Gal kas gali pagelbėt, kokie čia siūlai?
Raeliai labiau susilieja, iš toliau net nesimato. Čia su fotiko taip išryškėjo. O dizainas Ruskojo runo.
dovyda, puikūs procesai Labai įdomu žiūrėti, kaip tokio dydžio paveikslai ryškėja
astisius, labai dailiai įrėminta
astisius, labai dailiai įrėminta
QUOTE(Mur mur @ 2010 01 09, 18:54)
Dovyda, na ir kantrybe 40 lapu kokio dydzio darbas bus? gal jau kaip geras kilimas
Issiuvinetas turetu buti mazdaug 80x70cm, niuuu paklode tokia
aciu mergaites uz palaikyma jo man dar uiiiiiii kaip prireiks
Beje -
KALITEJA - nuosirdus sveikinimai gimtadienio proga
KALITEJA - nuosirdus sveikinimai gimtadienio proga
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 09, 18:13)
Man rodos, kad čia pats gamintojas turi savo siūlus, tas WL reiškia, kad siūlai vilnoniai. O pagal pavadinimą šio rinkinio galintojas yra janlynn.
Labas, kiek pamenu, niekad čia pas jus nerašiau, siuvinėju sau patyliukais
O dabar "pribrendo" net du klausimai. Gal dar sulauksiu atsakymo šioj temutėj, jei ne, kartosiuos ir naujojoj.
1. Ar teko kuriai siuvinėt su rusiškais Kirovo fabriko siūlais? Kokie atsiliepimai? Kiek bandžiau pati, tai jie mažiau blizgūs už man įprastus DMC, labiau mazgosi ir yra kiek plonėlesni. Kita vertus - jų daug ir jie pigūs. Dabar noriu siuvinėt juosteles savo būsimų kūdikėlių pataliukams viena spalva, tai, galvoju, gal ir jie tiktų? Kaži, kaip skalbiasi - dėvisi? Ar vis gi gali nutikt, kad "skūpas moka du kartus", ir geriau rinktis įprastus, nors ir brangius DMC?..
2. Gal kuriai teko siuvinėti elfus iš serijos Nimue? Ant kokios medžiagos siuvinėjot ir kaip patiko rezultatas?..
Būsiu dėkinga už atsakymus
O dabar "pribrendo" net du klausimai. Gal dar sulauksiu atsakymo šioj temutėj, jei ne, kartosiuos ir naujojoj.
1. Ar teko kuriai siuvinėt su rusiškais Kirovo fabriko siūlais? Kokie atsiliepimai? Kiek bandžiau pati, tai jie mažiau blizgūs už man įprastus DMC, labiau mazgosi ir yra kiek plonėlesni. Kita vertus - jų daug ir jie pigūs. Dabar noriu siuvinėt juosteles savo būsimų kūdikėlių pataliukams viena spalva, tai, galvoju, gal ir jie tiktų? Kaži, kaip skalbiasi - dėvisi? Ar vis gi gali nutikt, kad "skūpas moka du kartus", ir geriau rinktis įprastus, nors ir brangius DMC?..
2. Gal kuriai teko siuvinėti elfus iš serijos Nimue? Ant kokios medžiagos siuvinėjot ir kaip patiko rezultatas?..
Būsiu dėkinga už atsakymus
sveika prisijungus blogiausia , kad tie rusiski siuliukai neturi numeriu ir juos gali derinti tik is akies arba pagal paletes kazkada senaisiais gerais rusu laikais juk siuvinejom jais, kiek pamenu lyg ir nieko rezultatas budavo, bet jei nori tureti isties kokybiska darbeli, siulyciau vis del to rinktis ir kokybiskas medziagas
as Nimue dar nesiuvinejau, gal kuri siuvinejusi tau placiau atsakys, bet kiek zinau, tai jie ant lino siuvinejami
ir butinai parodyk tuos savo patyliuku darbelius
va siandien tuos visteliu pasnekesius baigiau siuvineti, liko BieSas
as Nimue dar nesiuvinejau, gal kuri siuvinejusi tau placiau atsakys, bet kiek zinau, tai jie ant lino siuvinejami
ir butinai parodyk tuos savo patyliuku darbelius
va siandien tuos visteliu pasnekesius baigiau siuvineti, liko BieSas
Tiesiog pasaka visų darbeliai ir procesai ,ir tempai pavydėtini,man taip greit nesigauna ,šiandien visą pusdienį sėdėjau,o tik vieną medelį išsiuvinėjau,kažkokia lėtapėdė aš
1,esu siuvinėjus rusiškais siūlais(nežinau ar jie Kirovo ar ne ,tiesiog vaikystėje pirkti gulėjo gal 20 metų stalčiuj ,ir prireikė vienos spalvos netyčia ,DMC neturėjau tai pasinaudojau jais ),tai galiu pasakyt,kad nepatiko,mazgiojasi ,beveik neblizga..ko gero ir skalbiasi blogai,aš manau,kad geriau nepagailėt pataliukams brangesnių ,kokybiškesnių siūlų ,tada rezultatas bus tikrai toks kokio lauki,nes kai pagalvoji ,tai pataliukus skalbsi tikrai dažnai ,tai jei po kelių skalbimų jie bus kaip siuvinėtas skuduriukas ,tiesiog nusivilsi ,be to juk vaikučiai tikrai verti geriausio varianto
2.pati dar nedrįstui siuvinėt Nimue,nes tai NIMUE!!!..asmeniškai man labai patrauklūs tie visi elfai ir nykštukai,tikrai kada nors bandysiu....bet tik ant lino arba evenweavo,gal todėl dar ir nedrįstu ,nes man kol kas siuvinėt ant lino ,kaip iššūkis ..o gerą rezultatą siuvinėjant Nimue ,tai tik ant lino matau...manau patvirtins bet kuri siuvinėtoja
QUOTE(Sazha @ 2010 01 09, 21:30)
1,esu siuvinėjus rusiškais siūlais(nežinau ar jie Kirovo ar ne ,tiesiog vaikystėje pirkti gulėjo gal 20 metų stalčiuj ,ir prireikė vienos spalvos netyčia ,DMC neturėjau tai pasinaudojau jais ),tai galiu pasakyt,kad nepatiko,mazgiojasi ,beveik neblizga..ko gero ir skalbiasi blogai,aš manau,kad geriau nepagailėt pataliukams brangesnių ,kokybiškesnių siūlų ,tada rezultatas bus tikrai toks kokio lauki,nes kai pagalvoji ,tai pataliukus skalbsi tikrai dažnai ,tai jei po kelių skalbimų jie bus kaip siuvinėtas skuduriukas ,tiesiog nusivilsi ,be to juk vaikučiai tikrai verti geriausio varianto
2.pati dar nedrįstui siuvinėt Nimue,nes tai NIMUE!!!..asmeniškai man labai patrauklūs tie visi elfai ir nykštukai,tikrai kada nors bandysiu....bet tik ant lino arba evenweavo,gal todėl dar ir nedrįstu ,nes man kol kas siuvinėt ant lino ,kaip iššūkis ..o gerą rezultatą siuvinėjant Nimue ,tai tik ant lino matau...manau patvirtins bet kuri siuvinėtoja
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.