O kas tas penkialapis?
Mes tai kiekvieną savaitgalį ko nors paragaujam, nes arba patys turim svečių, arba patys kur nors svečiuojamės..
Mes tai kiekvieną savaitgalį ko nors paragaujam, nes arba patys turim svečių, arba patys kur nors svečiuojamės..
QUOTE(deltadu @ 2010 02 22, 12:31)
O kas tas penkialapis?
Kiek suprantu tai zole
maniskis kai uzsiima sportuot tai negeria, nebent alaus pirty, o jei nesportuoja tai kas vakara isgeria alaus, bet megstu ir as
Pasijutau, kaip su alkoholiku gyvenčiau. Net keista, kad čia Jūsų tiek mažai vartojantys.. Mes kiekvieną savaitgalį su draugais (tuo tarpu ir draugių brangiausieji) pavartojam stipresnius gėrimus. Tiksliau vyrai, nes mes daugiau lengvesnius kaip vynas ar sidras, kartais vermutas.
Paskaiciau ir galvoju... kad mano vyras pijokas jei nepasiuntu tai piltu alu kiekviena diena, kaip kitu draugiu vyrai, ziauru...
maniskio organizmas alkoholiui neatsparus, tai jei daugiau isgeria, po to pora dienu galuojasi ir negeria maziausiai kelis menesius, tada vel pabando ir vel tas pats didesnis alkoholikas pas mus esu as
Visiškai negeria.
o maniskis galima sakyt isvis negeria labai retais atvejais koki stikliuka du ir uztenka,dar mane pristabdo
Alų mėgsta, bet viskam yra ribos. Na per šventes stipresniu kartais pavartoja. Šiaip alų mėgsta, tai su draugais ar kas į svečius atvaro, na pora buteliukų išgeria, vasara gal daugiau, nes ir dažniau piknikaujam, šašlai su alum. Nematau tame nieko blogo. Bet va kai draugavom tai bariaus dėl to, tikrai piknaudžiavo, dbar šeima, vaikas nėr čia ko lakti, geriau tuos pinigus kur kitur panaudoti
Per mėnesį kokius du butelius alaus
visai maniskis negeria. Sako jam neskanu.
O as kartais megstu taure vyno isgert...
O as kartais megstu taure vyno isgert...