Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 12, 00:16)
tik mergaitės nepamirškit laukiančių ant suolo su reportažu  rolleyes.gif , nu pavyduolėms čia  biggrin.gif

Jo jo pioneer.gif Stengsimės
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 11, 21:38)
Kursai nuo 16 val man dar geriau, tik kaip naujokė nežinau, kur Pudra gyvena . Čia gal man kažkas pašnibždės į a.ž.

Manau, kad ne viena esi, kuri nežino, todėl gal prieš pat kursus visoms kaip priminimą atsiųsiu adresą su tel. į až. mirksiukas.gif

O gal tikrai tada darom pusę penkių, kaip kompromisą smile.gif ? Manau, kad darbas laukia netrumpas, todėl jau jo eigoje galėsim ir išsiplepėti, ir kavos pertraukėlę padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
tai aš prie tonavimo tada derinsiuosi, paruošiu lekaliukus.
daug ten šnekos nebus, nebent kas klaus kažko, bandysiu visaip kaip atsakyti.

beja, trečiadienis, 20d. 16:30. kiek laiko mes maždaug užtruksim? 2-3-5val? hihihi.gif
man nuo 20 šokiai centre ax.gif
Atsakyti
Sveikos,prasom paskaityti straipsni apie Im-bear bigsmile.gif
straipsnis
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 12, 11:05)
Labas rytas  4u.gif
tai aš prie tonavimo tada derinsiuosi, paruošiu lekaliukus.
daug ten šnekos nebus, nebent kas klaus kažko, bandysiu visaip kaip atsakyti.

beja, trečiadienis, 20d. 16:30. kiek laiko mes maždaug užtruksim? 2-3-5val? hihihi.gif
man nuo 20 šokiai centre ax.gif

Sakiau, užtruksim apie 4-5 val., bet čia kol beveik pagaminsim visą snukutį. Tą galėsi padaryti ir namie, visą svarbiausią informaciją jau būsi susižinojus, galėsi varyti šokti (ech, kaip pavyyyyyydžiuuuuu swoon.gif beee.gif )
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 12, 11:32)
Sakiau, užtruksim apie 4-5 val., bet čia kol beveik pagaminsim visą snukutį. Tą galėsi padaryti ir namie, visą svarbiausią informaciją jau būsi susižinojus, galėsi varyti šokti (ech, kaip pavyyyyyydžiuuuuu  swoon.gif  beee.gif )

Beje, labai gražus straipsnis, sakyčiau. Labai šitas wub.gif Ir ilgas, išsamus, ne taip kaip kiti, kur prirašo neaišku ko, visai neišmanydami ir nesigilindami doh.gif
Atsakyti
tongue.gif o kokie kiti kursai?
Im-bear šaunuolė, kad nebijai žurnalistų. ir tikrai labai gražus straipsnis.
Atsakyti
Dideliausiu sveikinimai, Im-bear. Straipsnis tikrai gražus, kai paskaitai, kyla noras dar "pagooglinti" ir paieškoti informacijos apie meškius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 12 sausio 2010 - 11:25
QUOTE(dragonfly* @ 2010 01 12, 12:11)
tongue.gif o kokie kiti kursai?
Im-bear šaunuolė, kad nebijai žurnalistų. ir tikrai labai gražus straipsnis.

Dėl kitų kursiukų, manau susitarsime per šiuos, pirmuosius.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 23:16)
tik mergaitės nepamirškit laukiančių ant suolo su reportažu  rolleyes.gif , nu pavyduolėms čia  biggrin.gif

Taip, taip, čia tokios pavyduolės susipaudę ant suolelio jau tyko reportažo. biggrin.gif
Iš anksto, jau taip sakant... Iš anksto.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 12 sausio 2010 - 13:45
Im-bear, tikrai labai grazus straipsnis wub.gif
Atsakyti
Aš čia dar dėl to meškiaus, tiksliau dėl galvos, kurią reikai pasisiūti apvėlimui. Ar nosis labai turi būti suplota? biggrin.gif Mano visų meškių nosys normaliai atsikišę, tai kai apvelsiu bus tikrai nenormaliai atsikišusi lotuliukas.gif Gal kas turi kokią iškarpėlę?
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi cia manes stipriai nebarsit bet nesuprantu,, kuo sie meskiukai skiriasi nuo kitu siutu zaislu (na,neskaitant, kad dydis maas)? jau vartau kelinta tema ir niekaip nesuprantu esmes. gal galit paaiskiti?
Atsakyti