Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(sigita @ 2010 01 13, 14:11)
Sveikos, tikiuosi cia manes stipriai nebarsit bet nesuprantu,, kuo sie meskiukai skiriasi nuo kitu siutu zaislu (na,neskaitant,  kad dydis maas)? jau vartau kelinta tema ir niekaip nesuprantu esmes. gal galit paaiskiti?

Čia kam kaip. Aš pavyzdžiui , alpstu nuo meškių, o nuo lėlių - ne ax.gif
Kas labiausiai primena šiltą, jaukią, saugią vaikystę? Kažkas jaukaus, mielo , gauruoto, tai - MEŠKIUKAS smile.gif Na, čia aš apie jausmus blush2.gif
O šiaip, aš manau, kad daugelis siūtų žaislų turi bendrą savybę - žmogaus rankų įdėtą darbą ir šilumą smile.gif O išvaizda - kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2010 01 13, 14:11)
Sveikos, tikiuosi cia manes stipriai nebarsit bet nesuprantu,, kuo sie meskiukai skiriasi nuo kitu siutu zaislu (na,neskaitant,  kad dydis maas)? jau vartau kelinta tema ir niekaip nesuprantu esmes. gal galit paaiskiti?

Sigita, aš taip pat galvojau, kol vieno kolekcinio meškio pati nepalaikiau savo rankose biggrin.gif . Turbūt tik tokiu būdu ir įmanoma suprasti, kas yra "gyvas" meškinas 4u.gif
Atsakyti
Pedingtonai, nosytę tai jau padaryti tektų tikrai mažiau atsikišusią, nes jeigu velsi tiesiai ant gerokai atsikišusios, tai gausis kaip koks skruzdėda ar ką lotuliukas.gif Be to, labai sunku bus išgauti kad ir burnytės gilumą, jei pvz norėtum. Iškarpą turiu, ale neturiu skanerio doh.gif Bet juk pati moki iškarpas daryti, tiesiog sutrumpink visai nosiuką ir tiek (sakau, gali būti ir visiškai benosė galvytė.)

Sigita, teisingai Pedingtonas sakė - kiekvienam pagal skonį. Kuo gi pvz. skiriasi Teddy meškiukas nuo Valdorfo lėlytės (jei nekalbėsim apie išvaizdą, aišku) - ogi niekuo, abu siūti rankomis, iš kokybiškų medžiagų ir t.t. Tačiau aš Valdorfo vieną lėlytę pasiuvau ir nebenoriu daugiau, o va meškiukus siūnu ir siūnu, ir kuo toliau, tuo labiau man jie patinka. O jeigu pradėsime gilintis, tai čia ir prasidės, manau, visas smagumas - ir akytės rankomis išpieštos, ir nosytė siuvinėta-vaškuota-lakuota, ir padukai išformuoti, ir sąnariukai judantys, ir aksesuarai nubučiuoti nulaižyti... Kaip mamontovas gražiai pasakė - vienintelis receptas yra meilė wub.gif Nepalaikykite manęs kokia nors sudaiktėjusia ar negaunančia meilės, vis dėlto turiu 5 leliukus, kuriems meilės irgi reikia, bet aš tikrai begalo myliu kiekvieną meškiuką, kurį darau. Net jeigu už kiekvieną jų gaučiau šimtais tūkstančių dolerių, labiau nebesugebėčiau mylėti blush2.gif Atiduodu kiekvienam tai, kas man atrodo jam labiausiai tinka, kartais siūnu labai ilgai, bet meškiukas būna išbaigtas, išgalvota kiekviena detalė (na, dažniausiai taip) Visiškai neabejoju, kad kas nors kitas, siūnantis kokius nors žaisliukus, irgi taip pat galvoja apie juos, taigi, iš esmės - skirtumo ir jokio. Tiesiog kažkokiu nepaaiškinamu būdu būtent meškiukai užkariavę viso pasaulio vaikų o po to ir suaugusiųjų širdis. Gal tai atgarsis to kilnaus poelgio, kai Ruzveltas pasigailėjo silpnos meškos, gal tiesiog minkštas kailiukas ir liūdnas zvilgsnis, sunku pasakyti...
Atsakyti
Mergaites, aciu labai uz sveikinumus!

Pinigeliai gauti, apmokejimas padarytas, gavau pranesima, kad siuntinukas (aha, neblogas siuntinukas - 15,5 kg!!!) issiustas! Tai kita savaitele jau tikrai turetume gauti!!!

