o maniškis išgeria, pykstamės, bet...jau nebėr pyktis jėgų. gėrė..pati kalta, kad nepadariua išvadų anksčiau. jei tik kur užuos, kad geria, tikrai sudalyvaus, jei galėtų-kasdien alaus gertų, jo darbas gert neleidžia, tai tom dienom, kai eina į darbą, negeria, o jų per savaitę vos kelios, o šiap 4-5 dienas per savaitę, jei nėra jokių baliukų ar progų išgeria vakarais ar dienom po 3-5 butelius alaus. kai gerai pasiuntu, taip būna retai, nes tam jau nėr jėgų, negeria kokias 2-3 dienas. jis jau ligonis...bet ne pijokas, tvarkingas, padedantis namuose, bet nejaučiantis alkoholiui saiko, o kai išgeria, būna l. durnas. vargstam abu, kiek jau buvę įžeidimų, nesąmonių. per balius geria visada jis, nes aš vairuoju, jei neleisčiu, pasiustų vietoj, sudurniuotų. sakiau, gal tau alko svarbiau nei šeima, tada trumpam apstoja. šiuo klausimu jis nesupratingas. gal supras kada, o jei ne, kai ateis tam laikas, kai aš tam tikrai būsiu pilnai pasiruošus ir suvoksiu AR MAN TO DAR REIKIA ? pareikšiu ultimatumą. tik turiu būti tikra ir pasiruošus dėl bet kokio jo pasirinkimo. dabar yra mažas vaikas, jie vienas kitą tiesiog dievina, mane, jaučiu, matau, žinau, myli, namais rūpinasi, darbą turi. problema yra, bet gal susigyvensim. tik vargina alaus kvapas prisiglaudus ir kas vakar...
sveikutes !
pas mane panasi situacija. esame santuokoje tik vaikuciu dar neturime. o as vis viliuosi kada jis pasikeis
Papildyta:
QUOTE(ardnas @ 2010 01 04, 16:33)
pats ir padare kad man nebepatinka nei alaus kvapas nei kas nors kitas geralas,nes tikraiusiai perdaznai budavau priversta uostyti jo prigertos smarves.Fui kokie tie vyrai isgere slykstus,o ypac mano
kai pamatau kad apspanges tai negaliu uzmusciau kad galeciau ir dar ta kvaila sypsena,fe
Papildyta:
mano vyras taip pat tipo sake kad visai negers,na gal istempe kokius 4men,po to pasiule kazkas ir vel po truputi.tai paskui priejom kompromisa,kad galima isgerti bet su protu ir progai esant, tai ka jus galvojat jis tu progu tiek prisigalvoja
tai drauga sena sutiko,tai nuotaika gera jam buvoir t.tnu nesamone kazkokia.tai dabar kalu i galva ,kad jei pusgalvis esi tai negerk ne laso vel
o njei sakau neiskenti ir pakeli cerka ar bokala tai pries akis isivaizduok mane gal tada praeis noras. atrodo kaip su protingu pakalbam ir nedurnas ir supranta,nu vistiek kai isgeria ir palieka visai kitas zmogus su ta savo debiliska sypsenele ir vaizdavomu kad blaivas.negaliu.tikriausiai man reiks kada pareiti kad zemele linguotusi gal pasislykstes ir supras kaip pats atrodo prisisrebes.
taip elgiasi ir mano vyras ,nes kaip suprantu TO reikalauja jo organizmas
igrisio jau 'juodai'...
Papildyta:
QUOTE(gintare109 @ 2010 01 07, 11:21)
mano vyras išgeria savbaitgaliais tiksliau penktadieniais su draugais ir normaliai .... jei tiesa šis faktas mane siutina, negaliu to pakęsti. bet susitarėm jog tuos penktadieninius išgerinėjimus mažins
rukyt irgi žadėjo mest
lasuksim rezultatų
na ir kaip rezultatai? tikiuosi susitvarke?
Papildyta:
QUOTE(*dew* @ 2010 01 08, 20:03)
pas mane lygiai viskas tas pats...jei vyri nera, ir as nezinau kur jis, negaliu miegot, jei dar susipykom pries tai ir praverkiu kol jis gryzta...visko buna
bet siaip nera kad ldaznai gertu, na i menesi pora kartu.buna ir dazniau.as esu seimoj valdingesne, tai dar manes pribijo, jei nepaisytu manes isgerinetu dazniau, nes megsta stikliuka
man labai idomu butu suzinoti kiek Jus esate kartu?
pas mane labai panasi situacija... pasimetusi esu
Papildyta:
QUOTE(Noelė @ 2010 01 11, 16:53)
Alaus išgeria kartą ar du į savaitę, o stipresnių gėrimų kartą i mėnęsį su draugais, problema ta, kad turi labai daug draugų, todėl gimtadieniai, išleistuvės, sugryžtuvės pasitaiko gan dažnai, o jei jau draugai kviečia išgert tai kaip galima atsisakyt, neimanomas dalykas
pykčių kartais kyla, bet tik tada, kai išgėręs su draugais, antrą dieną daro pachmielą ir nejaučia ribų
o tai tu toleruoji Jo tokius isgerinejimus? as pati panasioj situacijoj.....