QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 14, 22:45)
Man atrodo truputį per griežta tai, kad jei" negali" nieko pamokyti, tai net atsisako kursų
Reiktų burtis į klubą ir besusitikinėjant gimtų naujos idėjos ir kiekviena tikrai rastų ko pamokyti
Idėja galėtų būti - tiesiog susiburti, paplepėti, pasimokyti vienai iš kitos, atsipalaiduoti...
QUOTE(pudra @ 2010 01 15, 08:34)

Aš tarkim vis svajoju išmėginti iškilųjį dekupažą, nes nu niekaip nesuprantu kas ten ir su kuo
O aš vistik manau, kad tas apsikeitimas kursais bus ypatingai naudingas toms mergaitėms, kurios įsivaizduoja, kad nieko nemoka ir nieko negali - bus puiki proga prisiminti senus įgūdžius arba įgyti naujų

. Čia kaip reabilitacija nuo kuklumo

- tarsi "na ir ką aš čia galiu parodyti, dekupažą juk visos jau seniai perpratę". O vat ir ne! Aš lygiai taip pat galvoju apie knygeles. Mes esam linkę sumenkinti tai, ką sugebam, nes mums, jau perpratusioms tam tikrus dalykus, tai atrodo be galo paprasta. Nesikuklinkim ir negailėkim savo žinių, nes kai kurioms tai vis dar neatrastos žemės

.
Va, teisingai, kai visos kartu pabūsim, tikrai išaiškės, kad kiekviena moka kažką, ko gal nemoka kita, arba moka kitaip. Aš juk irgi, nuvėlusi kokius penkis snukelius nelabai laikau save Lietuvos snukučių vėlimo profesionale, ir esu įsitikinusi, kad tos, kurios velia pvz. papuošalus, per sekundę supras esmę ir vels snukučius 100 geriau už mane. Na ir kas - smagu pabūti, smagu pasidalinti gal kokiom keliom klaidom, kurias jau padariau bet išvengs kitos ir t.t. Svarbu, kad neitumėt į kursus tiesiog galvodamos, kad aš tai jau nieko nemoku ir niekad neišmoksiu. O ypač kas liečia dekupažą - deimushka, gal juokauji, mano visos dekupažo žinios tai yra nudažyti pagrindą ir užklijuoti servetėlę, maždaug tiek. O kur visos kitos grožybės, efektai ir t.t.? Manau, atsinešiu savo užrašų didelę knygą ir vykstant kursams gaudysim idėjas, kas ką moka ir ką pamokins daryti.
Mrs. Shirley, teisingai galvoji - niekas mes nemokam gal kažko tooookio, bet būtent noras pasidalinti ir pasimokyti kartu ir padarys mus pačias kažkuo tooookiu
Laukiu kursų nesulaukiu, dabar vis pati suku galvą, kokią čia man galvelę pasisiuvus jiems
Dar nepamirškime atsinešti akyčių, gal spėsime sudėti jas, tada stiprių siūlų ir tų akyčių didžiulių adatų. Nors aš atsinešiu irgi, bet, jei bus daug mūsų, tai greičiau eis darbas.