmas,pripasakojo man anekdotu... Po to karto nebebuvo nieko idomesnio,nu,bet jeigu ka,as cia dar grisiu papasakot.
Ir as pavydziu geraja prasme visoms kuriu vyrai negeria, svajones ,kad negertu tokios neturiu, nes paprasciausiai zinau yra koks yra, toks koki pasirinkau, gere ir gers, svarbiausia kad nepadaugintu, nes tada tampa agresyvus, piktas, o jei bambali po darbo isgeria tai jo net nepaveikia lygiai toks pat kaip ir blaivus buna.
isgeria kasdiena po minimum 3 skarbonkikes alaus ir no problem nematau