Labai laukiu kursu! Ir Zhuvycios velimo buda bus idomu palyginti su tuo, kuri neseniai ismokau per on-line kursus, o dar labai -labai laukiu dragonfly dezuciu ir pudros knyguciu kursu! Na ir dar visu kitu ))))))

Vakar buvau pas deimushka namuose - ji pasake, kad galvoja atsisakyti dalyvavimo, nes nezino ko galetu mus pamokinti... Bet kokiu graziu dekupazo darbeliu pas ja pamaciau!!! bigsmile.gif Ir kiek daug ir visi skirtingi!!! Juk dekupazo yra labai daug visokiu techniku - manau, tikrai galetu kokios nors vienos galetu mus pamokinti!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės dekupažininkės pamikinkit kaip kraklės efektą išgaut, labai prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 01 14, 21:04)
Mergaitės dekupažininkės pamikinkit kaip kraklės efektą išgaut, labai prašau 4u.gif

rašau asmeniškai ax.gif
Atsakyti
Man atrodo truputį per griežta tai, kad jei" negali" nieko pamokyti, tai net atsisako kursų schmoll.gif
Reiktų burtis į klubą ir besusitikinėjant gimtų naujos idėjos ir kiekviena tikrai rastų ko pamokyti smile.gif

Aš pavyzdžiui , moku megzti vaikiškas dvigubas pirštines, bet šiuo metu gal niekam neįdomu, bet po kurio laiko gal kam nors patiks... pvz, gal kitais metais biggrin.gif

Idėja galėtų būti - tiesiog susiburti, paplepėti, pasimokyti vienai iš kitos, atsipalaiduoti...

Im-bear, laukiu nesulaukiu siuntinuko biggrin.gif
Dragonfly*, čia gal deimushkos sritis, vat ji ir galėtų pamokyti. Dekupažą kiek bedarytum, visada praverčia profesionalo patarimas, o laikas, kartu užsiimant rankdarbiais, yra labai prasmingas ir naudingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 01 14, 19:42)
Juk dekupazo yra labai daug visokiu techniku - manau, tikrai galetu kokios nors vienos galetu mus pamokinti!!!  thumbup.gif

thumbup.gif Aš tarkim vis svajoju išmėginti iškilųjį dekupažą, nes nu niekaip nesuprantu kas ten ir su kuo ax.gif smile.gif

O aš vistik manau, kad tas apsikeitimas kursais bus ypatingai naudingas toms mergaitėms, kurios įsivaizduoja, kad nieko nemoka ir nieko negali - bus puiki proga prisiminti senus įgūdžius arba įgyti naujų smile.gif . Čia kaip reabilitacija nuo kuklumo biggrin.gif - tarsi "na ir ką aš čia galiu parodyti, dekupažą juk visos jau seniai perpratę". O vat ir ne! Aš lygiai taip pat galvoju apie knygeles. Mes esam linkę sumenkinti tai, ką sugebam, nes mums, jau perpratusioms tam tikrus dalykus, tai atrodo be galo paprasta. Nesikuklinkim ir negailėkim savo žinių, nes kai kurioms tai vis dar neatrastos žemės mirksiukas.gif biggrin.gif .

Pedingtonai, man apskritai įdomu, kaip reikėtų pirštines megzti, nes MB kažkada prašė, bet taip ir neįveikiau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet dėl kursų. Pudra, prie progos galėsiu parodyti iškilųjį dekupažą, bei supažindinti dar su keliomis įdomiomis pastomis, kurios padeda išgauti efektus.
Bet gal Deimushkai tai bus paprasčiau, ji šalia Jūsų.
Atsakyti
Labas rytas,
paskaičiau ir sumišau unsure.gif taip acakingai čia atsisako...
aš pvz nemanau labai kad tai ką parodysiu bus jau taip oHooo Ho. tiesiog na atrodo lyg ir galiu... bet labiau tai noriu pati mokytis viso kito, iš padėties suktis tai reikia.
aš gal ne taip supratau kursiukų esmę, bet tikrai labai norėčiau nepamaišyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 14, 22:45)
Man atrodo truputį per griežta tai, kad jei" negali" nieko pamokyti, tai net atsisako kursų 
Reiktų burtis į klubą ir besusitikinėjant gimtų naujos idėjos ir kiekviena tikrai rastų ko pamokyti  smile.gif
Idėja galėtų būti - tiesiog susiburti, paplepėti, pasimokyti vienai iš kitos, atsipalaiduoti...

