Donalita žiauriai ačiūū už HAED siuvinėtų darbų nuorodą. Jei tikrai sąžiningai pasakius - dauguma darbų . Aišku, nedideli ir ne tokie sudėtingi visai gerai atrodo, bet tie didieji tik keli normalūs, kiti išplaukę, neryškūs . Bet svarbu kad mano vienas iš nusižiūrėtų gerai atrodo
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 06, 07:06)
O negali buti kad cia suklydo siulu tipa, kad ne DMC, nes DMC tokio numeriuko lyg ir nera o tiesiog kreinikas 032...va cia yra kreiniku sarasiukas, tai ta 032 spalva lyg ir yra balta kazkokia Kreinikai
Nežinau, panašu, kad tavo teisybė. Kreinikų man dar neteko čiupinėti, nežinojau, kad ir jų daug spalvų yra. Gal ir norėta, kad balta spalva atrodytų šviežesnė, blizgesnė. Bet kiek teko schemų žiūrėti, baltos arba visai nėra (tik artimi baltai atspalviai), arba tik tas vienišas kreinikas, daugiau kitų kreinikų nėra.
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 01 06, 08:20)
Donalita žiauriai ačiūū už HAED siuvinėtų darbų nuorodą. Jei tikrai sąžiningai pasakius - dauguma darbų . Aišku, nedideli ir ne tokie sudėtingi visai gerai atrodo, bet tie didieji tik keli normalūs, kiti išplaukę, neryškūs . Bet svarbu kad mano vienas iš nusižiūrėtų gerai atrodo
Ne visi gražūs. O mano gražioji fėja pati pirmoji ir kažkokia neryški, išplaukusi ir tarsi blogai įtempta, kažkaip pavingiuotai atrodo, bet esu nužiūrėjus dvi kitas, kurių ten nėra. Tik ir jos vis tiek noriu Man įtarimas, kad tų, kur neryškūs, medžiaga per kraštus šviečiasi, gal paimta stambesnė, nei rekomenduojama.
na ta motera su juoda suknia ir raudona kauke ir raudonom pirstynem, galvojau geriau gausis
o ten kas per valiuta jei pirkt kokia schema?
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 06, 10:03)
na ta motera su juoda suknia ir raudona kauke ir raudonom pirstynem, galvojau geriau gausis
Doleriai.
Nu tikrai man atrodo, kad imta arba stambesnė medžiaga ir siuvinėta su mažiau gijų, nei priklausytų tokiai. Kodėl kiti dizainai labai ryškūs?
Grazus visu darbeliai
Kazkuri klauset kieno dizainas tos mergaites su aukstu tortu, tai dizainas is La Sylphide Toquée
www.lasylphidetoquee.com
Kazkuri klauset kieno dizainas tos mergaites su aukstu tortu, tai dizainas is La Sylphide Toquée
www.lasylphidetoquee.com
QUOTE(cacukas @ 2010 01 06, 08:40)
Paukščiuk, jau šiandien ryte gavau tavo laiškelį Neblogai paštas dirba
Gali tik džiaugtis, aš jau mėnuo kaip laukiu laiško iš Šiaulių. Viena forumietė man išsiuntė voką su pašto ženklu, kad jai atsiųsčiau IKI lipdukus. Galiausiai pati jai išsiunčiau ir ji jau gavo, o aš dar ne.
Šiandien jau pasirodė šio mėnesio "Rankdarbių kraitelė"- tai gal ir "Siuvinėju kryželiu" greitai pasirodys. Nes, kai buvau rugsėjo mėn leidykloj (viena forumietė-siuvinėtoja prašė paiimti jos prizą)- tai kaip tik buvo rengiamas spaudi sausio numeris.
atsiliepkit, kuri ten gali padet uzmirsau , su fotkem ir paveiksliukais chemas padaryt man i az parasyk savo @. atsiusiu paveiksliuka
Rodausi su savo įrėmintu nameliu
Koks gražus namelis
Namelis, kaip piestas atrodo. Grazu.
Labai gražus darbas ir rėmas super priderintas