Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 04 05, 15:27)
kol pats nenorės keistis, nieko nepadarysi...nenoriu to rašyt, bet....

tai as sita puikiai suprantu..bet zinai...iseiti labai sunku...dar va dukryte maza yra..buciau viena butu kas kita.......va vakar ta avarija kai padare....atvaziavo policija...ir as gelbedama jo sikna...kalte apsiemiau ant saves...o siandien to gailiuosi....kaip mano drauge sako...esu per geros sirdies.....va paskum taip ir visi lipa ant galvos.. verysad.gif
Atsakyti
retai,per sventes.....
Atsakyti
na maniskis kaip penktadienis taip ir su bambaliu blush2.gif , bet del to nesipykstam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RUV @ 2010 04 05, 14:32)
tai as sita puikiai suprantu..bet zinai...iseiti labai sunku...dar va dukryte maza yra..buciau viena butu kas kita.......va vakar ta avarija kai padare....atvaziavo policija...ir as gelbedama jo sikna...kalte apsiemiau ant saves...o siandien to gailiuosi....kaip mano drauge sako...esu per geros sirdies.....va paskum taip ir visi lipa ant galvos.. verysad.gif

o ką jis pats apie tai mano? nelaiko savęs alkoholiku?
Atsakyti
QUOTE(RUV @ 2010 04 05, 15:32)

Na tai jau tikrai per geros širdies esi. Ar tu ji taip myli, kad prisiimei tokią atsakomybę ant savęs? O kaip jis reagavo, kad tu taip padarei del jo?
Atsakyti
sveikutes,perskaiciau viska ka cia paraset,keista,bet tokiu zmoniu neesu sutikus,kad visiskai negertu,mes tai su MB isgeriam ir dviese kai uzsimanom ir alaus ir kokteiliuku,bet su saiku aisku,nors kazkada prisierdavom dviese isgerdavom ir po 10 alus ,bet dabar tai vaikai,paskolos,darbai,nebera to jaunatvisko entuziazmo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif kazkada eidavau is proto kai vyras uzgerdavo...savaitgalis isbrauktas is gyvenimo viens po kito smile.gif gimus vaikiukui viskas pasikeite..isgeria labai retai ir dazniausia su protu thumbup.gif
Atsakyti
Dar ne vyras, bet aš jau jį taip vadinu. biggrin.gif
Taigi apie išgėrimą jeigu, tai kai būna progos(gimtadieniai, Kalėdos ir t.t.) tai tuomet jau nepasimažina biggrin.gif
O šiaip tai nebent grįžta į Lt, tuomet jau su draugais susitikęs pabaliavoja. ;]
Viską paėmus tai laaabai mažai geria.
Dar viena priežastis - sportas. Labai jau prisižiūri jis ten viską tai negalima piktnaudžiauti alkoholiu, nes tuomet neturėtų tokių rezultatų.
smile.gif
Atsakyti
Kartą per mėn alaus ax.gif O stipresnius tai per didžiąsias šventes biggrin.gif
Atsakyti
nu alaus tankaiu buna bet netankiai o va stipresniu tai per sventes kokias 4u.gif
Atsakyti
sveikutes !:)
pas mane panasi situacija. esame santuokoje tik vaikuciu dar neturime. o as vis viliuosi kada jis pasikeis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iieevvuuttee: 17 liepos 2010 - 22:02
o maniškis išgeria, pykstamės, bet...jau nebėr pyktis jėgų. gėrė..pati kalta, kad nepadariua išvadų anksčiau. jei tik kur užuos, kad geria, tikrai sudalyvaus, jei galėtų-kasdien alaus gertų, jo darbas gert neleidžia, tai tom dienom, kai eina į darbą, negeria, o jų per savaitę vos kelios, o šiap 4-5 dienas per savaitę, jei nėra jokių baliukų ar progų išgeria vakarais ar dienom po 3-5 butelius alaus. kai gerai pasiuntu, taip būna retai, nes tam jau nėr jėgų, negeria kokias 2-3 dienas. jis jau ligonis...bet ne pijokas, tvarkingas, padedantis namuose, bet nejaučiantis alkoholiui saiko, o kai išgeria, būna l. durnas. vargstam abu, kiek jau buvę įžeidimų, nesąmonių. per balius geria visada jis, nes aš vairuoju, jei neleisčiu, pasiustų vietoj, sudurniuotų. sakiau, gal tau alko svarbiau nei šeima, tada trumpam apstoja. šiuo klausimu jis nesupratingas. gal supras kada, o jei ne, kai ateis tam laikas, kai aš tam tikrai būsiu pilnai pasiruošus ir suvoksiu AR MAN TO DAR REIKIA ? pareikšiu ultimatumą. tik turiu būti tikra ir pasiruošus dėl bet kokio jo pasirinkimo. dabar yra mažas vaikas, jie vienas kitą tiesiog dievina, mane, jaučiu, matau, žinau, myli, namais rūpinasi, darbą turi. problema yra, bet gal susigyvensim. tik vargina alaus kvapas prisiglaudus ir kas vakar...

