Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 82 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 01 06, 22:58)
nėra mergaitės tokio lapo verysad.gif  ,yra tik schema ir va tokie simboliai prie schemos tame pačiame lape kur schema ,va toks ,kaip internete atskiram lape
numečiau ta rinkinį ir žiūriu ,kad nerandu vietos lotuliukas.gif  ,tai išsitraukiau ir padariau taip...susikonvertavau siūlų numerius į DMC,ir išsitraukusi  DMC paletę,rinkau spalvas iš kasų ir dėliojau prie jau konvertuotų į DMC paletėje esančių
spalvų...,nu ir šiaip ne taip suderinau,bet turiu pasakyt kad visiškai atspalviai atitiko tai gal kokių 5-6 spalvų,o visos kitos tai tikrai keliais tonais skiriasi,tai daugiau pagal spalvos pavadinimą ,pagal simbolių skaičių schemoje ir siūlų gausą..vienu žodžiu žiūrėsim eigoje,gal viskas reiks keisti ir ardyti kai pradėsiu siuvinėt ,bet kol kas lyg ir nei pritrūko nei liko laisvų spalvų ,tai gal ir atrinkau g.gif ...nors pasikartosiu , dauguma  konvertuotų spalvų žymiai skiriasi nuo originalių doh.gif ,vat dabar supratau ,kad DMC paletę neveltui nusipirkau ,be jos būčiau pražuvusi lotuliukas.gif

Jei klausimas dar aktualus, tai aš taip pat turėjau tokį rinkinį ir jau esu išsiuvinėjusi. Pažiūrėjau, tai lentelė pagal kurias atrenkami siūlai yra apvertus schemą kitoje pusėje. (galiu nuskenuoti - parašyk į el. paštą). Pažiūrėk, jei turi schemą, tai viskas surašyta kitoje pusėje, o ne ant atskiro lapo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 06 sausio 2010 - 22:07
QUOTE(astute_k @ 2010 01 06, 22:06)
Jei klausimas dar aktualus, tai aš taip pat turėjau tokį rinkinį ir jau esu išsiuvinėjusi. Pažiūrėjau, tai lentelė pagal kurias atrenkami siūlai yra apvertus schemą kitoje pusėje. (galiu nuskenuoti - parašyk į el. paštą). Pažiūrėk, jei turi schemą, tai viskas surašyta kitoje pusėje, o ne ant atskiro lapo  wub.gif

kitoj lapo pusėj visokio velnio prirašyta,net kaip siūlą užtvirtint kitoj pusėj , bet nėra jokios lentelės ,aš jau viską apžiūrėjau iš nevilties ,bet jei nesunku gal galėtumėt atsiųst į manociuja@gmail.com...,sutikrinčiau kaip ten atrinkau tuos siūlus,nes kai reiks siuvinėt tai nebe laikas bus siūlus atrinkinėt,o netinkamu siūlu išsiuvinėjus ,gali atsitikt taip ,kad siūlų pritrūksiu ,juk čia lietuvoj nenusipirksi papildomo matkelio,tektų ardyt,o šito nemėgstu visų labiausiai doh.gif ..ačiū iš anksto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zundyte, na aš irgi šituos arklius siuvinėjau, tik schema iš interneto ėmiau ir konvertavausi siūliukus į DMC. Aišku rezultatas tai neidealus, bet vis tiek... O tų mėlynų-violetinių atspalvių... Gerai, kad bent jau atsirinkai kuris kur maždaug. mirksiukas.gif
Atsakyti
Donalita, aš ir ruošiuos HAED siuvinėt zodiako ženklą Virgo, Josephine Wall kūrinį. Mano schemoj taip pat Kreinik 032.

Pilnas jo pavadinimas Kreinik Blending Filament #4 032. Jis pats ploniausias ir ant 25ct ewo pats tas.

