QUOTE (bea @ 2004 04 22, 22:11) |
nu jei jus coreli vadinat "programele", tai nu nzn.... shejp jau jos neparsisiusi taip paprastai, dideles babkes. Turiu as 11 instola jej kam reik. O vaziuoja ant XP puikiai, manau 98 irgi vezha. |
man reikia
QUOTE (*kristina* @ 2004 04 25, 11:15) |
na va ,parsisiunciau,jau modeliuoju nuotraukas,bet kaip iseivint nezinau,na tipo iseivinu,bet kur jos randasi niekaip nerandu... bet programele tai super. daurinka,su tavim reiks kada gerai uz ta programele.. |
tai kai seivini pažiūrėk kur seivini aš ,tai turiu savo vietele.My documents-my picture.
o dėl šito ,tai būtinai reiks
nu va, ir as jau siunciuosi, tik kazin kas gausis, nes labai ilgai sius, o man kartais kantrybe pasibaigt gali kol sulauksiu. O kaip su tuo laikrodziu ten reik daryt, kad programa veiktu visa laika? jeigu atsuksiu kokius 5 metus atgal ar gerai bus?
QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 25, 11:55) |
nu va, ir as jau siunciuosi, tik kazin kas gausis, nes labai ilgai sius, o man kartais kantrybe pasibaigt gali kol sulauksiu. O kaip su tuo laikrodziu ten reik daryt, kad programa veiktu visa laika? jeigu atsuksiu kokius 5 metus atgal ar gerai bus? |
taip.turėtu veikt penkis metus bet tu dar nesuk iškart.gal ir taip veiks.
p.s. kas moka angliškai,siūlau užsukti čia pamokėlė ir dar čia rėmelių pamokėlė Tik čia yra 8 versija.bet reikia pasikapstyt,gal ką galima ir 11 versijai pritaikyt? nors tų medinių rėmeliu nerandu savojoj programoj
Papildyta @ [mergetime]1082888653[/mergetime]
radau radau yra ir čia bet dar tik įpusėjau...žiūrėsim kas gausis
Faina programikė, labai gražiai viskas gaunasi, tik bėda ta, kad kompe nuotraukų neturiu
Papildyta @ [mergetime]1082903907[/mergetime]
Nu bet rėmelių tai jokių nerandu, perskaičiau visas instrukcijas, viską pagal aprašymą bandžiau daryt, bet vistiek nerandu.
Papildyta @ [mergetime]1082903907[/mergetime]
Nu bet rėmelių tai jokių nerandu, perskaičiau visas instrukcijas, viską pagal aprašymą bandžiau daryt, bet vistiek nerandu.
na,rodos corel 11 neturi to ką turi corel 8 nėra rėmelių medinių...
QUOTE (Vaidullka @ 2004 04 25, 16:14) |
Faina programikė, labai gražiai viskas gaunasi, tik bėda ta, kad kompe nuotraukų neturiu |
tai dėk į kompą nuotraukytes greičiau
kazka praziopsojau, is kur jus cia siunciates?
QUOTE (katia @ 2004 04 26, 11:06) |
kazka praziopsojau, is kur jus cia siunciates? |
Va, man adresiukas irgi idomus...
Nu tikrai,pasakykit is kur gaut Bandziau is ftp parsisiust corel 12 ar kazkas panasaus,bet neleido atidaryt,rase,kad this file is corrupted O is kur ta ne corrupted gaut?