sveikutes !:)
pas mane panasi situacija. esame santuokoje tik vaikuciu dar neturime. o as vis viliuosi kada jis pasikeis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ardnas @ 2010 01 04, 16:33)
pats ir padare kad man nebepatinka nei alaus kvapas nei kas nors kitas geralas,nes tikraiusiai perdaznai budavau priversta uostyti jo prigertos smarves.Fui kokie tie vyrai isgere slykstus,o ypac mano  schmoll.gif kai pamatau kad apspanges tai negaliu uzmusciau kad galeciau ir dar ta kvaila sypsena,fe doh.gif  doh.gif  doh.gif

Papildyta:

mano vyras taip pat tipo sake kad visai negers,na gal istempe kokius 4men,po to pasiule kazkas ir vel po truputi.tai paskui priejom kompromisa,kad galima isgerti bet su protu ir progai esant, tai ka jus galvojat jis tu progu tiek prisigalvoja doh.gif tai drauga sena sutiko,tai nuotaika gera  jam buvoir t.tnu nesamone kazkokia.tai dabar kalu i galva ,kad jei pusgalvis esi tai negerk ne laso vel doh.gif o njei sakau neiskenti ir pakeli cerka ar bokala tai pries akis isivaizduok mane gal tada praeis noras.  atrodo kaip su protingu pakalbam ir nedurnas ir supranta,nu vistiek kai isgeria ir palieka visai kitas zmogus su ta savo debiliska sypsenele ir vaizdavomu kad blaivas.negaliu.tikriausiai man reiks kada pareiti kad zemele linguotusi gal pasislykstes ir supras kaip pats atrodo prisisrebes. lotuliukas.gif

taip elgiasi ir mano vyras ,nes kaip suprantu TO reikalauja jo organizmas verysad.gif igrisio jau 'juodai'...

Papildyta:
QUOTE(gintare109 @ 2010 01 07, 11:21)
mano vyras išgeria savbaitgaliais  tiksliau penktadieniais su draugais ir normaliai .... jei tiesa šis faktas mane siutina, negaliu to pakęsti. bet susitarėm jog tuos penktadieninius išgerinėjimus mažins 4u.gif rukyt irgi žadėjo mest 4u.gif lasuksim rezultatų smile.gif

na ir kaip rezultatai? tikiuosi susitvarke? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*dew* @ 2010 01 08, 20:03)
pas mane lygiai viskas tas pats...jei vyri nera, ir as nezinau kur jis, negaliu miegot, jei dar susipykom pries tai ir praverkiu kol jis gryzta...visko buna doh.gif
bet siaip nera kad ldaznai gertu, na i menesi pora kartu.buna ir dazniau.as esu seimoj valdingesne, tai dar manes pribijo, jei nepaisytu manes isgerinetu dazniau, nes megsta stikliuka

man labai idomu butu suzinoti kiek Jus esate kartu? smile.gif
pas mane labai panasi situacija... pasimetusi esu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Noelė @ 2010 01 11, 16:53)
Alaus išgeria kartą ar du į savaitę, o stipresnių gėrimų kartą i mėnęsį su draugais, problema ta, kad turi labai daug draugų, todėl gimtadieniai, išleistuvės, sugryžtuvės pasitaiko gan dažnai, o jei jau draugai kviečia išgert tai kaip galima atsisakyt, neimanomas dalykas  biggrin.gif pykčių kartais kyla, bet tik tada, kai išgėręs su draugais, antrą dieną daro pachmielą ir nejaučia ribų smile.gif

o tai tu toleruoji Jo tokius isgerinejimus? as pati panasioj situacijoj.....
Atsakyti