Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Ot smagu, kai prisijungus atrandu daug nauju postu su daug klausimeliu. Pirmiausia, Pedingtonai, jau seniai tavęs laukėm mirksiukas.gif Būtų laba įdomu ir tavo meškiukus pamatyti, o dėl patalpų kursams tai man atrodo nuostabi idėja. Taigi, jau turime net tris patalpas? Pas Pudrą, pas Julia B. ir pas Pedingtoną. Manau, galėsim vienus kursus daryti vienoj vietoj, kitus - kitoj, taip bus dar smagiau, o ir šeimininkių per daug nenuvarginsim. Tikiuosi, kad mūsų ši idėja išsirutuliso ir turėsime daugybę kursiukų. O ir kitos, pasiskaitinėjusios, atsimins, kad moka ir tą ir aną gaminti, prisijung irgi prie mokančiųjų.

Ligrafi, tavo meškiuko man labai patinka medžiagėlės spalvos. Klausi, kas blogai. Jeigu tau jis patinka, tai kas jau čia blogai? g.gif Bet jeigu bandytum kąžką tobulinti, tai pirmiausia, labai rizikinga imti trikotažą. Jis ir tamposi kemšant, o svarbiasia, labai yra (kas matyti net ir tavo meškiuko siūlėse. Be to, reiktų šiek tiek kruoščiau siūti detales blush2.gif O, kaip pudra minejo, kolekciniai meškiukai (jei tokius norėtum siūti), skiriasi tuo, kad jų galūnės ne šiaip sau prisiūtos, o pritvirtintos specialiais diskeliais. BEt, jei labai norėsi, greitai sužinosi ir išmoksi viską, kas būtina.

Dabar dar kartą primenu mūsų sąrašiuką:

1. Pudra
2. Ievushka
3. Im-bear
4. Žemugnė
5. deimushka
6. Pedingtonas
7. Julia B.

Įsirašykit mergaitės save tiesiai čia, kad kurios nepamestume (gal jau ką ir pamečiau blink.gif ). Pudra, jau turime šešias kursantes, sakyk, kiek priimsi? Nes tada rašysim stop ženklą ir rinksim komandą kitam kartui.

Dar keletas pamąstymų. Kaip ir sakiau, tos, kurios kol kas nepasiūlėte ko mus išmokinsite, nepergyvenkite, laikui bėgant tikrai sugalvosite, ką mokate ir ko galėsite pamokinti. Tai neturės būti jau kitą savaitę po jūsų palankytų kursų, tačiau kažkada šiais metais būtinai. Tai gali būti bet kas, mes domimės viskuo viskuo, argi netaip?? mirksiukas.gif
O dabar dar norėčiau kreiptis ir į kursantes. Kadangi mūsų gali susirinkti kiekvieną kartą ne taip mažai, kiekviena tikrai pagalvokime, ar būtinai norime to ar ano kurso? Gal ta, kuri begalo būtent šito troško, nebetilps? Aš, pvz, manau, kad moku nerti bet ką ir bet kaip, tai į Žemugnės kursą apie nertus bumbulus neičiau (nebent bus laisvos vietos, tada visom keturiom atlėkčiau lotuliukas.gif ). Tai taip ir su kitais kursiukais, į kiekvieną kursą darysim atskirą sąrašiuką ir atskirai tarsimės.
Atsakyti
Aš irgi į ne visus kursus galėčiau ateiti, ypač priklausys nuo laiko...deja..Dėl to ir pasiūliau savo patalpas, kad dažniau ateičiau..
Manau dar truputį pasišildysiu jūsų pokalbiuose, gal tada ir išdrysiu pasirodyti su savo augintiniais blush2.gif Tik pas mane daugiausia ne kolekciniai, o vaikams buvo skirti (akytės, sąnarėliai ir t.t. vaikams pritaikyti). smile.gif Dabar kaip tik kurpiu vieną labiau prie kolekcinių priskiriamą smile.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos!
Smagu naujų vardų matyti smile.gif
O aš pasirodysiu, kaip pabaigiau temari bumbulą, kurio technikos mokė Auksarankė.
user posted image
Prisiuvinėjau gal ir ne visai pagal taisykles, bet taip pasirodė man gražu tuomkart smile.gif

Nu reiks prašyt dar turbūt Pudros MB, kad suorganizuotų fotokursus, niu kitaip gi niekaip... lotuliukas.gif Tik va-ir apie atlygį tektų pagalvot, juk jam greičiausiai nesinorės vaikščioti į mūsų kurselius tongue.gif
Atsakyti
Ieva, super bigsmile.gif thumbup.gif, kažkur pasiskaitei dar, kaip raštus toliau daryt ax.gif?
Atsakyti
Neskaičiau, laiko nebuvo, tik "paguglinau" vaizdus, įvedus TEMARI ir nuotraukytes pastudijavau, kokie gali būti kryžiavimo būdai.
LTsaulele-o tu pabaigei?

