Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai Jūsų vyras išgeria?

i savaite keleta buteliu alaus isgeria..aisku buna, kad ir nei vieno. Na ir savaitgaliais karts nuo karto kokteiliuka koki upui uzejus pasidaro. Manau saikingai viskas smile.gif
Atsakyti
Mano vyras, deja, išgeria tikrai daug ir dažnai, jis arba dirba, arba geria paskutiniu metu. Jau net nebesakau nieko, nes nebėra jėgų. verysad.gif
Atsakyti
Tikrai ne daznai ir tuo dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras, kaip tame anekdote: geria tom dienom, kurios pasideda iš raidės Š - Šeštadienis ir Šiandien. biggrin.gif Kalba apie alu.
Atsakyti
Mano draugas alaus geria dažnokai, stipresnius gėrimus - esant progai (tai gali būti ir susiėjimas su draugais, jei nesimato dažnai). Manau, kol kas viskas su saiku, nepatiktų tik, jei gertų kasdien, prisigertų perdaug arba alkoholiu malšintų emocijas 4u.gif
Atsakyti
Maniškis retai geria. Stiprūs alkoholiniai gėrimai tik per tam tikras šventes. Alus, porą kartų per mėnesį, ir nedideliu kiekiu. smile.gif Viskas gerai, kol tuom nepiknaudžiaujama.
Atsakyti
Ziema tik per sventes ar ipatingas progas,atsylus orams alaus dazniau atsigeria,bet aciu Dievui rimtesniu problemu del to nekyla.
Atsakyti
QUOTE(Mist @ 2010 03 06, 16:41)
i savaite keleta buteliu alaus isgeria..aisku buna, kad ir nei vieno. Na ir savaitgaliais karts nuo karto kokteiliuka koki upui uzejus pasidaro. Manau saikingai viskas smile.gif

Kas su saiku tas gerai smile.gif As del alaus visai priekaistu neturiu. Na aisku jei tai butu kasdien tai gal ir sunerimciau,bet kai isgeria tik jei draugai ateina arba siaip karsta dienai tai no problem
Atsakyti
alkoholio negeria visai tongue.gif
Atsakyti
Savaitėje GAL 1 mažą butelį alaus thumbup.gif
Atsakyti
Pavydziu toms kuriu vyrai geria mazai arba visai negeria...pas mane visai bloga situacija...kiekviena diena stiprus alus..o savaitgaliai visi girti...jau net nebenoriu kur nors iseiti su juom...nes visada buna iki nutrukimo....dar butu nieko jei prisigertu ir eitu miegoti..bet tada prasideda kabinejimaisi....nesamoniu darymai..va ir vakar...sedo girdas uz vairo...ir avarija padare..nauja masina...ta prasme neseniai pirkta... verysad.gif jau nebezinau ir ka su juom bedaryti...siaubas kazkoks...va siandien jau vel girtas miega.....siaubas... verysad.gif
as visiskoje neviltyje....ir ka man daryti?! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RUV @ 2010 04 05, 15:06)
Pavydziu toms kuriu vyrai geria mazai arba visai negeria...pas mane visai bloga situacija...kiekviena diena stiprus alus..o savaitgaliai visi girti...jau net nebenoriu kur nors iseiti su juom...nes visada buna iki nutrukimo....dar butu nieko jei prisigertu ir eitu miegoti..bet tada prasideda kabinejimaisi....nesamoniu darymai..va ir vakar...sedo girdas uz vairo...ir avarija padare..nauja masina...ta prasme neseniai pirkta... verysad.gif  jau nebezinau ir ka su juom bedaryti...siaubas kazkoks...va siandien jau vel girtas miega.....siaubas... verysad.gif
as visiskoje neviltyje....ir ka man daryti?! unsure.gif

kol pats nenorės keistis, nieko nepadarysi...nenoriu to rašyt, bet....
Atsakyti