Ot smagu, kai prisijungus atrandu daug nauju postu su daug klausimeliu. Pirmiausia,
Pedingtonai, jau seniai tavęs laukėm

Būtų laba įdomu ir tavo meškiukus pamatyti, o dėl patalpų kursams tai man atrodo nuostabi idėja. Taigi, jau turime net tris patalpas? Pas
Pudrą, pas
Julia B. ir pas
Pedingtoną. Manau, galėsim vienus kursus daryti vienoj vietoj, kitus - kitoj, taip bus dar smagiau, o ir šeimininkių per daug nenuvarginsim. Tikiuosi, kad mūsų ši idėja išsirutuliso ir turėsime daugybę kursiukų. O ir kitos, pasiskaitinėjusios, atsimins, kad moka ir tą ir aną gaminti, prisijung irgi prie mokančiųjų.
Ligrafi, tavo meškiuko man labai patinka medžiagėlės spalvos. Klausi, kas blogai. Jeigu tau jis patinka, tai kas jau čia blogai?

Bet jeigu bandytum kąžką tobulinti, tai pirmiausia, labai rizikinga imti trikotažą. Jis ir tamposi kemšant, o svarbiasia, labai yra (kas matyti net ir tavo meškiuko siūlėse. Be to, reiktų šiek tiek kruoščiau siūti detales

O, kaip pudra minejo, kolekciniai meškiukai (jei tokius norėtum siūti), skiriasi tuo, kad jų galūnės ne šiaip sau prisiūtos, o pritvirtintos specialiais diskeliais. BEt, jei labai norėsi, greitai sužinosi ir išmoksi viską, kas būtina.
Dabar dar kartą primenu mūsų sąrašiuką:
1. Pudra
2. Ievushka
3. Im-bear
4. Žemugnė
5. deimushka
6. Pedingtonas
7. Julia B.Įsirašykit mergaitės save tiesiai čia, kad kurios nepamestume (gal jau ką ir pamečiau

).
Pudra, jau turime šešias kursantes, sakyk, kiek priimsi? Nes tada rašysim stop ženklą ir rinksim komandą kitam kartui.
Dar keletas pamąstymų. Kaip ir sakiau, tos, kurios kol kas nepasiūlėte ko mus išmokinsite, nepergyvenkite, laikui bėgant tikrai sugalvosite, ką mokate ir ko galėsite pamokinti. Tai neturės būti jau kitą savaitę po jūsų palankytų kursų, tačiau kažkada šiais metais būtinai. Tai gali būti bet kas, mes domimės viskuo viskuo, argi netaip??
O dabar dar norėčiau kreiptis ir į kursantes. Kadangi mūsų gali susirinkti kiekvieną kartą ne taip mažai, kiekviena tikrai pagalvokime, ar būtinai norime to ar ano kurso? Gal ta, kuri begalo būtent šito troško, nebetilps? Aš, pvz, manau, kad moku nerti bet ką ir bet kaip, tai į Žemugnės kursą apie nertus bumbulus neičiau (nebent bus laisvos vietos, tada visom keturiom atlėkčiau

). Tai taip ir su kitais kursiukais, į kiekvieną kursą darysim atskirą sąrašiuką ir atskirai tarsimės.