Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Sveikos, mergaitės. Taip jau gaunasi, kad ir man šiandien numatyta nelabai maloni procedūra - chirurginis protinio dantuko rovimas verysad.gif , bet su ta intencija, kad rytoj kursai, labai pasistengsiu procedūrą nusikelti unsure.gif . Vakarop persiuntinėsiu visoms užsirašiusioms savo koordinates. Ar visos planuojat būti? Nes jei atsiras daugiau negalinčių, tai gal kuri kita diena palankesnė būtų? Sveik, Zemugne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 19, 15:08)

pudra, 19 Sau 2010 - 15:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

pudra, 19 Sau 2010 - 15:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Sveikos, mergaitės. Taip jau gaunasi, kad ir man šiandien numatyta nelabai maloni procedūra - chirurginis protinio dantuko rovimas  verysad.gif , bet su ta intencija, kad rytoj kursai, labai pasistengsiu procedūrą nusikelti  unsure.gif . Vakarop persiuntinėsiu visoms užsirašiusioms savo koordinates. Ar visos planuojat būti? Nes jei atsiras daugiau negalinčių, tai gal kuri kita diena palankesnė būtų? Sveik, Zemugne  4u.gif

Sveikos, mergaitės. Taip jau gaunasi, kad ir man šiandien numatyta nelabai maloni procedūra - chirurginis protinio dantuko rovimas  verysad.gif , bet su ta intencija, kad rytoj kursai, labai pasistengsiu procedūrą nusikelti  unsure.gif . Vakarop persiuntinėsiu visoms užsirašiusioms savo koordinates. Ar visos planuojat būti? Nes jei atsiras daugiau negalinčių, tai gal kuri kita diena palankesnė būtų? Sveik, Zemugne  4u.gif

Pudra, kam tau ta procedura nukelti? doh.gif Siandien išraus dantį, o rytoj net nebeprisimnsi, baijkė čia. O kitos dienos palankesnės nebus schmoll.gif Aš sustygavau viską iki sekundžių, žinot, kaip sunku man iš namų ištrūkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 19, 14:18)

Zhuvycia, 19 Sau 2010 - 14:18, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Zhuvycia, 19 Sau 2010 - 14:18, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Aš sustygavau viską iki sekundžių,

Aš sustygavau viską iki sekundžių,

tai kurią sekundę hihihi.gif reik prie Pudros būt blush2.gif 16 ar 16:30? unsure.gif

Pudra, manau tikrai nenukelinėk, sunki tik pirma diena, o po nakties, baika ten viskas. nemalonu tik ir tiek. nemanau kad maišys (o tokią procedurą atidėti priežaščių visada aciras doh.gif )
Atsakyti
Ačiū, panos, bet bijau kaip velnias - dantukas dar neišdygęs, todėl čia būtų kaip ir mini operacija blink.gif . Sako, kad bent keletas dienų po to nekokios būna doh.gif Žodžiu.. Bet kažkaip susitvarkysiu mirksiukas.gif . Tai planuojam ryt gal pusei penkių, šiandien grįžus namo dar persiuntinėsiu visoms info į až 4u.gif

O pastebėjot, kad šiemet labai mažai meškių merginos pasiuvo? biggrin.gif Tikriausiai visos kursų laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Pudra, juk dar tik sausio 19, dar mazai laiko buvo siuvimams mirksiukas.gif Nors as tai jau viena pasiuvau ir viena uzbaigiau is praeitu metu, atnesiu pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
Pudra, viršutinį ar apatinį raus? Na, iš patirties (apatinį man rovė, irgi buvo neišdygęs) tai ryt gali būti ne kas. Bet gal tu geriau jausies. Su viršutiniais lyg lengviau... Bet lengvo tau rovimo ir kad dantis mažas būtų (manasis milžinas pasitaikė).
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 19, 15:29)

Zhuvycia, 19 Sau 2010 - 15:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Zhuvycia, 19 Sau 2010 - 15:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Pudra, juk dar tik sausio 19, dar mazai laiko buvo siuvimams  mirksiukas.gif Nors as tai jau viena pasiuvau ir viena uzbaigiau is praeitu metu, atnesiu pasirodyti  blush2.gif

Pudra, juk dar tik sausio 19, dar mazai laiko buvo siuvimams  mirksiukas.gif Nors as tai jau viena pasiuvau ir viena uzbaigiau is praeitu metu, atnesiu pasirodyti  blush2.gif

Aš irgi turiu vieną sutvertą, bet dar be "veido" biggrin.gif

QUOTE(Zemugne @ 2010 01 19, 15:31)

Zemugne, 19 Sau 2010 - 15:31, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Zemugne, 19 Sau 2010 - 15:31, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Pudra, viršutinį ar apatinį raus? Na, iš patirties (apatinį man rovė, irgi buvo neišdygęs) tai ryt gali būti ne kas. Bet gal tu geriau jausies. Su viršutiniais lyg lengviau... Bet lengvo tau rovimo ir kad dantis mažas būtų (manasis milžinas pasitaikė).

