vo cia tai ... vos ne visus noreciau issiuvinet
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 12 29, 12:23)
vo cia tai ... vos ne visus noreciau issiuvinet
Man taip pat visi labai patinka Issirinkau sita, nes pati vandenis. Kartais valanda "medituoju" pries paveiksliuka- ziauriai jis man patinka
Haed puslapi irgi kasdien ziuriu- kiek ten visokiu grozybiu, bet kad laiko nelabai yra tokiems darbams
QUOTE(simon4 @ 2009 12 29, 14:06)
Sveikos, siuvinetojos
Kokiu groziu prisiuvinejot as uzsiemus su savo darbeliu, tai nelabai buvo laiko ir parasyt Idedu pora foto, nors dar nelabai suprantama kas ten bus [
Kokiu groziu prisiuvinejot as uzsiemus su savo darbeliu, tai nelabai buvo laiko ir parasyt Idedu pora foto, nors dar nelabai suprantama kas ten bus [
bus nežmoniškai beprotiškai didelis ir įspūdingas darbas , nebijojai rizikuoti - kai kurios jų schemos išsiuvinėjus nekaip atrodo Nors smulkūs kryžiukai, tai turėtų gražiai žiūrėtis. Mano ženklas , aš ir turėjau minčių išsisiuvinėti, bet dar nedrįstu toookių dydžių darbų imtis. Nors... vis pasvajoju, kaupiuosi. Gal kada nors šiam gyvenime
Kas norit garsiai rėkit į AŽ. Turiu visus vienoj vietoj PDF formatu, virš 3,5 MB , 505 psl.
Visos taip gražiai darbuojatės.
O mano siuviniai stovi padėti, taip per atostogas ir neprisėdau.
O mano siuviniai stovi padėti, taip per atostogas ir neprisėdau.
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 12 28, 23:07)
Šiek tiek pavėluotai, bet sveikinu su šventėm visas Palinkėsiu nei daug nei mažai - kad visada atrastume laiko savo pomėgiams
Atnešiau ir aš pora darbelių pasirodyt - iškeliavo dovanų jau
Zuikis rėmintas paliekant nemažą tarpą tarp paveiksliuko ir stiklo - tad paveiksliukas nepasislepia, kraštai apipavidalinti juostele (šiek tiek matosi apačioj paveikslėlio):
Šis paveikslėlis išsiuvinėtas jau pernai - dabar jau pati matau šiek tiek broko, iš po raidžių juodas siūlas lenda Įrėmint prisiruošiau tik dabar - foto gan prastos kokybės
Ir dar atvirutė:
Atnešiau ir aš pora darbelių pasirodyt - iškeliavo dovanų jau
Zuikis rėmintas paliekant nemažą tarpą tarp paveiksliuko ir stiklo - tad paveiksliukas nepasislepia, kraštai apipavidalinti juostele (šiek tiek matosi apačioj paveikslėlio):
Šis paveikslėlis išsiuvinėtas jau pernai - dabar jau pati matau šiek tiek broko, iš po raidžių juodas siūlas lenda Įrėmint prisiruošiau tik dabar - foto gan prastos kokybės
Ir dar atvirutė:
Nepaprastai kruopsciai atlikti darbeliai, miela ziureti. Mano viena kolege irgi tokia kruopstuke - ji perka rutulius juros putos, po to siuvineja metalizuotu siulu snaiges ant dvieju kanvos gabaleliu, juos sujungia ant to rutulio, siule paslepia dvispalve pinta juostele ir padaro originalius kaledinius burbulus. Na, jau per velu sioms Kaledoms tai daryti, taciau kiausinius Velykoms ruosti galima.
QUOTE(kioske @ 2009 12 29, 11:53)
kad mano kaire ranka kol kas neklauso manes kaip reik istreniruot
po savaitės siuvinėjimo kitaip kalbėsi
žinok ir man iš pradžiu nepatiko, bet po savaitėlės kitos nebeisivaizdavau siuvinėjimo be rėmo
Parodau ir as savo pagaliau pabaigtas ir laiku padovanotas Kaledines kojines
ir cia dar per kelias dienas issiuvneti skirtukai knygom su tigriuku dar nepabaigtas pilnai:)
ir cia dar per kelias dienas issiuvneti skirtukai knygom su tigriuku dar nepabaigtas pilnai:)
QUOTE(seteriuke @ 2009 12 29, 16:21)
Gražesnių kojinių nesu mačius, o kiek darbo į jas įdėta Čia gal originalus rinkinukas buvo siuvinėtas?
Dekui
nea as is schemos is interneto siuvinejau o po to nunesiau ir pasiuvo kojines
nea as is schemos is interneto siuvinejau o po to nunesiau ir pasiuvo kojines
seteriuke - fantastiškos Kalėdinės kojinės
seteriuke nors aš jau labai didelė mergaitė bet toookių kojinių dovanoms norėčiau
super darbeliai o kojinių grožiai pavydžiu jums jūsų ištvermės ir kantrybės, šaunuolės
aš turbūt jau nuo sausio pirmų dienų kitom Kalėdom ruošiuosi nes mamytei nuotraukos nespėjau išsiuvinėti tai dar turiu darbelio nemažai, tik šaunu kad ji neužpyko
aš turbūt jau nuo sausio pirmų dienų kitom Kalėdom ruošiuosi nes mamytei nuotraukos nespėjau išsiuvinėti tai dar turiu darbelio nemažai, tik šaunu kad ji neužpyko