Tikrai ne daznai ir tuo dziaugiuosi
Mano vyras, kaip tame anekdote: geria tom dienom, kurios pasideda iš raidės Š - Šeštadienis ir Šiandien. Kalba apie alu.
Maniškis retai geria. Stiprūs alkoholiniai gėrimai tik per tam tikras šventes. Alus, porą kartų per mėnesį, ir nedideliu kiekiu. Viskas gerai, kol tuom nepiknaudžiaujama.
Ziema tik per sventes ar ipatingas progas,atsylus orams alaus dazniau atsigeria,bet aciu Dievui rimtesniu problemu del to nekyla.
QUOTE(Mist @ 2010 03 06, 16:41)
i savaite keleta buteliu alaus isgeria..aisku buna, kad ir nei vieno. Na ir savaitgaliais karts nuo karto kokteiliuka koki upui uzejus pasidaro. Manau saikingai viskas
Kas su saiku tas gerai As del alaus visai priekaistu neturiu. Na aisku jei tai butu kasdien tai gal ir sunerimciau,bet kai isgeria tik jei draugai ateina arba siaip karsta dienai tai no problem
alkoholio negeria visai
Savaitėje GAL 1 mažą butelį alaus
Pavydziu toms kuriu vyrai geria mazai arba visai negeria...pas mane visai bloga situacija...kiekviena diena stiprus alus..o savaitgaliai visi girti...jau net nebenoriu kur nors iseiti su juom...nes visada buna iki nutrukimo....dar butu nieko jei prisigertu ir eitu miegoti..bet tada prasideda kabinejimaisi....nesamoniu darymai..va ir vakar...sedo girdas uz vairo...ir avarija padare..nauja masina...ta prasme neseniai pirkta... jau nebezinau ir ka su juom bedaryti...siaubas kazkoks...va siandien jau vel girtas miega.....siaubas...
as visiskoje neviltyje....ir ka man daryti?!
QUOTE(RUV @ 2010 04 05, 15:06)
Pavydziu toms kuriu vyrai geria mazai arba visai negeria...pas mane visai bloga situacija...kiekviena diena stiprus alus..o savaitgaliai visi girti...jau net nebenoriu kur nors iseiti su juom...nes visada buna iki nutrukimo....dar butu nieko jei prisigertu ir eitu miegoti..bet tada prasideda kabinejimaisi....nesamoniu darymai..va ir vakar...sedo girdas uz vairo...ir avarija padare..nauja masina...ta prasme neseniai pirkta... jau nebezinau ir ka su juom bedaryti...siaubas kazkoks...va siandien jau vel girtas miega.....siaubas...
kol pats nenorės keistis, nieko nepadarysi...nenoriu to rašyt, bet....