JurgiteleM turi iseit parsisiust,bandyk dar kart.Ankstesniame pusl.Kris labai aiskiai parase ka daryt ir kaip registruotis.Man tai labai greit parsiunte per ~1h,nezinau kodel kitoms taip ilgai?Kai pasiseks parsisiust,ieskok tos prog.per starta-program.Sekmes!
QUOTE (Pauga @ 2004 05 18, 14:32) |
JurgiteleM turi iseit parsisiust,bandyk dar kart.Ankstesniame pusl.Kris labai aiskiai parase ka daryt ir kaip registruotis.Man tai labai greit parsiunte per ~1h,nezinau kodel kitoms taip ilgai?Kai pasiseks parsisiust,ieskok tos prog.per starta-program.Sekmes! |
jau taip grazei i mane kreipiesi bet su tais siuntimai sunkei pas mus...paprasiau,kad parsiustu man programele ir greitu laiku bandysiu
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 08, 14:27) |
pas mane corelio jau nebera praejo terminas ir viskas.. kai dar galiojo,buvau data pakeitusi,bet tada as isvis jo neijungdavau,kai pakeiciau data,vel paisyt galedavau...o dabar jau viskas |
O nulauztos versijos neturi Seip kiek zinau reikia tik kodus tinkamus susirasti ir vsio
QUOTE (kicule @ 2004 06 08, 13:52) |
O ka daryt jei spalvos(kubikai) kazkur dingo ir uzsido vel zidra spalva! Kaip padaryt kad vel atsirastu?! |
Susirask viršuje Window , ten Color Palettes ir paspausk Uniform Colors . Spalvos dešinėje pusėje turėtų atsirasti .
Nėra už ką ! Kai padarysi nuotraukytes su Corel , parodyk kas gausis . Labai įdomu . Sekmės !
QUOTE |
O nulauztos versijos neturi Seip kiek zinau reikia tik kodus tinkamus susirasti ir vsio |
kokios garzios jusu nuotraukeles,man net pavydas ima...taip norisi papaisyti,tuo labiau,kad taip norejau su tokiom braskytem padaryti,kol supratau kaip tai ir baigesi galiojimas..padekit kas nors su tuo kodu...
o kas ta nulauzta versija ?