Linksmu svenciu.
Labai jau graziu jus cia darbeliu prisiuvinejote. Saunuoles.
merginos ,gal kuri turite kokio gero konverterio adresą,trečia diena naršau internetą ieškodama kaip konvertuot Yeidam firmos (pasirodo dar ir tokia yra ) siūlus į DMC ar kitus ,kurių Lietuvoj būna pirkti..ir nieko doro nerandu ,o gal ieškot nemoku... nusižiūrėjau paveiskliuką tetai siuvinėt dovanai ,,bet kai pamačiau kodus tai akys ant kaktos iššoko,pradėjau ieškot intike ,ir jau beveik nusivyliau ,turbūt reiks rinkti iš akies spalvas,bet ko gero rezultatas nelabai tenkins....gal čia pas jus rasiu pagalbos
Šviesos, Vilties, Laimės
šventų Kalėdų šventėje ir naujųjų metų tėkmėje
Daug daug idėjų, daug daug laiko siuviniams, daug daug pinigėlių medžiagoms ir siūliukams ir daug daug užbaigtų fantastiškų darbų
Papildyta:
na ir susiradai paveiksliuka perziurejau visus konverterius, kuriuos turiu, tokio pavadinimo nemaciau...
šventų Kalėdų šventėje ir naujųjų metų tėkmėje
Daug daug idėjų, daug daug laiko siuviniams, daug daug pinigėlių medžiagoms ir siūliukams ir daug daug užbaigtų fantastiškų darbų
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 12 26, 00:04)
merginos ,gal kuri turite kokio gero konverterio adresą,trečia diena naršau internetą ieškodama kaip konvertuot Yeidam firmos (pasirodo dar ir tokia yra ) siūlus į DMC ar kitus ,kurių Lietuvoj būna pirkti..ir nieko doro nerandu ,o gal ieškot nemoku... nusižiūrėjau paveiskliuką tetai siuvinėt dovanai ,,bet kai pamačiau kodus tai akys ant kaktos iššoko,pradėjau ieškot intike ,ir jau beveik nusivyliau ,turbūt reiks rinkti iš akies spalvas,bet ko gero rezultatas nelabai tenkins....gal čia pas jus rasiu pagalbos
na ir susiradai paveiksliuka perziurejau visus konverterius, kuriuos turiu, tokio pavadinimo nemaciau...
QUOTE(zundyte @ 2009 12 25, 23:04)
Labas,
radau tokį:
Ar panašu į teisybę ?
QUOTE(dovyda @ 2009 12 26, 10:00)
nu taigi Merfio dėsnis veikia -visada krenta į akis tai ,kas neįmanoma
QUOTE(GSS @ 2009 12 26, 10:35)
jetau,tikrai taip ,buvau aš šitą radusi kažkokiam rusiškam saite ,bet tokį mažą ,kad padidinus nieko įžiūrėt neina ,nė vieno skaičiuko....o čia tas pats didesnis ,DIDELIS DIDELIS AČIŪ
QUOTE(zundyte @ 2009 12 26, 11:57)
Būna, būna, aš vienai siuvinėtojai padėjau rasti gražias aguonas, o po to bendrom jėgom ieškojom konverterio iš kinietiškų Bestex siūlų į DMC.
QUOTE(Florestina @ 2009 12 26, 12:06)
Būna, būna, aš vienai siuvinėtojai padėjau rasti gražias aguonas, o po to bendrom jėgom ieškojom konverterio iš kinietiškų Bestex siūlų į DMC.
.O Yeidam-tai kaip suprantu korėjietiški siūlai,kiek tų siūlų yra ,o kiek mes dar net nežinom
QUOTE(Mingomi @ 2009 12 26, 12:33)
Dar karteli su sventemis!
Siunciu truputeli Kaledines nuotaikos
Dovaneles artimiesiems
Darbeliai seke po paveiksliuko... Siuvineta ant paprasto lietuvisko lino, niu tikrai sunkoka, bet imanoma... na tokiems visai smulkuciams darbeliams
Siunciu truputeli Kaledines nuotaikos
Dovaneles artimiesiems
Darbeliai seke po paveiksliuko... Siuvineta ant paprasto lietuvisko lino, niu tikrai sunkoka, bet imanoma... na tokiems visai smulkuciams darbeliams
Kaip dailu.
Su sventem visas!
Kokie mieli maiseliai as lietuvisko lino niekaip neissirenku kad bent panasiai gijos suaustos butu ir nereiktu skaiciuot 2x3 siuliuko man ir ant zweigart sunku siuvinet o cia taip graziai
zundyte, o koki ten ypatinga paveiksleli nusiziurejai?
QUOTE(Mingomi @ 2009 12 26, 13:33)
Dovaneles artimiesiems
Kokie mieli maiseliai as lietuvisko lino niekaip neissirenku kad bent panasiai gijos suaustos butu ir nereiktu skaiciuot 2x3 siuliuko man ir ant zweigart sunku siuvinet o cia taip graziai
QUOTE(Dantiste @ 2009 12 26, 15:32)
,na jis ypatingas tik tuo ,kad schema duota siuvinėt korėjietiškais Yeidam siūlais ,ten Marija su tradiciškai melsvu apdaru,man jis pasirodė simpatiškas ,kaip tik tetai pasiuvinėt ką nors religinio norėjau,nelabai sudėtingo