Aš iš tų, kurių MB visai visai, nei lašo. Net per šventes ar savo gimtadienį nieko nieko Esu labai labai patenkita tokiu jo požiūriu į tai, ko mums visai nereikia
Anksčiau būdavo daug klausimų "kąąąąąąą ? nei lašo vyno ???? " Dabar aplinkiniai jau priprato ir nebekamuoja juokingom grimasom Pastebėjau, kad mūsų aplinkoje daug tokių - negeriančių ir nerūkančių.
geriu daznai.
Todel, kad daug uzdirbu.
Buciau elgeta, negerciau ir as.. visai.
Todel, kad daug uzdirbu.
Buciau elgeta, negerciau ir as.. visai.
Maniskis geria tik tada, kai as geriu. Nenoredama , kad jo ir mano skrandis kentete, negeriu
QUOTE(birbire @ 2010 09 24, 09:46)
as netoleruociau buteliuko alaus kas diena po vakarienes, kai yra progos, ok, jei negali buti negeres, tai isgerk, bet kaip daznai nesusimastom, akd ir be alkoholio galima turet linksma svente, smagius pokalbius...o kam kas vakara tas buteliukas, argi neimanoma kitais budais atsipalaiduot...kai pradedama kas vakara, man tai jau kvepia lengva priklausomybes forma...
Papildyta:
a ko cia gailet, dar kai budavo parukydavo, as sakydavau, rukyk, bet su pelenine nesibuciusiu, o kvapo ir burnos valymas nenuimdavo, ens jautri esu rukalu kvapui...tai mete visai
Papildyta:
a ko cia gailet, dar kai budavo parukydavo, as sakydavau, rukyk, bet su pelenine nesibuciusiu, o kvapo ir burnos valymas nenuimdavo, ens jautri esu rukalu kvapui...tai mete visai
kasdieninis butelis alaus jau negerai. pripratimas..paskui lengva pereiti prie 2 ar 3. suprantu, kai buteliukas isgeriamas sestadieniais.
maniskis visai negeria, labai retai puse stiklines alaus. stipriu niekada. as kaip kada valgant taure raudonojo vyno, skiesto su vandeniu. as gyvenu italijoje, tai taure (bet nedaugiau) raudonojo vyno skiesto su vandeniu valgant normalu.
mano visiskai negeria, o as labai retai kokteiliuka arba taure sampo
sveiki,
turiu draugą,kartu gyvename..atsirado nesutarimai dėl jo išgėrimų...vieni pasijuoks,kiti gal supras(tikiuosi)
aš nors pati nė lašo,bet suprantu to silpno alaus išgėrimą po darbo,savaitgalį...
Bet gyvename kartu tik 3-ias mėnuo ir jis jau per tą laiką parėjo 4k svirduliuodamas
Man baisiausia,kad jis nepripažįsta klydęs...priežastys-įvairūs rūpesčiai,o kas iš mūsų jų neturim?kai mato mano liūdesį,tylos sieną- ištaria "Atsiprašau"
Auga mano dukrelė iš pirmos santuokos....aš pati laukiuosi...
nežinau ar man reikia tokio žmogaus šalia...bijau,kad jei nuo pat pradžių mes pykstamės dėl to,tai ateityje kažko šviesesnio aš nė nebesitikiu...
turiu draugą,kartu gyvename..atsirado nesutarimai dėl jo išgėrimų...vieni pasijuoks,kiti gal supras(tikiuosi)
aš nors pati nė lašo,bet suprantu to silpno alaus išgėrimą po darbo,savaitgalį...
Bet gyvename kartu tik 3-ias mėnuo ir jis jau per tą laiką parėjo 4k svirduliuodamas
Man baisiausia,kad jis nepripažįsta klydęs...priežastys-įvairūs rūpesčiai,o kas iš mūsų jų neturim?kai mato mano liūdesį,tylos sieną- ištaria "Atsiprašau"
Auga mano dukrelė iš pirmos santuokos....aš pati laukiuosi...
nežinau ar man reikia tokio žmogaus šalia...bijau,kad jei nuo pat pradžių mes pykstamės dėl to,tai ateityje kažko šviesesnio aš nė nebesitikiu...
Maniskis nei geria, nei ruko
Mmmh. Po 100gr kiekviena vakara,nes sako jei neisgertu tiek,stogas nuvaziuotu. Nuo darbo,nes dirba itempta protini darba. Per sventes, ivairias progas tai prisiliurlina nemazai. Geria beveik visus gerimus isskyrus sampana
Kaip kada, manau, nuo nuovargio priklauso. Būna kad kasdien po darbo alaus buteliuką išgeria, būna visai negeria kokį mėnesį. Man tai neatrodo problema, aš pati kartais su drauge atsisėdus galiu pusę butelio vyno išgert ir net nepastebėt. Svarbiausia man tai, kad maniškis niekada neprisigeria taip, kad nulūžtų prie stalo, nepaeitų ar liežuvis pintųsi...O vienas kitas butelis alaus dar jokiam vyrui nepakenkė
penktadieniais su mano broliu po pora buteliu alaus ir dar kokia diena butelaiti taip pat alaus. aisku, dar ir per sventes
Per šventes.