Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(pudra @ 2010 01 10, 22:51)
Pedingtonai, labai šaunus meškinas  wub.gif  . Nosytės siuvinėjimas išduoda, kad meškinų daryme esi toli gražu ne naujokė  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Na, taip , meškius siuvu ne metai ir ne du ax.gif Bet vat su nosimis nelabai draugavau iki šiol. Paprastai veldavau jas biggrin.gif bet dar ir dėl to, kad siūdavau daugiausia vaikams... Žinai, labai geras daiktas tas vaškavimas biggrin.gif : pasislepia visi netiklsumai lotuliukas.gif
Smagu, kad patinka mano meškius smile.gif
Atsakyti
Labai zavus Benny thumbup.gif Labai gyvas atrodo toks, charakteringas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 10, 19:50)
Štai jis , Benny The Bear:
user posted image user posted image

thumbup.gif , fainas meskius, Pedingtonai! Kazkiek turi panasumo i Monikos meskiuka, bet is kitos puses paziurejus - ir visai nepanasus ))) O kokio dydzio gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 01 11, 00:56)
thumbup.gif , fainas meskius, Pedingtonai! Kazkiek turi panasumo i Monikos meskiuka, bet is kitos puses paziurejus - ir visai nepanasus ))) O kokio dydzio gavosi?

Sėdintis -maždaug 17 cm, stovintis - 28 cm smile.gif
Atsakyti
Pedingtonai - nuostabus meškis Benny, labai profesioalus, tikrai lenkiu galvą (aš tai pakvaišus dėl profesionalumo, beprotė kažkokia lotuliukas.gif ) Labai gyvas ir mielas. Neabejoju, kad siūni ir iš savo iškarpų mirksiukas.gif Ypač dėkui už tokias didžiules nuotraukas, kiekvieną siūlėlį galėau "išuostyti" bigsmile.gif

Mergaitės, o aš tai apakus dėl auksarankės gabumų. Šiandien nebeišlaikiau, nusipirkau "Rankdarbių kratelę" naująją. Ten taip viskas gražiai padaryta, ypač susiviliojau dėl pamokėlės apie lipnių lapukų dėklą, vaikučiams modelukai keli tokie gražūs, labai puikiai viską darote, Auksaranke wub.gif wub.gif wub.gif (turiu omenyje visą redakciją bet su tavimi priešakyje). Beje, o karoliukus jau buvau du kartus į Vilnių atvežusi, bet vis nesuspėdavau iki tavęs nukakti. Gal, sakau, ateisi į kursiukus kokius, jeigu nelabai tau dega juos atsiimti? Jei labai, tai jau šią savaitę vyrą spausiu būtinai iki tavęs nuvažiuoti. blush2.gif

Dar kartą primenu, apie sausio 20 vyksiančius kursiukus. Jau turime 7 kursantes:

1. Pudra
2. Ievushka
3. Im-bear
4. Žemugnė
5. deimushka
6. Pedingtonas
7. Julia B.

Liko dvi vietos, skubėkite. Kurios ateisite, pasisiūkite galvytę be ilgo snukučio, prikimškite ją kietai ir atsineškite norimos spalvos vilnos bei plonesnių vėlimo adatų. (beje, jeigu turite, adatų atsineškite to pačio storio po kelias). Susitinkame, manau, kokią 17 val, nes darbelio bus ilgam.
Atsakyti
Dragonfly, džiaugiuosi, kad patiko medžiagytė smile.gif

Pedingtonai, labai fainas meškis thumbup.gif

Labai gaila, kad į kursus negaliu pas jus niekaip verysad.gif Trečiadienio vakaras - nu niekaip. Net jei iš darbo pabėgčiau, tai paskui vis tiek tektų naktį važiuoti į Kauną unsure.gif Esu nusiminusi verysad.gif
Atsakyti

Ačiū, Zhuvycia, smagu, kad tau patinka, tik vat man iki profesionalumo dar toli. Jei dabar pasakyčiau, ko ten pridirbau blush2.gif ... bet nesakysiu smile.gif Tikiuosi dar kursuose pasitobulinti smile.gif
Dar norėjau paklausti, iš ko tą meškiaus galvelę pasisiūti - Moheris, medvilnė, vilnelė?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 11, 11:17)
Kurios ateisite, pasisiūkite galvytę be ilgo snukučio, prikimškite ją kietai ir atsineškite norimos spalvos vilnos bei plonesnių vėlimo adatų. (beje, jeigu turite, adatų atsineškite to pačio storio po kelias).

O ar galvutė būtinai kailinė turėtų būti? Aš ir vėl lininės noriu...
Atsakyti
Dėl medžiagytės galvutei tai pasakysiu taip - mano manymu, veltam snukučiuo vis dėlto labiau tinka moheris arba dirbtinis kailiukas. Ant "beplaukės" medžiagos bus sunkiau ir privelti, o ir paslėpti visokius nesklandumus. Bet, svečio noras - šeimininkui įstatymas lotuliukas.gif Imkit kokią norit medžiagytę, juk tai bus jūsų meškiukas, o jeigu dar tai traktuosime kaip bandymą, tai jau tikrai nebesvarbu, iš ko siūsit mirksiukas.gif
Atsakyti

1. Pudra
2. Ievushka
3. Im-bear
4. Žemugnė
5. deimushka
6. Pedingtonas
7. Julia B.
8. mrs Shirley
Atsakyti
Esh, kokia smagi kompanija susirinko
Negaliu susilaikyti neprisijungus, jei dar telpu, niu ka pamokyti, gal kaip nors sugalvosiu ax.gif
1. Pudra
2. Ievushka
3. Im-bear
4. Žemugnė
5. deimushka
6. Pedingtonas
7. Julia B.
8. mrs Shirley
9. Saullute
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 10, 23:13)
Na, taip , meškius siuvu ne metai  ir ne du ax.gif Bet vat su nosimis nelabai draugavau iki šiol. Paprastai veldavau jas biggrin.gif bet dar ir dėl to, kad siūdavau daugiausia vaikams... Žinai, labai geras daiktas tas vaškavimas biggrin.gif : pasislepia visi netiklsumai lotuliukas.gif
Smagu, kad patinka mano meškius  smile.gif

Ai pasikartosiu smile.gif labai žavus! Papasakok kaip nosiuką vaškavai, nes toks blizgus ir siūlai matosi. Aš kai vaškavau Tilbei tai kaip tik pasimatė kur nelygumas koks ir susiniveliavo man labiau siūlai, o ir matinė nosytė pasidarė.
Atsakyti