Zemugne, viršutinį ax.gif . Ačiū už gerą žodį 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar matet?
Inut, sveikinimai, nuskynus laurus TOBY konkurse !!! clap.gif
O ar galima kur nors pamatyti visus dalyvius?
Zhuvycia, o tu ar dalyvavai?
Atsakyti
pudra, o man rove virsutini, tai beveik 3 dienas po to negalejau nieko daryti ir tik vaistus geriau - buvo visai niekaip doh.gif

jurgineli, aciu labai uz sveikinimus! Dar negaliu patiketi iki galo, tai ir nesigiriu cia - tik bloge spejau parasyti )))
Atsakyti
Im_bear - sveikinimai! wub.gif
Atsakyti
Ina, Ina, aaaaa, negaliu patikėėėtiii. NU šaaakės clap.gif clap.gif clap.gif Negaliu ir aš patikėti. Ištikrųjų nelabai taip jau įsikertu, ką reiškia tas Industry choise, taip įsivaizdavau, kad čia reikšia, jog tavo meškikuką gamins industriškai? Ar kaip? Nes po to gi, vasarą, bus kiti dar apdovanojimai, tai kuo jie skiriasi, įsikerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 19, 18:11)

mrs Shirley, 19 Sau 2010 - 18:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mrs Shirley, 19 Sau 2010 - 18:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mrs Shirley, aciuuuu!!

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 19, 18:14)

Zhuvycia, 19 Sau 2010 - 18:14, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Zhuvycia, 19 Sau 2010 - 18:14, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Ina, Ina, aaaaa, negaliu patikėėėtiii. NU šaaakės  clap.gif  clap.gif  clap.gif Negaliu ir aš patikėti. Ištikrųjų nelabai taip jau įsikertu, ką reiškia tas Industry choise, taip įsivaizdavau, kad čia reikšia, jog tavo meškikuką gamins industriškai? Ar kaip? Nes po to gi, vasarą, bus kiti dar apdovanojimai, tai kuo jie skiriasi, įsikerti?  g.gif

Ina, Ina, aaaaa, negaliu patikėėėtiii. NU šaaakės  clap.gif  clap.gif  clap.gif Negaliu ir aš patikėti. Ištikrųjų nelabai taip jau įsikertu, ką reiškia tas Industry choise, taip įsivaizdavau, kad čia reikšia, jog tavo meškikuką gamins industriškai? Ar kaip? Nes po to gi, vasarą, bus kiti dar apdovanojimai, tai kuo jie skiriasi, įsikerti?  g.gif

Zhuvycia, pati kolkas esu kaip primusta biggrin.gif Kaip as supratau, kad INDUSTRY CHOICE - cia tiesiog vertina komisija, kuria sudaryta is kompaniju, kuriuos gamina meskiukus, atstovu. Kad industriskai negamins tai tikrai ))) Juk kaip pvz galima gaminti meskiukus, kuriu snukuciai ir padukai nuvelti rankomis? O PUBLIC CHOICE - na gal komisija bus sudaryta is teddy meskiuku kureju (ne firmu), na dar gal kitu zmoniu, kurie "prie meno" biggrin.gif

O as siandien nuejau i kirpykla dazytis ir kirptis (gi per kursus rytoi reikia gerai atrodyt lotuliukas.gif ) Sedziu sau pusiau nudazyta , skambina telefonas - Mes Jums siuntini atvezem. Sakau - neskit i kirpykla (gerai, kad ji gretimame name). Atnesa berniukelis didziuuule deze (16 kg), dar pasiule padet plaukus pabaigt dazyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif O isivaizduojate, kaip as ta deze drebanciom rankom nesiau namo doh.gif O kai atidariau, tai net mano vaikai vos neiskrito - tiek kailio vienoje vietoje dar nebuvau macius ir ciupinejus bigsmile.gif Jauciu, kad kokioje specializuotoje parduotuveje prarasciau samone biggrin.gif
Tai kad rytoi i kursus jau galesiu atnest uzsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 19 sausio 2010 - 17:52