Mergaites, visas su Naujais
Ikvepimo, laiko, kantrybes busimiems darbeliams
QUOTE(Donalita @ 2010 01 02, 00:01)
Pašventėm ir gana, einam kryžiavot Iš mano Favorites temų vien tik kryžiavotojos aktyvios
Šaunuolės merginos, gražūs darbeliai
Man labai rūpi išsiaiškinti vieną klausimą ir reikia jūsų pagalbos.
Pirmojoje šios temos žinutėje rašoma:
evenweave ir linas
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.
28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida
O ką atitinka 25 evenweave? Pagal šį užrašymą išeitų, kad stamabesnę Aida nei 14
Ant visų Heaven and Earth designs maždaug tokia info:
Finished Design Size 350 W by 436 H (14 W X 17-3/8 H inches on 25ct fabric)
Perskaičiuoju duotus kryžiukus į 14 Aida ir gaunu būsimo paveikslo dydį ojoj - netoli metro. Bet čia parašytus colius perskaičiavus į centimetrus gaunasi dvigubai mažiau
Čia tikriausiai klaida kažkur įsivėlė, bet nesuprantu, kur.
Šaunuolės merginos, gražūs darbeliai
Man labai rūpi išsiaiškinti vieną klausimą ir reikia jūsų pagalbos.
Pirmojoje šios temos žinutėje rašoma:
evenweave ir linas
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.
28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida
O ką atitinka 25 evenweave? Pagal šį užrašymą išeitų, kad stamabesnę Aida nei 14
Ant visų Heaven and Earth designs maždaug tokia info:
Finished Design Size 350 W by 436 H (14 W X 17-3/8 H inches on 25ct fabric)
Perskaičiuoju duotus kryžiukus į 14 Aida ir gaunu būsimo paveikslo dydį ojoj - netoli metro. Bet čia parašytus colius perskaičiavus į centimetrus gaunasi dvigubai mažiau
Čia tikriausiai klaida kažkur įsivėlė, bet nesuprantu, kur.
as savo ant 18ct siuvineju (ant aidos pigiau o vistiek visas plotas issisiuvineja), gobeleniniu dygsniuku (panasu i pusinius kryzelius) ir 3 siulais, nes 2 tai man labai jau skystai atrodo net per tuos tris siek tiek sviecia, bet kai praskalbsiu susitrauks ir sustos i savo vietas tai ka issirinkai Donata?
as tai viena lapa savo Haed jau issiuvinejau, bet jau taip nieko ten nesimato, mat visos spalvos labai tamsios net susinervinau, kad nieko gero is to paveikslo giganto nebebus net prisigalvojau, kad schema lieva tai siandien visa diena saziningai prasedejau prie antrojo lapo, kur fejukas skraido toks, vakare isryskejo galvyte, akytes...vos neapsiverkiau is smagumo, kad viskas lyg ir gerai, be reikalo panikavau ir dar pastebejau...is arti tas paveiksliukas nesiziuri, spalvu marmalas ir tiek reikia is toliau ryt nufotografuosiu, ka padariau.
Dovyda, kaip smagu
Aš irgi galvojau ant Aida18 siuvinėti, tik kad pasimečiau skaičiavimuose. Ir šiaip nesiryžčiau be skylučių siuvinėti, dar paūgėsiu
Kol kas damušinėju adatinę - reikia gyvenime galų gale bent vieną užsigyventi
tada tarsiuosi su Džeine dėl siuvinėjimo rėmų, o jau kai GAUSIU..........
NUSIŠAUSIU! Neišsirenku ką siuvinėti, nes man visi HAED labai gražūs, ypatingai Josephine Wall paveikslai. Jais žavėjausi dar net apie kryželius nieko nežinodama. O kai sužinojau ir pamačiau, kad padarytos jų schemos, tai taip ir susileidau
Noriu savo zodiako mergelę išsisiuvinėti
bet ir ši fėja man be galo patinka (merginos, gal žinot jos pavadinimą ar ką nors apie ją?)
bet koks žieminis grožis mane tiesiog užburia (štai todėl zundyte man tavo paukštukai be galo gražūs). O šią fėją tai įsimylėjau
O gal kokią pasaką?
O gal ne tą o šitą
Akys didelės kaip lėkštės, gaila, kad rankos tik dvi ir dar mažas ant galvos lipa Tikrai dar nežinau, ką pasirinksiu. Žinau tik, kad kažką didelį ir gražų
Aš irgi galvojau ant Aida18 siuvinėti, tik kad pasimečiau skaičiavimuose. Ir šiaip nesiryžčiau be skylučių siuvinėti, dar paūgėsiu
Kol kas damušinėju adatinę - reikia gyvenime galų gale bent vieną užsigyventi
tada tarsiuosi su Džeine dėl siuvinėjimo rėmų, o jau kai GAUSIU..........