Dėl galutinio vaizdo nepergyvenk, nes bus tikrai gražu.
Atsakyti
Štai čia galit pasižiūrėti, kaip sekasi HAED siuvinėti rusaitėms 4u.gif Nuotraukų nebaisingai daug, galima greitai per temą pralėkti. Daugiausia emocijų siuvinėjančioms sukelia veido atspalviai - supsichuoja ir vėl tęsia palaikymo komandos paskatintos biggrin.gif Vienur kaip ir normaliai, kitur taip sau, bet paskui pasižiūri, kai viskas išsiuvinėta ir iš tolo nufotografuota - tikrai liuks thumbup.gif
http://club.osinka.r...-57742?&start=0
Papildyta:
Kažkas norėjo pasižiūrėti, kaip turi atrodyti blogoji pusė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 07 sausio 2010 - 03:26
Išsiuvinėtų HAED galerija 1

Išsiuvinėtų HAED galerija 2

gal dar kas nors susigundys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 01 06, 17:38)
Sveikos  4u.gif as su dideliu klausimu smile.gif merginos turbut esat siuvinejusios kazkuri is siu meskiu ? gal kuri konvertavote siuliukus i DMC  ? man kazkaip negraziai ziurisi tie siuliukai siuvinejant  schmoll.gif  ar as konvertavau blogai ar geriau anchor siuliukais siuvinet ? ax.gif  blush2.gif

Sveika, aš siuvinėjau būtent šitą meškių... Naudojau Anchor. Šiaip spalvos ten labai panašios eina, pati bandžiau jas lyginti pagal siūlomą konverterio spalvą su DMC palete, tai ne visos turi atitikmenis gerus. Manyčiau kad neverta su DMC rizikuoti, juk ten tų spalvų visai nedaug ir reikia. Ypač pilkas tai anchor naudočiau, kitas tai aišku galima paderinti...
Atsakyti
QUOTE(renami @ 2010 01 07, 10:14)
Sveika, aš siuvinėjau būtent šitą meškių... Naudojau Anchor. Šiaip spalvos ten labai panašios eina, pati bandžiau jas lyginti pagal siūlomą konverterio spalvą su DMC palete, tai ne visos turi atitikmenis gerus. Manyčiau kad neverta su DMC rizikuoti, juk ten tų spalvų visai nedaug ir reikia. Ypač pilkas tai anchor naudočiau, kitas tai aišku galima paderinti...

ACIU 4u.gif Taip ir darysiu tik gaila , kad jau puse meskio issiuvinejau doh.gif o vasari reik tokiu dvieju meskiu ech kazkaip teks greit suktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 01 07, 04:01)
gal dar kas nors susigundys  biggrin.gif

biggrin.gif aš jau prieš pora mėn isirinka ka siuvinėti, tik niekaip negaliu pradėt blush2.gif
tai tas tai anas sutrugdo, bet manau vasario mėn startuosiu su savo pasaka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 01 07, 06:01)
gal dar kas nors susigundys  biggrin.gif

Oho blink.gif Na ir grožių prisižiūrėjau.. Man dar gerus 10 metų palaukti iki tokio darbo doh.gif O taip norėtūsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 01 07, 12:50)
Oho blink.gif  Na ir grožių prisižiūrėjau.. Man dar gerus 10 metų palaukti iki tokio darbo doh.gif  O taip norėtūsi blush2.gif

Jei tik yra noras - imi siūlus, medžiagytę, atsispausdini schemą ir pirmyn biggrin.gif . darbas gal ilgai trunkantis, bet kas neleidžia į tarpus mažesnių pasiuvinėt mirksiukas.gif

Aš tai laukiu, kol tėtis padarys rėmus ax.gif , nes lankelį laikyt labai pavargsta ranka, o ir nepatogu nugarai ir t.t. - siuvinėjimas tai didelis. O dar be to yra keli HAED darbai tarp kurių vis blaškausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 07 sausio 2010 - 11:45
sveikutės, stebukladarės mirksiukas.gif

aš dar tik pradedančioji blush2.gif turiu tik vieną užbaigtą darbėlį ir dar vienas pakeliui smile.gif

gal kuri turi ar gali nukreipti, kur rasti daugiau schemučių su šitais vaikiukais, man jie tokie mieli wub.gif norėčiau padaryti visą albumą blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti