Kad kaži ar Anatolijus vaikams skirtas žaist
manau pavojinga būtų

Kitas ketvertukas
(jei ką kelkit be manęs, juk visos taip mokat
)
5. Bugis, kuris neprivalo būti gražiausiu pasaulio šunimi, kad galėtų spinduliuoti Kalėdų dvasią.

Papildyta:
6. Dikis

7. Eskimas Martynas
"Meškutis, vardu Eskimas Martynas, gyvena tolimoje šiaurėje, labai mėgsta lipdyti sniego senius, valgyti saldainius ir lankyti draugus. Be to, jis turi mylimiausią ledo lytį, kuria labai rūpinasi - visaip švarina ir gražina.
Šį kartą jis ant savo ledo lyties atplaukė aplankyti meškučių, gyvenančių Lietuvoje, atvežė jiems kibirėlį saldainių ir nusprendė truputį paišdykauti - persirengė sniego seniu besmegeniu, kad jo niekas nepažintų."

8. Fa-ina
Drambliuke Fa-ina ( 13 cm ugio ). Nuo zodzio faina, nes ji labai faina ir linksma drambliuke. Be galo dziaugiasi, kad atejo ziema. Pasiciupusi paciuzas lekia ciuozineti prie Kaledines eglutes miesto aiksteje

5. Bugis, kuris neprivalo būti gražiausiu pasaulio šunimi, kad galėtų spinduliuoti Kalėdų dvasią.

Papildyta:
6. Dikis

7. Eskimas Martynas
"Meškutis, vardu Eskimas Martynas, gyvena tolimoje šiaurėje, labai mėgsta lipdyti sniego senius, valgyti saldainius ir lankyti draugus. Be to, jis turi mylimiausią ledo lytį, kuria labai rūpinasi - visaip švarina ir gražina.
Šį kartą jis ant savo ledo lyties atplaukė aplankyti meškučių, gyvenančių Lietuvoje, atvežė jiems kibirėlį saldainių ir nusprendė truputį paišdykauti - persirengė sniego seniu besmegeniu, kad jo niekas nepažintų."

8. Fa-ina
Drambliuke Fa-ina ( 13 cm ugio ). Nuo zodzio faina, nes ji labai faina ir linksma drambliuke. Be galo dziaugiasi, kad atejo ziema. Pasiciupusi paciuzas lekia ciuozineti prie Kaledines eglutes miesto aiksteje

O as dar apie pirmaji ketvertuka pasisakysiu:
Anabele - labai svelni meskute, labai tinkanti mazai mergytei. Ir suknyte tokia labai labai jai tinkanti ir zaisliukas kaledinis, rodos ir sako: Ateik ir kartu su manim pasipuosk Kaledoms
Anatolijus - jis turi kazka tokio labai savotisko, net nezinau ko. Toks labai tvarkingas. Pirma mintis buvo, kad jis labi tiktu sviesiame kokio verslininko kabinete
Na toks labai solidus jis man
Andriukas - toks tikras animacinis personazas, tik tikroviskesnis ir meilesnis. Jo mazasis draugas labai jam tinka.
Bobosas - toks tikras tikras mamutas
Jei buciau pirma kart i temele uzejus ir nuotraukytes pamacius, net nepatikeciau kad tokius grozius galima patiems pasidaryt
Anabele - labai svelni meskute, labai tinkanti mazai mergytei. Ir suknyte tokia labai labai jai tinkanti ir zaisliukas kaledinis, rodos ir sako: Ateik ir kartu su manim pasipuosk Kaledoms

Anatolijus - jis turi kazka tokio labai savotisko, net nezinau ko. Toks labai tvarkingas. Pirma mintis buvo, kad jis labi tiktu sviesiame kokio verslininko kabinete

Andriukas - toks tikras animacinis personazas, tik tikroviskesnis ir meilesnis. Jo mazasis draugas labai jam tinka.
Bobosas - toks tikras tikras mamutas

Jei buciau pirma kart i temele uzejus ir nuotraukytes pamacius, net nepatikeciau kad tokius grozius galima patiems pasidaryt

QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 17, 10:08)
maniškis berniokas labai gražiai myluoja savo žaisliukus

Ok, pradėsiu apie antrąjį ketvertą.
Bugis - man baisiai juokingas, išrinkau jį kaip netikėtą sprendimą, nes mane labai sužavėjo tai, kad matosi, mamytė nedaug siuvusi dar meškiukų-žvėriukų, o išdrįso padaryti tooookį žandikaulį. Liuks. Tik, turiu pripažinti, šiaip jau buldogiukas baisokas, ir pasiūtas gana netvarkingai, bet, kaip ir sakyta - neturi būti gražiausias pasaulyje kad spinduliuotų kalėdų dvasią.
Dikis - atvirkščiai, tvarkingutis, teisingutis, nuostabiai išsiuvinėta eglutė (nepaslaptis kas siuvinėjo :mirksiukas), toks tradicinis meškuliukas.
Martynas irgi fainas, labai man panašus į jo šeimininkę (tikrai žinau kieno jis, žinau žinau), labai man patinka snukučio apkirpimas, toks apvalutis, doras toks veidelis. Ir nosis - morkas liuks sugalvota.
Fa-inos tai pačiūžos fainos, gaila kad ne mamytės gamintos, bet niekis. Šiaip gražo tvarkinga vėlgi mergytė, tik man biškį primena parduotuvinę ir manau, nelabai tinka rudas tonavimas ant žydro kailiuko - atrodo lyg būtų nuplikę.
Bugis - man baisiai juokingas, išrinkau jį kaip netikėtą sprendimą, nes mane labai sužavėjo tai, kad matosi, mamytė nedaug siuvusi dar meškiukų-žvėriukų, o išdrįso padaryti tooookį žandikaulį. Liuks. Tik, turiu pripažinti, šiaip jau buldogiukas baisokas, ir pasiūtas gana netvarkingai, bet, kaip ir sakyta - neturi būti gražiausias pasaulyje kad spinduliuotų kalėdų dvasią.
Dikis - atvirkščiai, tvarkingutis, teisingutis, nuostabiai išsiuvinėta eglutė (nepaslaptis kas siuvinėjo :mirksiukas), toks tradicinis meškuliukas.
Martynas irgi fainas, labai man panašus į jo šeimininkę (tikrai žinau kieno jis, žinau žinau), labai man patinka snukučio apkirpimas, toks apvalutis, doras toks veidelis. Ir nosis - morkas liuks sugalvota.
Fa-inos tai pačiūžos fainos, gaila kad ne mamytės gamintos, bet niekis. Šiaip gražo tvarkinga vėlgi mergytė, tik man biškį primena parduotuvinę ir manau, nelabai tinka rudas tonavimas ant žydro kailiuko - atrodo lyg būtų nuplikę.
QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 17, 11:56)
Bet tokiuose zaisluose yra ir stiklines akys ir kliju , ir dazu, ir metaliniai sujungimai - visa tai gali buti labai nesaugu mazam vaikui, kuris viska kisa i burnyte Neveltui pasakoma, kad tokie meskiai netinka maziems vaikams

Sveikos
Vakar bais norejau aptarineti,siandiena nuomone pakeiciau
ir tik bendra savo nuomone parasysiu
Dauguma autoriu kaip ir atspejau
Si karta labai sunku pacius graziausius zveriukus isrinkti
del to ir smagu,kad beveik visos autores,bus apdovanotos
Parasysiu,kas nepatiko,kai kuriuose zveriukose-kreivos nosys,neteisingai istatytos akys,kailukas ir jos spalva, spalvu nesuderinamumas,matomi siulai ir pirktiniai aksesuarai.

