vaisiu pintinės procesas
QUOTE(Džeinė @ 2009 12 18, 20:24)
vaisiu pintinės procesas
ech,mano pintinukė....kaip įdomu stebėt....
gal nemusite labai bet gal kuri klaipediete galetu patarti kur isigyti nediduka rinkinuka siuvinejimo, nesudetinga dvylikametei siuvinetojai, noriu kaledoms padovanoti, bet neisivaizduoju kur ieskot neisiunciant internetu aciu uz bet kokius patarimus
QUOTE(egliosha @ 2009 12 18, 23:48)
gal nemusite labai bet gal kuri klaipediete galetu patarti kur isigyti nediduka rinkinuka siuvinejimo, nesudetinga dvylikametei siuvinetojai, noriu kaledoms padovanoti, bet neisivaizduoju kur ieskot neisiunciant internetu aciu uz bet kokius patarimus
Sveika, gali pasižiūrėt Debrecenog. prie vaikų pasaulio (ten yra tokių mažų parduotuvikių apačioj), gali nuvažiuot iki Žardės IKI, na gal ir stoties naujam IKI prekybcentry gali rast.... Kitur nelabai žinau
QUOTE(čiolė @ 2009 12 18, 22:56)
Sveika, gali pasižiūrėt Debrecenog. prie vaikų pasaulio (ten yra tokių mažų parduotuvikių apačioj), gali nuvažiuot iki Žardės IKI, na gal ir stoties naujam IKI prekybcentry gali rast.... Kitur nelabai žinau
aciu, nepagalvojau ten visai nulekt, prie vaiku pasaulio ko tik nori galima rast
Džeine, kaip tau sparčiai einasi
jėtus jėtus, jūs kasdien tiek grožių pridedat, kad aš spėju tik apžiūrėt, o pagirt nebeišeina, rankinukas šaukia už tai visoms po
jėtus jėtus, jūs kasdien tiek grožių pridedat, kad aš spėju tik apžiūrėt, o pagirt nebeišeina, rankinukas šaukia už tai visoms po
Labutis, o aš darbo turėjau, atvažiuoja draugė iš Drezdeno - tai sesuo sugalvojo, kad jai reikia ką nors iš mano kryžiavonių padovanoti. Pasirinkom tulpes- tai lėkiau rėmo pirkti. Dabar jau galim ramiai svečių laukti, viskas paruošta. Nufotkinau, rytoj parodysiu įrėmintas.
QUOTE(Džeinė @ 2009 12 18, 18:24)
niam niam
Taip gražiai tikroviškai atrodo tas obuoliukas, kokio dydžio paveikslas bus?
QUOTE(Florestina @ 2009 12 19, 15:31)
Labutis, o aš darbo turėjau, atvažiuoja draugė iš Drezdeno - tai sesuo sugalvojo, kad jai reikia ką nors iš mano kryžiavonių padovanoti. Pasirinkom tulpes- tai lėkiau rėmo pirkti. Dabar jau galim ramiai svečių laukti, viskas paruošta. Nufotkinau, rytoj parodysiu įrėmintas.
rodykis greiciau drauge bus patenkinta
QUOTE(dovyda @ 2009 12 19, 15:11)
rodykis greiciau drauge bus patenkinta
Jau paskambino, kad važiuoja pas mus. Sesers kompas pakibęs- tai pakaitom manuoju naudojamės. Šiaip ta mergina lietuvė, jos kartu studijavo su mano sese. Tik ji po studijų išvyko į Vokietiją, ten ištekėjo už vokiečio, augina sūnelį ir po trijų metų pertraukos grįžo į Lietuvą.
QUOTE(zundyte @ 2009 12 18, 20:48)
ech,mano pintinukė....kaip įdomu stebėt....
siuvinėk antra juokauju, o fona tu pusiniu siuvinėjai???
QUOTE(astulia @ 2009 12 18, 23:25)
Džeine, kaip tau sparčiai einasi
ačiū, tai kad visai nesparčiai, mat dar visokiu kalėdiniu niekučiu dariau, ir dar šali susigalvojau nusimegsti, tai visai mažai laiko siuvinėjimui lieka
o tu dar spėsi siuvinėt, dabar džiaukis savo mažulėle, juk taip greit bėga tas laikas, va manasis atrodo visai neseniai kudikis buvo, o vakar jau 5m. suėjo... eh, kaip bėga tas laikas
QUOTE(Donalita @ 2009 12 19, 14:59)
niam niam
kažkur 32x40 cm (obuoliukas 8x8cm ) toks visai nemazas, ane
Čia mano rožės žiedo gimimas... Jau pusė yra
Kadangi siuvinėjimo raštas prasidėjo nuo apatinio dešiniojo kampo, tai žiūrint tikroviškai, apverčiau... Todėl atrodo, kad ne nuo tos pusės siuvinėta
Kadangi siuvinėjimo raštas prasidėjo nuo apatinio dešiniojo kampo, tai žiūrint tikroviškai, apverčiau... Todėl atrodo, kad ne nuo tos pusės siuvinėta