rasiuks, labai grazi gerve (jei neklystu). Atsimenu, kai rodeisi su procesu, o stai ir baigtas.
Ir labai noriu pagirti, abieju mergaiciu orchidejas. Isimylejus as jas iki ausu.
tuoj pritrūksiu vienos spalvos, nežinau ką daryt, dėl vienos spalvos iš kasiulai.lt nepasimoka užsakinėt , o dar liko 4 rožes išsiuvinėt. Į vilnių tik sausio 18 važiuosiu (tai neišlauksiu taip ilgai), į kitos firmos siūlus nenoriu konvertuot, nes vis tiek 10 proc. netiks, ką čia sumastyt?
QUOTE(tildushka @ 2010 01 04, 17:00)
puikios gėlės , rėmelis puikiai priderintas
QUOTE(rasiux- @ 2010 01 04, 20:50)
Nuostabus darbelis, toks prabangus
libaja, labai dailutis katinukas
Kibirkštėlė, nuostabi pelėda
tildushka, gražios orchidėjos
rasiux-, kokia puiki dovana
Kibirkštėlė, nuostabi pelėda
tildushka, gražios orchidėjos
rasiux-, kokia puiki dovana
Gal yra siuvinėtojų iš Ukmergės?
cacuk, kokio trūksta siūlo, gal kuri paštu tau atsiųstu
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 04, 23:01)
cacuk, kokio trūksta siūlo, gal kuri paštu tau atsiųstu
Ai ką čia paštu, vargas tiktai Gal aš pagalvosiu ką čia padaryti? Gal konvertuoti išeis? Gal labai nesiskirs?
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 02, 14:46)
Džeine, darbas ir įrėminimas - puikūs!!! Man būtent šis kol kas gražiausias iš visų matytų paveikslų su šventaisiais Tu tikra šaunuolė - taip greit tokį didelį darbą išsiuvinėjai (kiek pamenu, jau senokai išsiuvinėjai)
QUOTE(cacukas @ 2010 01 04, 22:05)
Ai ką čia paštu, vargas tiktai Gal aš pagalvosiu ką čia padaryti? Gal konvertuoti išeis? Gal labai nesiskirs?
Na tu sakyk kokios reikia, paimsiu ir išsiųsiu, nesunku
Sveikos.
Turiu kelis siuvinejimo zurnalus - katalogus. Schemu juose nera, tik issiuvineti paveiksliukai. Guli jie pas mane, dulka. Pagalvojau, gal kuri noretumet, kad atsiusciau. Taip sakant, akims paganyt.
Rasykit.
Turiu kelis siuvinejimo zurnalus - katalogus. Schemu juose nera, tik issiuvineti paveiksliukai. Guli jie pas mane, dulka. Pagalvojau, gal kuri noretumet, kad atsiusciau. Taip sakant, akims paganyt.
Rasykit.
QUOTE(cacukas @ 2010 01 04, 23:05)
Rašyk rašyk kokių reikia.... jei ne Paukščiukas, tai aš rytoj eisiu pirkt siūliukų, tai paimčiau ir pačiai... Kiek čia truks atkeliaut iki tavęs?..
QUOTE(rasiux- @ 2010 01 04, 20:50)
Gaila, tik kad niekaip nepavyko gerai nufotografuot...
1. Išjungi fotiko blicą
2. Atsineši visas lempas, kurias tik gali panešti namuose, ir apšvieti siuvinį
3. Stoji už lempų
4. Fotkini kokias 15-20 nuotraukų
5. Išrenki gražiausią