Dauguma autoriu kaip ir atspejau

Si karta labai sunku pacius graziausius zveriukus isrinkti

Parasysiu,kas nepatiko,kai kuriuose zveriukose-kreivos nosys,neteisingai istatytos akys,kailukas ir jos spalva, spalvu nesuderinamumas,matomi siulai ir pirktiniai aksesuarai.
Bugis - labai juokingas šuo
Aš ilgai galvojau, kas jam ten po snukiu pakišta, kol "daėjo", jog ten atsikišęs jo žandikaulis
Iš pradžių kilo mintis, kad ten lėkštutės kraštas iš po snukio kyšo
Na, nesupratinga aš
Mintis-puiki
, tik atlikimas-toks šiek tiek šlubuojantis:net nuotraukoje matosi išlindę siūliukai, nelygios siūlės,akys atrodo nevienodo dydžio ir viena įsiūta aukščiau už kitą, bet paties buldogo nuotaika viską atperka :mirksiukas:Spalvos-kalėdinė atributika-super
Bet Bugio "mamytei" patarčiau daugiau dėmesio skirti kruopštumui, stengtis tvarkingiau darbuotis
Dar pagalvojau-o gal čia tyčia taip kreivokai-šleivokai viskas sumanyta?
Dikis - labai meškiškas gražus meškiukas
Toks teisingas, kultūringas. Ir akiduobės suformuotos, ir nosytė blizga, ir patonuotas, veinu žodžiu-pagal visus reikalavimsu. Gal tik kažkokio cinkelio/razinkos jam trūksta :hmTačiau ir be razinkos Dikis-fainuolis, man labai mielas atrodo
Bet va, ką būtinai norisi pakritikuoti-tai kompoziciją,foną. Na, neskoningai parinkta ten viskas. Taip gražiai išsiuvinėta eglutė, o tarp belekaip sumestų bereikalingų daiktų visai prapuola jos grožis. Na, nedera daiktai vieni su kitais ir bendras vaizdas- nekoks. Gal būtų užtekę tik Dikio ir eglutės, be jokių krištolinių vazelių, žaisliukų, girliandų, butaforinio Kalėdų senelio. Dikis ir eglutė neutraliame fone (tik ne tos sintetinės staltiesės fone)-mano manymu būtų puiku. Pabandyk perfotografuoti kitaip ir po konkurso parodyk, labai smalsu pažiūrėti.
Labai tikiuosi, kad Dikio mamytė neįsižeis, aš tikrai nuoširdžiai, be jokių piktų ketinimų išsakiau savo nuomonę, juolab, kad nė neįtariu, kas jį siuvo, bet užtat antrą tos pačios autorės meškiuką nesunku atspėti
Eskimas Martynas - labai simapatiškas, įdomus, originalus, toks mielas, minkštas. Ypač patiko mano mažajai dukrytei , vis prašė parodyt Martyną, po kiek laiko ir vėl prašo. Vadinasi, padarė tikrai stiprų teigiamą įspūdį
Fa-ina - įdomus kailiuko ir audinio pasirinkimas, bet jau lyg buvo paminėta, kad drambliukė primena parduotuvinį žaisliuką, nežinau net tiksliai kodėl. Bet pasiūtas labai kruopščiai, ir kas man patinka-siūlės patonuotos rožine spalva (ar čia kokia optinė apgaulė? po konkurso prašom pakomentuoti
), tik va apie akis galbūt labiau būtų tikę pilki tonai, o gal net -tamsiai mėlyni, čia reikia ant mažo kailiuko gabalėlio išsibandyti .
Visgi supratau, kodėl Fa-ina atrodo fabrikinė-tą įspūdį sustiprina pačiūžos. Visgi rankų darbo aksesuarai sušiltina žvėriuką, suteikia daugiau jaukumo ir jis atrodo tuomet toks naminis, toks mielas (kartais net kreivos siūlės ar išsikišę siūliukai tam netrukdo).

Dar pagalvojau-o gal čia tyčia taip kreivokai-šleivokai viskas sumanyta?

Dikis - labai meškiškas gražus meškiukas

Labai tikiuosi, kad Dikio mamytė neįsižeis, aš tikrai nuoširdžiai, be jokių piktų ketinimų išsakiau savo nuomonę, juolab, kad nė neįtariu, kas jį siuvo, bet užtat antrą tos pačios autorės meškiuką nesunku atspėti

Eskimas Martynas - labai simapatiškas, įdomus, originalus, toks mielas, minkštas. Ypač patiko mano mažajai dukrytei , vis prašė parodyt Martyną, po kiek laiko ir vėl prašo. Vadinasi, padarė tikrai stiprų teigiamą įspūdį

Fa-ina - įdomus kailiuko ir audinio pasirinkimas, bet jau lyg buvo paminėta, kad drambliukė primena parduotuvinį žaisliuką, nežinau net tiksliai kodėl. Bet pasiūtas labai kruopščiai, ir kas man patinka-siūlės patonuotos rožine spalva (ar čia kokia optinė apgaulė? po konkurso prašom pakomentuoti

