Įkraunama...
Įkraunama...

Corel PHOTO-PAINT

QUOTE(MamiČiukas @ 2009 03 17, 23:23)
Labas vakaras - parsisiunčiau naują galvos skausmą "Corel Paint Shop Pro Photo X2", nes kažkur radau informacijos, kad iš nuotraukos galima padaryti ant drobės tapyto paveikslo efektą... kažkaip skaitinėju aš dabar visą Manual, bet tokio dalyko nerandu... doh.gif  schmoll.gif gal kas buvot susidūrę? galėtumėte patarti... ax.gif

as tai su photshopu zaidziu daugiau pamoku galima rast. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2009 03 18, 15:35)
as tai su photshopu zaidziu daugiau pamoku galima rast. blush2.gif

ok, bandysiu -dėkui friends.gif
Atsakyti
QUOTE(MamiČiukas @ 2009 03 19, 14:28)
ok, bandysiu -dėkui friends.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes Corel gerbejos 4u.gif Turiu problemyte - niekaip nerandu kaip padaryti, kad tekstas atrodytu kaip ispaustas? Gal ne visai moku paaiskinti ax.gif Raides buna fono spalvos ir tarsi iskeltos. Raides krastas lyg uzapvalintas... Help! O gal tai padaryti galima tik su photoshopu?

Aciu visoms atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
oi kokią seną temą ištrauksiu smile.gif Ar kas naudojat?

aš va kalendorius galvoju su ja daryti, bet niekaip nerandu (ar nėra), kad nustatyti lietuviškai mėn ir dienų pavadinimus g.gif Gal kas patars?
Atsakyti
HELP

tik nusprendziau pradeti naudotis corel photo paint ir noriu padaryti kad i viena foto sukelt 4 nuotraukas, va tarkim viena pagrindine, ir salia 3 mazesnes, bei veliau ant ju uzdeti remeli.

Kaip tai padaryti? doh.gif
su kompu nelabai draugauju tai prasau jusu pagalbos, bandziau kazka, bet nesigauna niekaip sad.gif aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Matau kad tema labai prastai lankoma, bet vis viena pabandysiu klausti... 4u.gif ax.gif

Pries kelis metus dariau brosiurele su senesniu Coreliu ir spalvas rinkausi Pantone, dabar ta brosiurele reikia papildyti ir atiduoti i spaustuve, tik beda tame kad senosios Corelio versijos spalvos yra CVC, o naujoji spalva tik C. Kaip suprantu tai nera gerai ir man reiketu pakeisti visas spalvas i naujosios Corel X3 versijos spalvas.
Gal kas nors zino kaip tai padaryti? Buciau be galo be krasto dekinga! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 03 18, 14:12)
HELP

tik nusprendziau pradeti naudotis corel photo paint ir noriu padaryti kad i viena foto sukelt 4 nuotraukas, va tarkim viena pagrindine, ir salia 3 mazesnes, bei veliau ant ju uzdeti remeli.

Kaip tai padaryti?  doh.gif
su kompu nelabai draugauju tai prasau jusu pagalbos, bandziau kazka, bet nesigauna niekaip sad.gif aciu uz pagalba  4u.gif

Sveika, na, Corelis man irgi ne draugas, bet su Picasa man tai puikiai pavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš su Coreliu esu sukurusi save iš filmo Avataras biggrin.gif neblogai gavosi,bet pats fonas labai netikes,nebuvo su kuom derinti schmoll.gif
Jeigu ką domina įmesiu kaip atrodo nuotrauka ir kur radau tutorial'ą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 08, 04:05)
Aš su Coreliu esu sukurusi save iš filmo Avataras  biggrin.gif  neblogai gavosi,bet pats fonas labai netikes,nebuvo su kuom derinti schmoll.gif
Jeigu ką domina įmesiu kaip atrodo nuotrauka ir kur radau tutorial'ą drinks_cheers.gif

Sveikos merginos, gal kas galite padeti, reikia padaryti vestuvem diplomus, bet niekaip nerandu kaip galima worde uzdeti remelius gal kas galite parasyti,kaip tai padaryti, o gal kas ir pavyzdziu turite

Aciu labai,

Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2011 06 09, 14:45)
Matau kad tema labai prastai lankoma, bet vis viena pabandysiu klausti...  4u.gif  ax.gif

Pries kelis metus dariau brosiurele su senesniu Coreliu ir spalvas rinkausi Pantone, dabar ta brosiurele reikia papildyti ir atiduoti i spaustuve, tik beda tame kad senosios Corelio versijos spalvos yra CVC, o naujoji spalva tik C. Kaip suprantu tai nera gerai ir man reiketu pakeisti visas spalvas i naujosios Corel X3 versijos spalvas.
Gal kas nors zino kaip tai padaryti? Buciau be galo be krasto dekinga!  bigsmile.gif  bigsmile.gif

visu pirma, tai spaudai reikia CMYK spalvu, jei nesiruosiat pirkti ir spausdinti pantoniniu spalvu (o abejoju, kad pirktumet, nes jos brangios, ypac vienai brosiurelei... blush2.gif ). Todel, jei nusiusite maketa su pantoninem spalvom, tai atspausdinus (o spausdinant bus pantonines spalvos konvertuojamos i atitikmenis CMYK'e) spalvos nesutaps... ax.gif
Atsakyti
Niekur nerandu apie Corel Draw programėlę...
Gal kas galit padėti:
kaip nuotrauką nukelt į žemesnį sluoksnį - po apačia? g.gif
nedirbus su ja tai nžn...
Atsakyti