NUSIŠAUSIU! Neišsirenku ką siuvinėti, nes man visi HAED labai gražūs, ypatingai Josephine Wall paveikslai. Jais žavėjausi dar net apie kryželius nieko nežinodama. O kai sužinojau ir pamačiau, kad padarytos jų schemos, tai taip ir susileidau
bet ir ši fėja man be galo patinka (merginos, gal žinot jos pavadinimą ar ką nors apie ją?)
bet koks žieminis grožis mane tiesiog užburia (štai todėl zundyte man tavo paukštukai be galo gražūs). O šią fėją tai įsimylėjau
O gal kokią pasaką?
O gal ne tą o šitą
Akys didelės kaip lėkštės, gaila, kad rankos tik dvi ir dar mažas ant galvos lipa Tikrai dar nežinau, ką pasirinksiu. Žinau tik, kad kažką didelį ir gražų
QUOTE(dovyda @ 2010 01 01, 21:59)
as savo ant 18ct siuvineju (ant aidos pigiau o vistiek visas plotas issisiuvineja), gobeleniniu dygsniuku (panasu i pusinius kryzelius) ir 3 siulais, nes 2 tai man labai jau skystai atrodo net per tuos tris siek tiek sviecia, bet kai praskalbsiu susitrauks ir sustos i savo vietas tai ka issirinkai Donata?
as tai viena lapa savo Haed jau issiuvinejau, bet jau taip nieko ten nesimato, mat visos spalvos labai tamsios net susinervinau, kad nieko gero is to paveikslo giganto nebebus net prisigalvojau, kad schema lieva tai siandien visa diena saziningai prasedejau prie antrojo lapo, kur fejukas skraido toks, vakare isryskejo galvyte, akytes...vos neapsiverkiau is smagumo, kad viskas lyg ir gerai, be reikalo panikavau ir dar pastebejau...is arti tas paveiksliukas nesiziuri, spalvu marmalas ir tiek reikia is toliau ryt nufotografuosiu, ka padariau.
O kas yra tas gobeleninis dygsniukas?
Aš esu tik ant Aida14 siuvinėjusi. Trys siūliukai daugoka, bet du tikrai per skysta, labai nepatinka, kai plyšeliai šviečiasi. Tai maniau, kad Aida18 su dviem siūliukais pats tas
QUOTE(Donalita @ 2010 01 02, 04:37)
O kas yra tas gobeleninis dygsniukas?
Aš esu tik ant Aida14 siuvinėjusi. Trys siūliukai daugoka, bet du tikrai per skysta, labai nepatinka, kai plyšeliai šviečiasi. Tai maniau, kad Aida18 su dviem siūliukais pats tas
jeigu darysi pilna kryziuka, tai taip, jeigu gobeleniniu - tikrai nea
va kaip jis daros
QUOTE(Donalita @ 2010 01 02, 04:54)
Ir man jie labai gražūs. Jau seniai mąsčiau, ką galėčiau su jais padaryti Bet kai sužinojau, kad yra schemos, apsidžiaugiau Bet... Kadangi labai dideli darbai yra ir reikia daug skirtingų siūlų, noriu pasiteirauti, ar kas bandėt siuvinėti pagal šias schemas? Ar gerai gaunasi? Ar nebus taip, kad tuščiai bus išmesti pinigai į balą ir jokio vaizdo? Gal yra siuvinėtų šitų darbų? Nesinori apsigauti
QUOTE(Donalita @ 2010 01 02, 02:54)
O mes pirkdavom žurnalą ANNA ir ten būdavo pasiūlymai pirkti Dimensions rinkinius ir tada nusprendžiau, kad reikia mokytis.
Zuzanele - tikrai gražūs tokie darbai. J. Wall vienas darbas tikrai buvo įdėtas, bet gal prieš metus - labai puikiai atrodo.
Aš pati siuvinėju Mistic Stitch paveikslą ir vaizdas po truputį ryškėja. Tik kad kol kas įkvėpimas dingęs, tai ir laukia manęs vilkai.
Aš pati siuvinėju Mistic Stitch paveikslą ir vaizdas po truputį ryškėja. Tik kad kol kas įkvėpimas dingęs, tai ir laukia manęs vilkai.
QUOTE(tip tip @ 2010 01 02, 13:04)
Zuzanele - tikrai gražūs tokie darbai. J. Wall vienas darbas tikrai buvo įdėtas, bet gal prieš metus - labai puikiai atrodo.
Aišku. Vadinasi belieka nusiteikti rimtam ir ilgam darbui ir pirmyn...
Wasara,evitele,- nuostabus darbai,po jums!
visos pasisilepusios siuvinedamos svencia,tuoj vel pasipils nuostabiu darbu kaip is gausybes rago
visos pasisilepusios siuvinedamos svencia,tuoj vel pasipils nuostabiu darbu kaip is gausybes rago
Donalita, o gal turi, kaip skorpas HAEDe atrodo?
Gal kas jau turit siuvinėju kryželiu naują numerį?