Per gimtadienį, Kalėdas ir Naujus metus. Ir dar kokius du kartus per metus.
QUOTE(__snowflake @ 2010 08 19, 21:44)
Per gimtadienį, Kalėdas ir Naujus metus. Ir dar kokius du kartus per metus.
vyrai isgeria pries seksa.
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 08, 23:07)
mano draugas kiekviena diena beveik isgeria alaus ir tai man nepatinka. nors per balius dar nei karto nebuvo prisigerias. nesakau su draugu kompanija isgerut alaus, tai nieko, bet kai sedi vienas prie tv ir geria alu...
Aš irgi mėgstu alaus arba vyno arba brendžio prie kompiuterio ar tv ar skaitant išgerti . Tai ir aš esu alkoholikė ?
QUOTE(senmerge @ 2010 08 22, 23:01)
Aš irgi mėgstu alaus arba vyno arba brendžio prie kompiuterio ar tv ar skaitant išgerti . Tai ir aš esu alkoholikė ?
1. Tema ne apie jumis.
2. Gal ir alkoholike, negali zinot.
QUOTE(linamog @ 2010 08 22, 23:09)
Nu cia tai juokingai nuskambejo
Nu man kazkaip alus dar prie PC tai nieko, bet kasdien tai nezinau, man tai nelabai.
Siaip nesuprantu as tu isgerinejimu kiekviena savaitgali, nu nesupykit, bet man tai jau alkoholizmas pazystu tokius kurie kiekviena savitgali geria ir progu visada tam atsiranda aisku ir savites begyja kazko atsigeria
nedazniau uz mane,o tai ir svarbiausia
Buvo problemų.Grįždavo iš darbo "užsialavęs",bet kai pradėjo važinėti su savo mašina viskas pasibaigė.
Dėl alaus ir rūkymo nepyluoju,aišku jei pradėtų kasdien po 3ltr
Jei tik buteliuką po vakarienės ar porą per krepšinio varžybas,kodėl gi ne.
Man išgėręs žmogus(kad ir tik alaus)smirda,tai vyrelis pavartojęs varo burnos skalaut ,gaila žiūrėt bet turi ir mane suprasti.
Dėl alaus ir rūkymo nepyluoju,aišku jei pradėtų kasdien po 3ltr
Jei tik buteliuką po vakarienės ar porą per krepšinio varžybas,kodėl gi ne.
Man išgėręs žmogus(kad ir tik alaus)smirda,tai vyrelis pavartojęs varo burnos skalaut ,gaila žiūrėt bet turi ir mane suprasti.
as netoleruociau buteliuko alaus kas diena po vakarienes, kai yra progos, ok, jei negali buti negeres, tai isgerk, bet kaip daznai nesusimastom, akd ir be alkoholio galima turet linksma svente, smagius pokalbius...o kam kas vakara tas buteliukas, argi neimanoma kitais budais atsipalaiduot...kai pradedama kas vakara, man tai jau kvepia lengva priklausomybes forma...
Papildyta:
a ko cia gailet, dar kai budavo parukydavo, as sakydavau, rukyk, bet su pelenine nesibuciusiu, o kvapo ir burnos valymas nenuimdavo, ens jautri esu rukalu kvapui...tai mete visai
Papildyta:
QUOTE(rimer @ 2010 09 24, 10:15)
a ko cia gailet, dar kai budavo parukydavo, as sakydavau, rukyk, bet su pelenine nesibuciusiu, o kvapo ir burnos valymas nenuimdavo, ens jautri esu rukalu kvapui...tai mete visai
[quote=dalga,2010 09 24, 10:46]
as netoleruociau buteliuko alaus kas diena po vakarienes, kai yra progos, ok, jei negali buti negeres, tai isgerk, bet kaip daznai nesusimastom, akd ir be alkoholio galima turet linksma svente, smagius pokalbius...o kam kas vakara tas buteliukas, argi neimanoma kitais budais atsipalaiduot...kai pradedama kas vakara, man tai jau kvepia lengva priklausomybes forma...
Netaip parašiau .Nebūna kad kasdien,pvz.:jau dvi savaitės kaip namuos jokio alaus.Vakar tai pati iš savęs pasijuokiau:
Girdžiu grįžo brangusis iš darbo,įeina inamus kažką nešasi,tik dzin dzin buteliai skamba.Aš iškart galvoju apie blogiausią(ten alus),o pasirodo bendradarbis pasiūlė papigei sulčių(kaip kubuš tik tos lenkiškos),tai mano saulelė pasistengė net 12vnt paėmė.
Tai ir mastau oi kokie mes greiti apie kitą blogai galvoti
Netaip parašiau .Nebūna kad kasdien,pvz.:jau dvi savaitės kaip namuos jokio alaus.Vakar tai pati iš savęs pasijuokiau:
Girdžiu grįžo brangusis iš darbo,įeina inamus kažką nešasi,tik dzin dzin buteliai skamba.Aš iškart galvoju apie blogiausią(ten alus),o pasirodo bendradarbis pasiūlė papigei sulčių(kaip kubuš tik tos lenkiškos),tai mano saulelė pasistengė net 12vnt paėmė.
Tai ir mastau oi kokie mes greiti apie kitą blogai galvoti
QUOTE(rimer @ 2010 09 24, 11:03)
na nebutu prezasties tokioms mintims, gi ir negalvotum, o kai yra ar buvo priezastis, naturalu, kad tas nerimas islieka