tik kumstines
QUOTE(crema @ 2010 01 27, 18:36)
Man irgi aktualu šiltos pirštinės Dukrai kai šalta dedu neperšlampančias, tai tikrai rankos nesušala, vat tik viena bėda su jomis - nusmunka nuo rankyčių Tai reikia pastoviai pataisyti Norėčiau rasti tokias neperšlampančias ir ilgas iiilgas iki rankovių Nu esu mačius vieną berniuką su tokiom ant striukės užeinančiomis ir dar susegtomis ar tiksliau užveržtomis su diržiukais aukščiau riešų, net nžn kaip tiksliau paaiškint... Bet pirkti tokių neradau
tokiu pirstiniu Lindex yra kumstines neperslampamos
mes turim neperslampamas, bet labai prastos, vaiko rankos net prie pliusines temperaturos yra saltos. dabar ieskosiu pirkt kailiniu gal geriau bus
Kumštinės, neperšlampamos su kailiu Jos dar kragais vadinamos, nes turi manketukus iki alkūnių.
Mes ir kumstines,pastebejau,kad tikrai rankytems su jomis silciau.
turim ir megztu ir neperslampamas, db ieskom neperslampamu su ilgesnem "rankovem" nes sniegu prilenda po kombiu
QUOTE(Velma @ 2010 12 01, 10:09)
tokiu pirstiniu Lindex yra kumstines neperslampamos
O kur tokiu pirkti yra? Lab\ai ieskau tokiu neperslampamu kumstiniu pirstiniu su pasiltinimu. Esu is provincijos tai pas mus tokiu is vis niekur nera pirkti. Gal galit parasyti kuri kur nors Kaune gal matete pirkti? Kokiose parduotuvese ir kur?
Papildyta:
Ir kur tu "Kragu" matete pirkti?
Nejaugi niekas nepagelbes . Rytoj vaziuosim i Kauna, kaip tik galeciau savo merginai ir nupirkti, jeigu zinociau kur tokiu yra
Turim dukrai Columbia pirštines kumštines va tokias.Jokių nusiskundimų.Didelis pliusas-jos su užtrauktuku,patogu uždėti.O kad nepamestų,tai rengdama pirmiausia uždedu pirštines,o tik paskui striukę.Taip dalis pirštinės lieka rankovėj,kuri prilaiko ją ir neleidžia sniegui prikrist. Vienžo šitom pirštinėm duodu 10 balų
Šiemet pirkau sūneliui H&M kumštines neperšlampamas pirštines iki alkūnių ir turguje dvigubas vilnones, tai esu patenkinta tiek vienom, tiek kitom, rankytės visada šiltos būna
Mano vaikui 5.5 m.-tai teko pirkti jau ne vienas ziemines neperslampamas pirstines. Bet visada tos neperslampamos mums krenta nuo rankos, nors ir maunu pirma pirstines po to striuke. Esu pirkusi tikrai geru firmu, deja... tai siemet sakiau butinai ieskosiu, kad butu tokios prailgintos. O va ka radau vienoje internetineje parduotuveje, kazin gal ir vertas demesio dalykelis, kaip manot?
https://www.snowstop...m.php?id_prd=23
https://www.snowstop...m.php?id_prd=23