Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

paskaiciau ir galvoju-retai kuri skundziasi,daugumos vyrai negeriantys...o juk statistika ir realybe tikrai rodo ka kita... net issigandau,kad maniskis vos ne alkoholikas- isgeria i 2-3 men viena karta, bet uztat ne maziau kaip 3 dienas...po to vel ramu...iki kito karto... wub.gif
Atsakyti
o aš pasiskųsčiau, kad maniškis ABSOLIUČIAI negeria, nu visai.. o taip norėtųsi, kad truputi žandukai užkaistų kokiam draugų susibūrime, ar šiaip vakarojant dviese blush2.gif užtat coca-cola taip geria, kad mane pyktis ima, grynai priklausomybė doh.gif
Atsakyti
Negertu matyt visiskai jei as retkarciais neparsinesciau kokio butelio alaus, tada sako: o kodel man nepaimei? biggrin.gif Per sventes tai taip isgere, bet nedaug 4u.gif
Atsakyti
geria alaus pora buteliu karta per savaite/dvi, as geriu karta per pusmeti 4u.gif
Atsakyti
Geria tik alu, 1-2 kartus per savaite.Jei ir balius tai ne daugiau kaip 3 buteliai alaus per vakara biggrin.gif per 8 bendro gyvenimo metus esu ji macius tik 2 kartus alc.gif Bat po tokiu baliu jis ilgai aluas negeria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimer @ 2010 09 24, 09:15)
blush2.gif Buvo problemų.Grįždavo iš darbo "užsialavęs",bet kai pradėjo važinėti su savo mašina viskas pasibaigė.
Dėl alaus ir rūkymo nepyluoju,aišku jei pradėtų kasdien po 3ltr schmoll.gif
Jei tik buteliuką po vakarienės ar porą per krepšinio varžybas,kodėl gi ne.

As kai pati negerianti tai labai daznai galiu uzuosti kada vyras yra isgeres, niekaip nepavyktu issisukti nuo manes siuo atveju biggrin.gif Bet nezinau, pakalbejau su saviskiu pasakiau kas man nepatinka tai lyg ir ramu....Kartais pamastau gal as cia per stipriai kartais sureiksminu ta gerima? Juk normos niekas nenustatys kada ta jau yra riba-alkoholiko, o kada tik nekaltas-atsigaivinimas... g.gif Svarbiausia kogero bus tas kad jei abiem porom tas priimtina tai liuks,jei jau kuriai poros pusei nepatinka reikia netyleti ir tikrai netoleruoti to...Nes jei nusileisi "trumpas" pasibaliavojimas gali uzsitesti, o juk taip lengva prie alkoholio priprasti ir rasti priezasciu jam isgerti... doh.gif

O del masinos, deja bet buna ir tokiu zmoniu kuriems ta priklausomybe nuo alkoholio vairavimo "malonumo" neatima unsure.gif ....O tas ir yra baisiausi kad jei jau isgeri tai geriau is namu kojos nekelti ir i masina nesesti doh.gif Taip kad cia labai nuo pacio zmogaus ir jo "proto" priklauso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 09 sausio 2011 - 09:55
Per sventes arba siaip prie vakarienės alaus arba vyno
Atsakyti
Maniskis tai isgeria tik per didziasias metu sventes,nenusigeria jis niekad,bet kita diena jam buna laaabai bloga..........dazniausia draugauja su klozetu. lotuliukas.gif Labai retai namie abu isgeriam kokio vyno,o vasara kartais tik kai jau labai karsta, tai nusiperka alus buteliuka i namus.Girta savo vyra esu maciusi tik viena karta per visus musu bendro gyvenimo 12metu,buvo labai juokingas,linksmas,pripasakojo man anekdotu... lotuliukas.gif Po to karto nebebuvo nieko idomesnio,nu,bet jeigu ka,as cia dar grisiu papasakot. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infinity78: 17 sausio 2011 - 00:17
kasdien po bambali ar du, o savaitgaliais po pkeleta bambaliu alaus, alkoholiku saveis nelaiko nes geria silpna alu ir i darba eina
Atsakyti
vaje kaip as pavydziu toms moterikems kuriu vyrai geria mazai ar lb mazai arba isvis negeria.kaip as jums zinokit pavydziu verysad.gif o kad maniskis negertu,cia mano svajone blink.gif
Atsakyti
Ir as pavydziu geraja prasme visoms kuriu vyrai negeria, svajones ,kad negertu tokios neturiu, nes paprasciausiai zinau yra koks yra, toks koki pasirinkau, gere ir gers, svarbiausia kad nepadaugintu, nes tada tampa agresyvus, piktas, o jei bambali po darbo isgeria tai jo net nepaveikia lygiai toks pat kaip ir blaivus buna.
Atsakyti
isgeria kasdiena po minimum 3 skarbonkikes alaus ir no problem nematau 4u.gif
Atsakyti