Visgi supratau, kodėl Fa-ina atrodo fabrikinė-tą įspūdį sustiprina pačiūžos. Visgi rankų darbo aksesuarai sušiltina žvėriuką, suteikia daugiau jaukumo ir jis atrodo tuomet toks naminis, toks mielas (kartais net kreivos siūlės ar išsikišę siūliukai tam netrukdo).
labai skubu, tai tumpai aprašysiu savo jausmus
Bugis
jis man įsimintiniausias ir labai išskirtinis
, žiauriai patiko kreivos akytės, žandikaulis, na jis visas toks keliantis nuotaiką. Bet matomi mazgiukai ir nedailios siūlės truputi nuleidžia ant žemės
Dikis gerutis, tvarkinguolis, klasikinis meškutis. Manau gražesnėj aplinkoje ir patekęs į gero fotografo rankas, jis labiau sužibėtų
. Man juokas ima, kad dauguma manot, kad tik aš viena siuvinėt temoku
Martynas
šiltas, minkštas meškutis. Su dideliu malonumu pasiguldyčiau šalia savęs, pasaką jam paskaityčiau
Su morkine nosim, puikiai sugalvota
Fa-ina vardas
Drambliukė skeidžia savo šilumą 
Papildyta:
Ar jau kelt kitą konkursantų ketvertuką??
Papildyta:
man ir kilo tokia mintis, bet tada gal reikėjo labiau paryškint tą siūlių kreivumą
Bugis

Dikis gerutis, tvarkinguolis, klasikinis meškutis. Manau gražesnėj aplinkoje ir patekęs į gero fotografo rankas, jis labiau sužibėtų

Martynas

Fa-ina vardas

Papildyta:
Ar jau kelt kitą konkursantų ketvertuką??
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 17, 11:58)
man ir kilo tokia mintis, bet tada gal reikėjo labiau paryškint tą siūlių kreivumą

QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 17, 12:25)
Dar ne! Gal dar bus norinčių pasidalinti savo įspūdžiais. Gal popiet?
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 17, 12:28)
Dar ne! Gal dar bus norinčių pasidalinti savo įspūdžiais. Gal popiet?

išvažiuojam į spektakliuką, prisijungsiu vakare

BUGIS. Noriu pagirt už drąsą, jei čia pačios kurta iškarpa tai labai drąsu
Aš nesirįžčiau, ypač žandikaulį formuot
Man susidaro įspūdis, kad nuotrauka paaštrino visą broką. Manau šunis miniukas? Todėl priartinus ir matosi visi iširimai siūlių ir akių kreivumas nevienodumas. Žodžiu už drąsą 10 balų, už atlikimą papeikimas 
DIKIS. Pagal kibirėlį sprendžiant meškis ne toks jau ir mažas, o kažkodėl susidaro įspūdis, kad čia mini meškiukas. Viskas tvarkinga labai, labai įdomi nosies forma. Už atlikimą pagyrimas iš manęs, už pateikimą - papeikimas, nes eglutė labai graži o to grožio nesimato.
ESKIMAS MARTYNAS. Labai faina idėja su ta morkyte
Ir kailiukas koks mielas. Aš manau, kad jei akytės būtų paprastos, arba jei žydros tai su vokais ir patonuotos būtų 10 kartų geriau. Dabar man jos kaip iš kitos operos atrodo. Bet čia ir nuotraukos kaltė gali būt.
FA-INA. Aš labai už dramblius ir šita charakteringa tokia, ir už žydro kailiuko tonavimą per siūles, kad atrodytų kaip apsitrynęs aš už. tik, kad tai padaryt kokybiškai nelengva. Mano akim žiūrint nelabai pavyko aplinka akytes patonuot ir blakstienos lyg per ilgos, lyg per retos.
Iš šių mergaičių ni vienos neatpažinau
O iš pirmo ketverto spėjimą turiu, kad Andriukas - Zhuvytes, Anatolijus - Pudros, o Bobosas - Im-bear. Ar dar per anksti pasisakyt?
Ir parodau savo prizą segę kurį gaus viena iš Jūsų už netikėčiausią mešką

DIKIS. Pagal kibirėlį sprendžiant meškis ne toks jau ir mažas, o kažkodėl susidaro įspūdis, kad čia mini meškiukas. Viskas tvarkinga labai, labai įdomi nosies forma. Už atlikimą pagyrimas iš manęs, už pateikimą - papeikimas, nes eglutė labai graži o to grožio nesimato.
ESKIMAS MARTYNAS. Labai faina idėja su ta morkyte

FA-INA. Aš labai už dramblius ir šita charakteringa tokia, ir už žydro kailiuko tonavimą per siūles, kad atrodytų kaip apsitrynęs aš už. tik, kad tai padaryt kokybiškai nelengva. Mano akim žiūrint nelabai pavyko aplinka akytes patonuot ir blakstienos lyg per ilgos, lyg per retos.
Iš šių mergaičių ni vienos neatpažinau

Ir parodau savo prizą segę kurį gaus viena iš Jūsų už netikėčiausią mešką