Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Sveikos, meškiniautojos smile.gif Pagaliau ir aš prisiruošiau pasiskelbti (pas jus) dar viena meškių epidemijos auka...
Užtrukau, kol perskaičiau visą jūsų konkursinę temą. Pati esu visiška meškių gerbėja, siuvėja, kolekcionuotoja smile.gif Beje, esu Tilbės dabartinė savininkė tongue.gif
O rašau , nes suintrigavote mane savo kursais. Tik va, mąstau, ką galėčiau pati pasiūlyti? Ar tiktų jei siūlyčiau pastovią vietą kursams pravesti?
Atsakyti
Labukas, Pedingtonas! Saunuole, kad pagaliau isidrasinai parasyti cia ))) Sveika prisijungusi 4u.gif Ir palaukiam , ka nuspres kitos mergaites, nes man tai labai tinka tavo pasiulymas, kadangi pas save namuose priimti mergaites negalesiu del savo gausios seimos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 08, 23:05)
Sveikos, meškiniautojos smile.gif Pagaliau ir aš prisiruošiau pasiskelbti (pas jus) dar viena meškių epidemijos auka...
Užtrukau, kol perskaičiau visą jūsų konkursinę temą. Pati esu visiška meškių gerbėja, siuvėja, kolekcionuotoja  smile.gif  Beje, esu Tilbės dabartinė savininkė  tongue.gif
O rašau , nes suintrigavote mane savo kursais. Tik va, mąstau, ką galėčiau pati pasiūlyti? Ar tiktų jei siūlyčiau pastovią vietą kursams pravesti?

Sveika prisijungusi 4u.gif . Negi, jei ne kursai, taip ir nebūtum dėl savo ligos prisipažinusi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 09, 00:10)
Sveika prisijungusi  4u.gif . Negi, jei ne kursai, taip ir nebūtum dėl savo ligos prisipažinusi?  biggrin.gif

Jau keliems nuodėmklausiams prisipažinau seniau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, meškomanės 4u.gif
Šįvakar sukonstravau savo pirmą meškiuką, ale ir sugalvojau kaip pirmam tokį mažą doh.gif Susidūriau su nemažais sunkumais, dėl mažumo, bet gal jūs pakomentuosit ką blogai dariau ar kitaip reiktų daryt ax.gif

Taigi:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergaites,priimkite ir mane i sarasa,jei galima! 4u.gif
I tema uzsuku retai(su sveikata problemos),taigi tiek daug visko praleidau verysad.gif
Primenu,kad kursai gali vykti ir mano namuose!!!Zmoniu skaicius neribojamas!Jei tik pageidausite,mielai prasau! wub.gif
Atsakyti
Jei nori mirk iš pavydo mega_shok.gif , kiek kursų ir nei vienuos neteks sudalyvaut unsure.gif

Tikiuos jūsų gudrios galvos ir mum ką nors įdomaus patrupinsit bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Drąsus bandymas, Ligrafi. Greičiausiai norėdama sužinoti, kas yra kolekciniai meškiukai, turėtum paskaityti nuo pačios pirmos temukės. Arba tikriausiai vis dar gali užsirašyti pas nuostabią mokytoją Im-bear į kursus. mirksiukas.gif 4u.gif

Julia B., o kaip į kursus tada, jei su sveikata problemos? ax.gif Laikykis 4u.gif . Tiesa, o gal kokį pati turi užslėptą talentą? blush2.gif

Dėl vietos. Apie Pedingtono naują krautuvėlę jau skando legendos smile.gif , todėl būtų tikrai smalsu apžiūrėti, kiek ten visame tame teisybės mirksiukas.gif . Nors, kadangi pati dar neturiu smalsaujančių "trikdžių" ir mano namučius jau žino nemažai mamyčių, mielai priimčiau ir pas save mirksiukas.gif . Jaučiu, kad balsuosim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 09 sausio 2010 - 14:23
Pedingtonai, sveika prisijungus wub.gif

Im-bear i koki meiliuka siust probear?
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 01 09, 16:04)
Pedingtonai, sveika prisijungus  wub.gif

Im-bear i koki meiliuka siust probear?

nutellina888@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 09, 15:22)
Drąsus bandymas, Ligrafi. Greičiausiai norėdama sužinoti, kas yra kolekciniai meškiukai, turėtum paskaityti nuo pačios pirmos temukės. Arba tikriausiai vis dar gali užsirašyti pas nuostabią mokytoją Im-bear į kursus.  mirksiukas.gif  4u.gif

Atsiprašau, jau matau, kad ne čia pataikiau... smagių jum kolekcijų ir kursų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2010 01 09, 17:06)
Atsiprašau, jau matau, kad ne čia pataikiau... smagių jum kolekcijų ir kursų biggrin.gif

Baik, Ligrafi, nepyk, viskas tvarkoj. Mes visos kažkada pradėjom,o Pudra bandė pasakyti, kad pačiai viską išsiaiškinti yra sunku ir nereikia išradinėti dviračio per naują. Jei meilė meškiams išliks ir pasiūsi daug daug meškių, kitomis akimis žiūrėsi į savo pirmagimį smile.gif
Atsakyti