QUOTE(pudra @ 2010 01 15, 08:34)
thumbup.gif  Aš tarkim vis svajoju išmėginti iškilųjį dekupažą, nes nu niekaip nesuprantu kas ten ir su kuo  ax.gif  smile.gif
O aš vistik manau, kad tas apsikeitimas kursais bus ypatingai naudingas toms mergaitėms, kurios įsivaizduoja, kad nieko nemoka ir nieko negali - bus puiki proga prisiminti senus įgūdžius arba įgyti naujų  smile.gif . Čia kaip reabilitacija nuo kuklumo  biggrin.gif - tarsi "na ir ką aš čia galiu parodyti, dekupažą juk visos jau seniai perpratę". O vat ir ne! Aš lygiai taip pat galvoju apie knygeles. Mes esam linkę sumenkinti tai, ką sugebam, nes mums, jau perpratusioms tam tikrus dalykus, tai atrodo be galo paprasta. Nesikuklinkim ir negailėkim savo žinių, nes kai kurioms tai vis dar neatrastos žemės  mirksiukas.gif  biggrin.gif .

Va, teisingai, kai visos kartu pabūsim, tikrai išaiškės, kad kiekviena moka kažką, ko gal nemoka kita, arba moka kitaip. Aš juk irgi, nuvėlusi kokius penkis snukelius nelabai laikau save Lietuvos snukučių vėlimo profesionale, ir esu įsitikinusi, kad tos, kurios velia pvz. papuošalus, per sekundę supras esmę ir vels snukučius 100 geriau už mane. Na ir kas - smagu pabūti, smagu pasidalinti gal kokiom keliom klaidom, kurias jau padariau bet išvengs kitos ir t.t. Svarbu, kad neitumėt į kursus tiesiog galvodamos, kad aš tai jau nieko nemoku ir niekad neišmoksiu. O ypač kas liečia dekupažą - deimushka, gal juokauji, mano visos dekupažo žinios tai yra nudažyti pagrindą ir užklijuoti servetėlę, maždaug tiek. O kur visos kitos grožybės, efektai ir t.t.? Manau, atsinešiu savo užrašų didelę knygą ir vykstant kursams gaudysim idėjas, kas ką moka ir ką pamokins daryti. Mrs. Shirley, teisingai galvoji - niekas mes nemokam gal kažko tooookio, bet būtent noras pasidalinti ir pasimokyti kartu ir padarys mus pačias kažkuo tooookiu wub.gif wub.gif wub.gif
Laukiu kursų nesulaukiu, dabar vis pati suku galvą, kokią čia man galvelę pasisiuvus jiems g.gif
Dar nepamirškime atsinešti akyčių, gal spėsime sudėti jas, tada stiprių siūlų ir tų akyčių didžiulių adatų. Nors aš atsinešiu irgi, bet, jei bus daug mūsų, tai greičiau eis darbas.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 01 15, 08:55)
Ne į temą, bet dėl kursų. Pudra, prie progos galėsiu parodyti iškilųjį dekupažą, bei supažindinti dar su keliomis įdomiomis pastomis, kurios padeda išgauti efektus.
Bet gal Deimushkai tai bus paprasčiau, ji šalia Jūsų.

Arbatėle, aš vistik tikiuosi, kad užsuksi į bent kažkokius mūsų kursus 4u.gif . O gal tada galima padaryti kokią jungtinę dekupažo meistrių pamokėlę? mirksiukas.gif Man ten tos visos mandros pastos ypatingai įdomu ax.gif

QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 15, 09:29)
Labas rytas,
paskaičiau ir sumišau unsure.gif  taip acakingai čia atsisako...
aš pvz nemanau labai kad tai ką parodysiu bus jau taip oHooo Ho. tiesiog na atrodo lyg ir galiu... bet labiau tai noriu pati mokytis viso kito, iš padėties suktis tai reikia.
aš gal ne taip supratau kursiukų esmę, bet tikrai labai norėčiau nepamaišyti blush2.gif

Na va, apie ką aš ir sakiau. Metam gi pagaliau į šonus visas tas nuostatas, kad "nieko nemoku". Pagalvojam tik, ką iš viso to "nemoku" labiausiai moku ir pirmyn kursų vest mirksiukas.gif . Aš jaučiu, net jeigu meškinų kursus nuo pradžios pravest reiktų, išeitų visoms skirtingai smile.gif . Manau, kad kiekviena lai paskelbia savo kursų temukę, o jau kiek kas kuriai bus įdomu, į tiek kursiukų merginos ir užsirašys. Kartais ir tiesiog smagiai pabendrauti užsiimant bendru reikalu yra malonu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif . Sprukt į krūmus tikrai neverta, nes juk tiek daug smagumo laukia bigsmile.gif
Atsakyti