Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 20:06)
LOREAL VOLUME SCHOCKING man geriausias

Akur jus jo gaunat? Jau jis is prekybos isimtas ax.gif Kazkada ir man tas su sukutem tiko...
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 21, 22:44)
Akur jus jo gaunat? Jau jis is prekybos isimtas  ax.gif  Kazkada ir man tas su sukutem tiko...

Man irgi idomu, patiko man jis irgi... Kaip ir Lancome Fatale, kurio jau irgi nera...
Atsakyti
Maybelline LashStiletto
user posted image

Po vieno sluoksnio blaksteinos buna gan ilgos, bet atrodo labai naturaliai, tepiau du... Seniau nekenciau sio tuso ir jis sedejo kosmetineje turbut ilgiau nei 3men nepaliestas. Dabar... Blakstienos neatrodo labai prastai, imanoma isgauti nebloga efekta, beeet... pradejo byreti, ko labai nekenciu!
Mano verdiktas... 6/10...

user posted image
user posted image

ar kas bandet L'Oreal lash renewal serum? Siandien uzkliuvo akys parduotuveje, yra poros svaru nuolaida, bet kazkai nesusigundziau nepasiskaicius atsiliepimu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 22, 21:45)
<...>
ar kas bandet L'Oreal lash renewal serum? Siandien uzkliuvo akys parduotuveje, yra poros svaru nuolaida, bet kazkai nesusigundziau nepasiskaicius atsiliepimu...
user posted image
<...>

Naudoju apie mėnesį, tai nepastebėjau, kad blaktienos būtų ilgesnės ir tankesnės (bet kaip tai pastebėti?)

Pasidarė paklusnesnės, nesivelia, nes maniškės tokios į visas puses (esu garbanota, matyt ir blakstienos garbanojasi lotuliukas.gif ) tad naudoju toliau ax.gif

Nuo ricinos, kurią kažkada tepliojau, man toks nesivėlimo efektas buvo tik po 3mėn.

Pakuotė labai patogi, akių negraužia, užtepus jaučiasi, kad blakstienos šlapios. Ryte jokių patinimų, ar riebalų aplink akis, kaip kartais padauginus būdavo nuo ricinos aliejaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 02 22, 18:53)
Naudoju apie mėnesį, tai nepastebėjau, kad blaktienos būtų ilgesnės ir tankesnės (bet kaip tai pastebėti?)

Aciu thumbup.gif
as taip apt ricina tepdavausi kazkada, kas nepatiko, jei gerai nenusiplaudavau, tusai prastai laikydavosi doh.gif reikes nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 02 21, 20:21)
o i sita dakta seniai seile varvinu, bet vis nusiperku ne ji.matyt, pribrendo reikalas, nes mano naturalios nera trumpos, bet jos tiesios, man reikia, kad uzriestu blush2.gif

Pasivartykit, prieš kelias dienas buvau idėjus nuotrauka su Sexy Curves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 20, 17:03)
Demonstruojuos...
No7 Extreme Lenght
bjaurios siandien kaires akies blakstienos mad.gif amzinai kazkokios apipesiotos doh.gif

Va tokios blakstienos ir turi būti, nesulipusios, daug ir ryškios thumbup.gif O kur tą tušą galima įsigyti? Tik internetinėje paduotuvėje ar galima ir pas mus rasti? Ir kokia maždaug jo kaina būtu? unsure.gif Ir gal galima kokį paveiksliuką kaip jis atrodo, nes per google kažkotais nerandu arba ieškot nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 02 22, 19:58)
Va tokios blakstienos ir turi būti, nesulipusios, daug ir ryškios thumbup.gif  O kur tą tušą galima įsigyti? Tik internetinėje paduotuvėje ar galima ir pas mus rasti? Ir kokia maždaug jo kaina būtu? unsure.gif Ir gal galima kokį paveiksliuką kaip jis atrodo, nes per google kažkotais nerandu arba ieškot nemoku doh.gif

user posted image
jis gaminamas Angliskos parduotuves, tad turbut LT neimanoma rasti.
Ant mano miniuko parasyta BLACK, ebay ziurejau, Brown/ Black visi...
Mazas buteliukas uz 4svarus cia
Didelis uz mazdaug 7svarus cia
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 22, 20:45)
Maybelline LashStiletto
user posted image

Sita as irgi turiu. Taip man jis kaip ir tau pradzioj ot....nes jis tik ilgina. O dabar as juo isisukuoju ant kito tuso kuris tankina ir labai super. Isviso as gal kokia nenormali bet su vienu tusu neisgaunu to wau...
Man toks jausma s, kad tu kaip ir as tusu maniake.... biggrin.gif
P.S biski ne i tema : kokiais seseliais melynais pasidazius ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 22 vasario 2010 - 22:34
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 22, 20:32)
Man toks jausma s, kad tu kaip ir as tusu maniake.... biggrin.gif
P.S biski ne i tema : kokiais seseliais melynais pasidazius ?

kvepalu, lupu blizgiu, losjonu ir tusu maniake lotuliukas.gif
seseliai labai pigus, bet man labiausiai patinkantys, Divine Sleek vadinasi,
user posted image
Atsakyti
as cia atakuoju jus su savo klausimais, bet renkuosi tusa.. ax.gif
kiek skaiciau Max Factor Falshe Lash nelipina blakstienu, o va cia youtubeje padazytos blakstienos juo man atrodo sulipusos g.gif as istiesu jis taip dazo? http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 22, 20:53)
as cia atakuoju jus su savo klausimais, bet renkuosi tusa.. ax.gif
kiek skaiciau Max Factor Falshe Lash nelipina blakstienu, o va cia youtubeje padazytos blakstienos juo man atrodo sulipusos  g.gif  as istiesu jis taip dazo? http://www.youtube.c...feature=related

juk ji raso, kad 2-3 kartus tepti, jei norisi dramatisko efekto, ar kur padazyta viena akis vienu sluoksniu labai sulipus atrodo? man asmeniskai ne...

Taip pat priklauso kokios jusu naturalios blakstienos. supratau kodel man colossal netinka, ir kiti tusai su "riebiais" sepeteliais- turiu per daug blakstienu! tad bent jau mano logika, jeigu blakstienos ganetinai retos reiketu rinktis tusa su normaliu sepeteliu, kuris turi labai daug sereliu. toms, kurios turi nemazai blakstienu labiausiai tinka guminiai sepeteliai su gan tankiom sukutem. kuo retesnes- tuo labiau lipina.
Atsakyti