Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

galva ir galvos skausmas hihihi.gif gerai skamba...
reiks pirmadienį lėkt gal į Ibrahimą kokio moherio ar kailiuko ieškot, nes pas mane vilnos... kostiuminės...

užmačiau labai gražų kailiuką mano mažiaus džemperio gobtuve, labai geras būtų meškius, ale jo ten mažai ir džemperio gaila sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 15 sausio 2010 - 13:54
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 15, 14:49)
galva ir galvos skausmas hihihi.gif gerai skamba...
reiks pirmadienį lėkt gal į Ibrahimą kokio moherio ar kailiuko ieškot, nes pas mane vilnos... kostiuminės...

užmačiau labai gražų kailiuką mano mažiaus džemperio gobtuve, labai geras būtų meškius, ale jo ten mažai ir džemperio gaila sad.gif

Mrs Shirley, va va, nuo to ir prasideda - pradedi ieškoti kailiukų vaikų drabužiuose, paskui jau nieko nebegaila, svarbu - kailiukas gražus, galima bus pasiūti meškiuką lotuliukas.gif Aš va iš savo vyresnėlės kailinukų pasiuvau tris meškiukus ir, įtariu, dar vienam liko.

O moherio niekur nerasi Vilniuje, patarčiau geriau į Kalvarijų turgaus medžiagų pardę varyti, ten puikių dirbtinių kailiukų būna.Tik žiūrėk, kad kita pusė būtų tookia ne trikotažinė o austa.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 16, 09:15)
pradedi ieškoti kailiukų vaikų drabužiuose, paskui jau nieko nebegaila, svarbu - kailiukas gražus, galima bus pasiūti meškiuką  lotuliukas.gif

O moherio niekur nerasi Vilniuje, patarčiau geriau į Kalvarijų turgaus medžiagų pardę varyti, ten puikių dirbtinių kailiukų būna.Tik žiūrėk, kad kita pusė būtų tookia ne trikotažinė o austa.

biggrin.gif

kad buvau aš Manto g. trečiadienį, man ten tie kailiai fe uj pasirodė. atrodo kai ten pirkdavau kąnors vo ne kasdien, būdavo tikrai puikių ir medvilninių kailiukų, bet va sakau, šią sav - nieko... kažkokie bais stori, bais sintetinio vaizdo ...
reiks dar į žvėryną nuvažiuot darbo dieną, ten būna atraižėlių, kailiuko ne, bet moherio tikrai bent būdavo, pirkdavau papuošalams daryti po kelis litus smile.gif
galima sukombinuoti kažką. biggrin.gif

turiu aš tokį likutį juodo kailiuko, trumpo, jaučiu reik eit pasiknist , ir bandyti ieškoti lekalo kad užtektų turimo kailio mečkiui, arba ...
reiks vilnos kelių tonų pritaikyti su perėjimu, gal gausis kažkas...

Atsakyti
Prie Kalvarijų turgaus audinių parduotuvėje tikrai yra pasirinkimas sintetinių kailiukų, bet jei nori gražesnio , tai jis tik šiek tiek išeina pigiau nei moheris. Yra ir atraižų. Taip pat Ibrahime užuolaidų skyriuje (IIa.) buvau radusi tikri tokio crazy sintetinio kailiuko atraižų biggrin.gif
Šiaip tai sintetinio kailio aš turiu laaaabai daug ir tikrai galiu kas nori duoti:)
Atsakyti
Sveikos , norėčiau paklaust ar čia gali eiti žmogus dar tik pradžiamokslis ir visiškais žalias ir norintis patarimų ar čia tik dedate meškiukus na ir aiškinimais ir pan neužsiminėjat?
Atsakyti
Jau radau scehmą pirmosiose temose. Dar noriu paklaust o jūs visus pasiūtus meškučius glait pardavinėt dovanot ar čia kokios autorinės teisės im-bear būna?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 01 17, 14:30)
Jau radau scehmą pirmosiose temose. Dar noriu paklaust o jūs visus pasiūtus meškučius glait pardavinėt dovanot ar čia kokios autorinės teisės im-bear būna?

Sveika prisijungusi W*S:*! 4u.gif
Visos mes kazkada pradejome ir buvome naujokes sioje srityje biggrin.gif
O del autoriniu teisiu - tai nemokamos iskarpos, kurias galima rasti inetrnete - pagal jas gali siuti kiekvienas ))) Bet yra tedziu srityje moralines normos, kad pagal svetima iskrpa meskiukus galima siuti asmeniniam naudojimui arba dovanojimui. Pasiusi daugiau meskiuku, sukursi savo iskarpas ir galesi pardavineti meskiukus.
Pirma savo zveriuka siuvau pagal nemokama iskarpa, rasta ineternete, o dabar visus savo zveriukus as siuvu pagal autorines iskarpas mirksiukas.gif

Lauksim tavo pirmojo meskiuko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 sausio 2010 - 13:50
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 01 15, 10:55)
Ne į temą, bet dėl kursų. Pudra, prie progos galėsiu parodyti iškilųjį dekupažą, bei supažindinti dar su keliomis įdomiomis pastomis, kurios padeda išgauti efektus.
Bet gal Deimushkai tai bus paprasčiau, ji šalia Jūsų.

Kad aš iškiliojo dekupažo nedarau blush2.gif Na kažkaip ne prie širdies man ax.gif Ne mano stilius blush2.gif Tai manau, kad mergaitės lauks Tavęs, kad pamokytum 4u.gif
Atsakyti
šiandien buvau "Danesoj" ten antram aukšte yra medžiagų skyrius, tai visai nemažas pasirinkimas kailiuko, bet sintetinio.
Atsakyti
Mergaites,daugiau Pudrai skirtas pranesimas,noreciau suzinoti adresa kur vyks susitikimas.Aciu!Laukiu az! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš į susitikimą neateisiu. Sergu ir niekaip nepasveikstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2010 01 18, 21:23)
Sveikos, o aš į susitikimą neateisiu. Sergu ir niekaip nepasveikstu verysad.gif

huh.gif console.gif user posted image
Atsakyti