Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 82 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 12 20, 18:30)
nepastebėjau ,kad stambesnė aida būtų,bet aš visada ją perku gerą,Zweigarto ar kitą kokybišką,gal tau čia šiaip kokia nevisai kokybiška pasitaikė..šiaip tai turėtų būt standartas ... g.gif

as pirkau Lanoj, karpoma, tai gal tikrai nekokybiska pakliuvo doh.gif
Atsakyti
Gražuolis tavo elniukas, tute thumbup.gif
Atsakyti
Rudolfas be galo mielas rolleyes.gif Man labai patiko kad jis gana tikroviškas - na tiesiog super žiūrisi thumbup.gif

Ir visi kiti čia rodyti darbeliai labai gražūs - peržiūriu visus, tik parašyt pritrūksta laiko ax.gif

QUOTE(Dantiste @ 2009 12 20, 19:06)
as pirkau Lanoj, karpoma, tai gal tikrai nekokybiska pakliuvo doh.gif

Lanos karpoma Aida man irgi nepatiko schmoll.gif Aš prieš gerus metus gabalą ten nusipirkau - tai niekaip sunaudot nesugebu doh.gif Man irgi rodos, kad jos kryžiukai didesni gaunasi...
Dabar tik Zweigart arba DMC Aida naudoju.
Atsakyti
labai linksmas Rudolfas thumbup.gif
Atsakyti
tute28 - koks nuostabus briedžiukas wub.gif wub.gif tarsi gyvas atrodo wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 21 gruodžio 2009 - 10:45
Tute, toks Rudolfas negali but be nuotykiu lotuliukas.gif jau vien i ji paziurejus... thumbup.gif
Atsakyti
merginos ,gal turit kokių įdėjų ,ką galima būtų ant marškinėlių išsiuvinėt jumorą gerai suprantančiam ir mokančiam juokauti 45 metų vyrui,ką nors nelabai sudėtingo,nes reikia jau po mėnesiuko su uodegyte,nežinau ,ką nupirkt dovanų ,tai pamaniau ,kad gal būtų neblogai jei ant paprastų marškinėlių pasiuvinėčiau su tipstančia kanva(būtų proga išbandyt ją),dovanos kainą šiuo atveju nesvarbi,svarbu cinkelis ,kaip sakoma 4u.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiuks už pagyras mano Rudolfiukui aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 12 21, 18:16)
merginos ,gal turit kokių įdėjų ,ką galima būtų ant marškinėlių išsiuvinėt  jumorą gerai suprantančiam ir mokančiam juokauti  45 metų vyrui,ką nors nelabai sudėtingo,nes reikia jau po mėnesiuko su uodegyte,nežinau ,ką nupirkt dovanų ,tai pamaniau ,kad gal būtų neblogai jei ant paprastų marškinėlių pasiuvinėčiau su tipstančia kanva(būtų proga išbandyt ją),dovanos kainą šiuo atveju nesvarbi,svarbu cinkelis ,kaip sakoma 4u.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif  4u.gif

Mačiau užrašą ant maikės Fat and Happy - Storas ir laimingas
4u.gif jei tinka
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 12 21, 21:27)
Mačiau užrašą ant maikės Fat and Happy - Storas ir laimingas
4u.gif  jei tinka

nu ,kad netinka ,kūdas berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 12 22, 00:01)
nu ,kad netinka ,kūdas berniukas lotuliukas.gif

Tai, tada galima rasyt atvirksciai - Skinny and Happy. Kudas ir laimingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 12 21, 22:16)
Tai, tada galima rasyt atvirksciai - Skinny and Happy. Kudas ir laimingas  lotuliukas.gif

geras variantas,kas dar? gal kokį paveiksliuką kas turit juokingą?
Atsakyti