Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

O kaip jusiskiai elgdavosi per jusu nestumus, kai pacios gert negaledavot? smile.gif
Gal patys apsisprende jus moraliskai palaikyti ir negerti?
As kai pati labai megstu isgert ir kartais prisigert, labai nervinuosi ir jauciuosi vienisa, kai maniskis (ir visi aplinkiniai) geria, o as negaliu. Tai va emiau ir uzdraudziau jam gerti, isskyrus ypatingas progas: kai susitinka su 10 metu nematytu draugu, kai manes salia nebuna, kai as sau leidziu isgerti taure vyno, jam leidziu pabaigti visa buteli ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 07 26, 16:37)
o isgeria kasdien, alaus po 3-4 butelius.

QUOTE(krriste @ 2010 08 10, 21:37)
O maniškis išgeria kasdien po penkis butelius alaus drinks_cheers.gif , keista, bet neprisigeria, gal todėl kad didelis labai:)) g.gif 

Siaubas swoon.gif
Atsakyti
Maniškis geria tik alų (čia jau jo tautybė kalta biggrin.gif ) bet labai labai retai. Ir niekada negeria namie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 11 rugpjūčio 2010 - 13:08
QUOTE(Linike77 @ 2010 02 09, 16:04)
Abu esam abstinentai. Aš tuo labai džiaugiuosi.  thumbup.gif

Oi kaip noreciau kad taip butu rolleyes.gif Mano vyras paskutiniu metu labai pamego alu,nusiperka kelis kartelius po 2ltr. alaus i savaite ir man tai nepatinka schmoll.gif Kazkaip jauciu kad cia jau ne prie gero veda...Anksciau isgerdavo tik per progas o dabar kai tokie karsciai pamego ir alu doh.gif Ir svarbiausia jis sako kad cia nieko tokio nera g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 08 13, 11:17)
Oi kaip noreciau kad taip butu  rolleyes.gif  Mano vyras paskutiniu metu labai pamego alu,nusiperka kelis kartelius po 2ltr. alaus i savaite ir man tai nepatinka  schmoll.gif Kazkaip jauciu kad cia jau ne prie gero veda...Anksciau isgerdavo tik per progas o dabar kai tokie karsciai pamego ir alu  doh.gif Ir svarbiausia jis sako kad cia nieko tokio nera  g.gif  unsure.gif

jei nepatinka, manau geriausia kalbetis dabar 4u.gif o ne tada kai tai taps kasdienybe i tradicija 4u.gif
Atsakyti
O kaip jūs įtikinate vyrą, kad mažiau gertų?.. Maniškis šiokiadieniais negeria, tik savaitgaliais (bet tik savaitgaliais mums išeina ir matytis...), progą tai visada suranda, ypač kai su draugais susisėda... Kiekiai tai irgi įvairauja... nu labai man nepatinka, net labai labai schmoll.gif nors anksčiau tikrai nebuvau absitinentė, bet dabar jau į alkoholį net pažiūrėt nenoriu, purto. sad.gif

