Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 17, 16:44)
Manau, kaip tik būtina parodyti visus prizus. Aš savo šeštadienį parodysiu, paskirdama jį vienam kažkuriam  konkursantui.

Ne, tai aišku jau po visam parodysiu, kur dėsiuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol kas mano nominacijoj labai aiskus lyderis ir nemanau, kad jau pralenks kas nors. Antra vieta dalijasi du smile.gif
Atsakyti
Mergaites,tikiuosi,kad visus balsus veliau ikelsit g.gif nejau dabar kiekvienas turi savo skaiciuoti unsure.gif
Atsakyti
Tiesa,ar galima būtų sužinoti visas dalyves? Ar reikia būtinai laukti pabaigos? Bent jau įdomu-kiek tų dalyvių yra?
Man šiaip smalsu, norėčiau paspėlioti, kuris kieno darbelis/iai ax.gif Jau dabar kelis tikrai žinau, bet vieną priskyriau Auksarankei, o ji lyg visai nedalyvauja g.gif
Im-bear - čia į tave turbūt reikia kreiptis?
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2009 12 17, 15:54)
Mergaites,tikiuosi,kad visus balsus veliau ikelsit g.gif nejau dabar kiekvienas turi savo skaiciuoti unsure.gif

Na tai žinoma smile.gif kad įkelsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 17 gruodžio 2009 - 15:57
Auksaranke dalyvauja biggrin.gif iki kada balsavimas?
Ievuschka praeitoj temoj sarasiukas yra smile.gif
Suklydau doh.gif ten norinciu katalogo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 17 gruodžio 2009 - 16:00
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 17, 16:56)
Tiesa,ar galima būtų sužinoti visas dalyves? Ar reikia būtinai laukti pabaigos? Bent jau įdomu-kiek tų dalyvių yra?
Man šiaip smalsu, norėčiau paspėlioti, kuris kieno darbelis/iai  ax.gif  Jau dabar kelis tikrai žinau, bet vieną priskyriau Auksarankei, o ji lyg visai nedalyvauja  g.gif 
Im-bear - čia į tave turbūt reikia kreiptis?
Papildyta:
Na tai žinoma  smile.gif kad įkelsim.

Praeitoje temoje tikrai keliau visu dalyviu saraseli ))) Tuoi paieskosiu g.gif

1. dragonfly*
2. Zhuvycia
3. deimushka
4. ievuschka
5. jurginelis
6. prapieste
7. Ziurbutis
8. liepsnike
9. Im-bear
10. auksaranke
11. pudra
12. pauksciukas
13. Mrs Shirley
14. LT saulele
15. belkaa
16. žostautė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 gruodžio 2009 - 16:10
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 17, 14:58)
Aš siūlau tų balsų kur surašyta 1.2.3 ir tikrai matosi, kad ne į nominacijas tai neužskaityti gal? Šiaip ar taip manau, kad kaip labiausiai kalėdų dvasią atitinkantis bus išrinktas labiausiai tautai patikęs meškiukas. Nors aš už labiausiai man patikusį neprabalsavau, nes laikiausi nominacijų.

aha, man irgi pasirode, kad atmestinokai balsuojama... gal reikia kokius "priminimus" vis mestelt ten? ne? na dėl tu nominaciju?

QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 17, 15:46)
Kol kas mano nominacijoj labai aiskus lyderis ir nemanau, kad jau pralenks kas nors. Antra vieta dalijasi du smile.gif

neerzink, manau tavo segės nori visos, kurios dalyvauja, tos kurios nedalyvauja ir belekas pamatęs wub.gif
jožik v tumane ji man tokia bigsmile.gif
mano sūnaus dabar mėgstamiausias multikas, tai sakiau siūsiu pelėdą, nes pamato ją tik į tą šulinį ūbaujančią ir negali užsičiaupti pats hihihi.gif

