QUOTE(ssamantaa @ 2010 01 03, 15:02)
Aš matyt dar senu pažiuru esu, man patinka kažką laikyti rankose,
aš irgi iš tų,kuriems malonu kažką rankose laikyt,ir palaikyt lietuvišką žurnalą tuo pačiu ,šiemet iš ten ėmiau kelis atvirukų siuvinėjimo pavyzdžius ,ir tikrai dar turiu keletą schemų nusižiūrėjusi būtent iš žurnalų ,bet ,kad ta eilė labai didelė
QUOTE(astisius @ 2010 01 03, 15:15)
Ps. gal pasipasakojam, kaip pvz. renkatės siuvinėjimui paveiksliuką, ar tik kad jums gražu ir reikia, ar numatot, kur dėsit išsiuvinėję?
ką siuvinėt renkuos ilgai ir kantriai,bet ko nesiuvinėju,eilė jau gal penkmečiui sudaryta ,bet kartais užkliūva už akies koks gražuoliukas paveiksliukas ir meti viską,siuvinėji jį (taip atsitiko su paukštukais ,kuriuos ką tik baigiau)....Niekada nesiuvinėčiau antrą kartą to paties,net jei tai užsakymas ...vat turiu užsakymą siuvinėt metrikiuką ,tai pasakiau ,kad siuvinėsiu tik tuomet jei nebus tas pats paveiksliukas nei jau siuvinėjau ,kadangi sutikimą gavau ,tai siuvinėsiu ,ką pati išsirinksiu,neįsivaizduoju savęs siuvinėjančios tai, kas man pačiai negražu,paveiskliukas turi būt man mielas ,tik tada jo imsiuos..ir dar...dažniausiai mano siuvinėliai keliauja dovanoms ,tai renkuosi pagal tai ,kam dovanosiu,juk žinau žmogų ,jo charakterį,įpročius ,pomėgius,gyvenimo būdą ,stengiuosi ,kad paveiskliukas kažkaip atitiktų tą žmogų ,ir dar niekada neprašoviau ,visi lieka sužavėti ..taip ,kad faktorių renkantis ką siuvinėt yra labai daug ,gal todėl išrinkt iš tokios gausybės yra labai sunku ,bet kai jau išsirenki ,tada darbas einasi sklandžiai,nes darai tai iš visos širdies...
beje ,gal kas turit kokių jumoristinių paveiskliukų nedidelių ,kaip tik po mėnesio draugės vyro jubiliejus,ir niekaip nerandu ,ką čia tokio greitai nukyžiavojus