na merginos, pasiguosiu ir as

mano vaikinas taip pat daug laiko praleidzia prie kompiuterio

draugystes pradzioje zinoma dar buvo visos tos nelemtos anketos one ir kituose keliuose panasiuose puslapiuose, ten jam rasydavo ivarios merginos, tiek gerai, kad as patikrinus ka jie kalba nieko tokio nerasdavau, dazniausiai kaip sekasi ir panasiai, bet jei poklabis linkdavo prie kazko daugiau tai maniskis graziai pasakydavo, kad nedomina ir kad jau turi drauge

cia jau viskas kaip ir gerai, bet kam tada ten sedet ir susirasinet, juk ir su manim gali pakalbeti apie nieka, kaip ten dazniausiai budavo, aciu dievui ir sau, kad sugebejau ji atkratyti nuo tu pokalbiu, svelniai sakant, kad man tai nepatinka ir kad as pradesiu atsakyti tuo paciu, zinoma kuris vyras neturi pavydo jausmo, tad sutarem, kad baigiam visus pokalbius su nepazistamaisiais, viskas susitvarke

bet ne ilgam, atsirado kompiuteriniai zaidimai, po darbo uztat, kad atvaziaves pas mane jis sako mazute palauk, dar keli lygiai ir busiu pas tave, cia tipo dziaukis, kad isvis pas tave atvaziuoju, man tas netiko, esu reikli, na jis sako, kad tuom dziaugiasi, nes kitaip isvis apkirmytu prie kompo, bet man reikia, kad jis isvis nezaistu tu bukinanciu zaidimu, jau geriau kokia knyga paskaitytu

na per laika lyg ir viskas susitvarke, pamirso zaidimus, bet... pradejome gyventi kartu, nieko netrukdomi dziaugemes laisve, savo kuriamu namu jaukumu ir visais kitais buitiniais dalykais, buvo labai gera

taciau ar ilgai tas vyko, zinoma atsiradus daugiau laisvo laiko, kai nereikia vazineti pas mane, atsirado ir kompiuterinis zaidimas (as nesuprantu kuo vyrus jie taip traukia), tad nebeliko nei pagalbos man tvarkantis namus, nei einant i parduotuve, kompiuteris ateme vis daugiau laiko

tuo labiau grizes po darbo jis pirma pabuciuoja suni, o tik paskui man pasako labas, aisku as jau prisigalvoju, kad jam atsibodau ir t.t. bet kita karta pagalvoju, kad suo pirmiau atbega, tai ji ir pakalbina, bet as tai nebegsiu kaip suo pasitikti, tegu pas mane eina

viskas butu kaip ir gerai, tik vel reikes pradeti kariauti del to kompiuterinio zaidimo

galbut ir si karta susitarsim, ir atsiras daugiau laiko man, nes mylim vienas kita tikrai labai smarkiai

o juk meile nugali visas blogybes