Bandžiau su juo šnekėtis, bet niekas nesikeičia. Jis sako, kad kiek nori, tiek geria, kiek nenori, negeria, ir tik savaitgaliais. Žodžiu, ne problema. Na gal ir tikrai ten ne problema, bet man tai darosi problema. Kaip jūs tokias "ne problemas" sprendžaite?.. Gal yra kažkur nuoroda į tokią temelę?..
Atsakyti
sveikos
turiu labai didele problema - savo vyra jau drasiai galiu vadinti aloholiku. santuoka byra, vilties teikia tai, kad jis tikrai nori issigydyti, vaiksciojo pas psichologus, gydesi ligonineje, bet viskas veltui. tam kad galetu uzsikoduoti reikia 12 d negerti, deja tai jau jam per daug, 12d jis nebegali isvterti.draugai pataria ji prievarta uzdaryti i psichiatrine tam kad ji butu galima priziureti, nes viena to padaryti negaliu, kaip manot ar tai butu teisinga?
Papildyta:
laumzirge, taviske problema dar nera tokia didele kaip mano, svarbu nenuleisk visko, visuomet rodyk kad tau yra lb svarbu jog jis negertu, nelauk kol tau atstiks taip kaip man, kai vyras nebegali buti blaivus 12 dienu tam kad galetu uzsikoduoti, pabandyk pati pasitarti su psichologais ka tavo atveju gali padaryti kad situacija pageretu, juk pas psichologus gali nueiti ir be vyro
Atsakyti
Skyy, dėkui už palaikymą. Žinau, kad jis pats ir aplinkiniai (įskaitant ir jo artimuosius) neskaito, kad tai problema, čia man pirmai tas nepatinka, nepriimtina ir tt. g.gif dėl to ne taip paprasta ir sau pačiai paaiškinti, kodėl man tas nepatinka, ir jam. Jis už mane stipriau užargumentuoja, kodėl "taip" nei kad aš kodėl "ne".

Bet kuriuo atveju, reikės kažką daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2010 08 16, 15:21)
O kaip jūs įtikinate vyrą, kad mažiau gertų?.. Maniškis šiokiadieniais negeria, tik savaitgaliais (bet tik savaitgaliais mums išeina ir matytis...), progą tai visada suranda, ypač kai su draugais susisėda... Kiekiai tai irgi įvairauja... nu labai man nepatinka, net labai labai schmoll.gif nors anksčiau tikrai nebuvau absitinentė, bet dabar jau į alkoholį net pažiūrėt nenoriu, purto. sad.gif

Bandžiau su juo šnekėtis, bet niekas nesikeičia. Jis sako, kad kiek nori, tiek geria, kiek nenori, negeria, ir tik savaitgaliais. Žodžiu, ne problema. Na gal ir tikrai ten ne problema, bet man tai darosi problema. Kaip jūs tokias "ne problemas" sprendžaite?.. Gal yra kažkur nuoroda į tokią temelę?..
bent jau mano nuomone apie beprogius isgerinejimus jis jau musu draugystes pradzioj zinojo, tai gal uztai nera jokiu problemu ax.gif

QUOTE(skyy @ 2010 08 16, 16:36)
sveikos
turiu labai didele problema - savo vyra jau drasiai galiu vadinti aloholiku. santuoka byra, vilties teikia tai, kad jis tikrai nori issigydyti, vaiksciojo pas psichologus, gydesi ligonineje, bet viskas veltui. tam kad galetu uzsikoduoti reikia 12 d negerti, deja tai jau jam per daug, 12d jis nebegali isvterti.draugai pataria ji prievarta uzdaryti i psichiatrine tam kad ji butu galima priziureti, nes viena to padaryti negaliu, kaip manot ar tai butu teisinga?
Papildyta:
laumzirge, taviske problema dar nera tokia didele kaip mano, svarbu nenuleisk visko, visuomet rodyk kad tau yra lb svarbu jog jis negertu, nelauk kol tau atstiks taip kaip man, kai vyras nebegali buti blaivus 12 dienu tam kad galetu uzsikoduoti, pabandyk pati pasitarti su psichologais ka tavo atveju gali padaryti kad situacija pageretu, juk pas psichologus gali nueiti ir be vyro

doh.gif cia jau manau jis pats turi bandyt suvokt... aplinkiniai kazin ar ka pades unsure.gif jei jis nejaus, jog tai jau problema...
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2010 08 16, 18:21)

QUOTE(skyy @ 2010 08 16, 19:36)

Merginos, kvieciam i sia bendraminciu temele. 4u.gif
Atsakyti
labai retai, ir dažniausiai kartu ir daug lotuliukas.gif
Labai užimtas tai neturi tam laiko biggrin.gif
Atsakyti
Kartais isgeria,bet man labai tai nepatinka..kartais kai pasiteirauju su kuo tai susipykstame,nes jam nepatinka kai klausineju
Atsakyti