či akaip su zuikiu. nereikėjo jums rodyti tų prizelių. kam širdeles jautrinti rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 16:02)
1. dragonfly*
2. Zhuvycia
3. deimushka
4. ievuschka
5. jurginelis
6. prapieste
7. Ziurbutis
8. liepsnike
9. Im-bear
10. auksaranke
11. pudra
12. pauksciukas
13. mrs Shirley
14. LT saulele
15. belkaa
16. žostautė

ale kiek nemažai bigsmile.gif bet meškių ryškiai daugiau bigsmile.gif thumbup.gif auksarankės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 17 gruodžio 2009 - 16:14
QUOTE(do22 @ 2009 12 16, 23:50)
jetus as nesigilinau i tuos veisejus, kokiu yra kokiu ne, bet jus juk zinot kiek veisliu yra ir negi tiek yra veislynu? netikiu. kalbu apie LT.

O šita... O jei tarp aptariamų meškių ir savą randi tai musiet neetiška aptarinėt? g.gif
Atsakyti
Kokia cia citata prikabinai g.gif

Aisku reikia aptarineti - tik taip, kad niekas nesuprastu, kad cia tavo meskis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 17, 17:12)
Kokia cia citata prikabinai  g.gif

Aisku reikia aptarineti - tik taip, kad niekas nesuprastu, kad cia tavo meskis  lotuliukas.gif

Va kaip negerai yra vienu metu dviejose SM temose tupėt apledėjusia smegenine biggrin.gif Sorry, čia iš šunų temukės blush2.gif

Atsakyti
Na matau meškas aptarinėt nelabai yr norinčių tai aš pasisakau ir maunu prie ūkio taip sakant smile.gif
KAPRIZAS. Kokios letenos, pasistengė mamytė. ir akis darant pasistengta ir tonuojant. Ir šlipsas kalėdinis.
KREMBRIULE. Ot su nuotaika toks, gal ir netobulai tie vokai. Bet vat kabina mane šita meška. Tokia išraiška wub.gif Net blakstienos jai labai tinka. Tas aviukinis kailiukas čia labai tinka. Ir aksesuarai man labai patinka. Meškis geresnių nuotraukų nusipelno ax.gif
LIUSYTĘ priskiriu Zhuvyciai ax.gif Ilgas kailiukas, proporcijos, letenytės, akys kaip gražiai išpieštos ir vokai super ir aksesuarai. Viskas suderinta ir vientisa, su idėja meškis. Ne visai mano skonio, bet prisikabint neturiu prie ko.
Apie LUKĄ pasakyčiau, kad ogo kiek padirbėta. Meistriškas darbas.
Papildyta:
Tiesa kaip suprantu balsavimas baigsis ryt rytą? ar šiandien 12 vakaro?
Atsakyti
Balsavimas baigsis šian 24,00, kaip visada, manau?

Dabar aš komentuoju:

Kaprizas - gražiai padirbėta, aksesuarai liuksiški, letenos, šlipsas liuks, akytės įdomios. Tik va galva per maža, manyčiau, na ir vardas gal per daug kaprizingas lotuliukas.gif Ir dar - bet čia nei kritika nei komplimentas, tiesiog ar pastebėjote, kaip dažnai keičiasi snukučio išraiška iš skirtingų vietų meškį fotkinant?
Krembliurė - viskas gražiai padaryta, išskyrus snukutį. Ir spalvos, ir nuotrauka, ir istorija, ir aksesuarai puikūs, tik va tos akytės ir snukutis...
Liusytė - ir ko jau čia ji man priskirta, nesuprantu (cha cha cha) Man tai ji nebloga tokia, tik knygutė nelbai gal dera, bet gal specialiai taip padaryta, kad nesusilietų su viskuo?
Lukas - irgi panašus į mikimauzą, geraširdis toks, paukšteliukas mielas šalia, kelnytės gražios. Ir fotosesija atitinkama.
Atsakyti