Atsiprašau už per didelę nuotrauką blush2.gif Dabar jau nebegaliu koreguoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 09 sausio 2010 - 19:21
QUOTE(Im-bear @ 2010 01 09, 15:21)
nutellina888@gmail.com

Iki kada priimami užsakymai? ax.gif

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 09, 16:12)
o Pudra bandė pasakyti, kad pačiai viską išsiaiškinti yra sunku ir nereikia išradinėti dviračio per naują

thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 09, 16:19)
Pudra, jau turime šešias kursantes, sakyk, kiek priimsi? Nes tada rašysim stop ženklą ir rinksim komandą kitam kartui.
Kaip ir sakiau, tos, kurios kol kas nepasiūlėte ko mus išmokinsite, nepergyvenkite, laikui bėgant tikrai sugalvosite, ką mokate ir ko galėsite pamokinti. Tai neturės būti jau kitą savaitę po jūsų palankytų kursų, tačiau kažkada šiais metais būtinai.

Zhuvycia, paskaičiavom su MB, kad pirmame aukšte (kur vietos susėdimui daugiau) sutalpinsim maksimum devynias, tad kelios vietos dar yra mirksiukas.gif .
Dėl kiekvienos vedamų kursų pritariu thumbup.gif . Jei jau kas tikrai galvoja, kad nieko negali pasiūlyti, tai bus dar laiko iki tada kažko išmokti biggrin.gif . Nu jo, linksmai aš čia lotuliukas.gif

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 09, 16:43)
Manau dar truputį pasišildysiu jūsų pokalbiuose, gal tada ir išdrysiu pasirodyti su savo augintiniais  blush2.gif Tik pas mane daugiausia ne kolekciniai, o vaikams buvo skirti (akytės, sąnarėliai ir t.t. vaikams pritaikyti).  smile.gif Dabar kaip tik kurpiu vieną labiau prie kolekcinių priskiriamą  smile.gif

Pedingtonai, prašom nesikuklinti, esu užmačiusi keletą labai mielų tavo sutvėrimų internete ax.gif 4u.gif

QUOTE(ievuschka @ 2010 01 09, 18:29)
O aš pasirodysiu, kaip pabaigiau temari bumbulą, kurio technikos mokė Auksarankė.

Nu reiks prašyt dar turbūt Pudros MB, kad suorganizuotų fotokursus, niu kitaip gi niekaip...  lotuliukas.gif

Koks fainas temarius wub.gif . Ir spalvos super, ir siuvinėjimas baisiai mandrai atrodo bigsmile.gif . Aš ir jau turiu pabaigus, bet vis dar nėra kam pafotografuot ax.gif lotuliukas.gif .
Su tais foto kursais tai velnias galvą nusisuktų biggrin.gif . Reikės pakalbėt apie tai su MB. bet jeigu ką, jis mane pačią dabar su tais dalykais kankina, tai aš pati vėliau kokioj pamokėlėj perpasakot viską galėčiau pamėginti (tik kažin ar vienos pamokos užteks g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 01 09, 19:19)
LTsaulele-o tu pabaigei?

ne cool.gif , jau iškeliavo mano "nepabaigtukas" su kitais žmonėm, važiuojančiais mašina, parskridus bandysiu pabaigt smile.gif
Atsakyti
ievushka, koks fainas temariukas wub.gif O as vis pasiziuriu i savo ir nezinau, kaip cia rasti laisvo laiko ji pabaigti doh.gif

QUOTE(pudra @ 2010 01 09, 20:24)
Iki kada priimami užsakymai?  ax.gif

pudra, uzsakymu paskutine priemimo diena - treciadienis, jei viskas gerai - tai vakare ir padarysiu uzsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 01 10, 00:48)
pudra, uzsakymu paskutine priemimo diena - treciadienis, jei viskas gerai - tai vakare ir padarysiu uzsakyma  mirksiukas.gif

Ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, meškiniautojos smile.gif Sakiau, kad pasišildysiu čia pas jus ... bet ech... pabaigiau aš tą savo meškių. Iškarpas radau pas Im -bear, moherį pas Im- bear, akis pas Im -bear biggrin.gif Tik pati pasiuvau blush2.gif Tiesa, pirmą kartą siuvau iš tokios kokybiškos medžiagos ir galiu pasakyti, kad tai JĖGA thumbup.gif . Tai mano pirmasis meškius, pretenduojantis į kolekcinius. Štai jis , Benny The Bear:
user posted image user posted image

Atsakyti
labai simpatingas ir charakteringas meskis:)
Atsakyti
Pedingtonai, labai šaunus meškinas wub.gif . Nosytės siuvinėjimas išduoda, kad meškinų daryme esi toli gražu ne naujokė mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti