Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(Akvilexxx @ 2010 02 21, 13:10)
Labai gražiai blakstienytės atrodo  wub.gif kaip tik renkuosi tušą, gal verta būtų pabandyt  rolleyes.gif

Man jo sepetelis nepatinka schmoll.gif nezinau kokio velnio ilgiausi sereliai taip keistai isdelioti, as juo tik apatines dazausi... nera labai prastas, bet nera ir geras, nors laikosi neblogai...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 21, 15:21)
Sekmadienis.. Sugalvojau pazaisti, taip pat pamazinti kosmetine, tad viska is eiles bandau.

man patinka kad tusus rodot ant saves thumbup.gif thumbup.gif
bourjois 1001 lashes rodos atvirksciai padaro, ne 1001 blakstiena kaip raso bet maziau, nes sulypina. o colossal tai nekaip ziuris, gal tikrai meskit lauk drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 21 vasario 2010 - 16:19
aciu labai visoms uz nuomone 4u.gif

na, nznau, kaip foto-nieko ispudingo, neilgina...
geriau prisidet ir geresni nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 02 21, 14:18)
man patinka kad tusus rodot ant saves  thumbup.gif  thumbup.gif
bourjois 1001 lashes rodos atvirksciai padaro, ne 1001 blakstiena kaip raso bet maziau, nes sulypina. o colossal tai nekaip ziuris, gal tikrai meskit lauk  drinks_cheers.gif

na, manau galima daug kalbeti, bet nuotrauka pamacius lengviau nuspresti, nes aprasymas gali buti visiskai kitoks..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif MF masterpiece max, arba fakelash'as tikrai daug geriau isryskina kiekviena blakstiena, sito sepetelis kaltas, labai dideli tarpai.. tikrai daugiau lipina nei graziai issukuoja.
colossalis jau siuksliu dezeje, daugiau niekada kito nei Pulse is Maybelline nepirksiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif siaubas, kazkokius trumpus, susivelusius dratus padare, ne blakstienas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 02 21, 14:48)
aciu labai visoms uz nuomone 4u.gif

na, nznau, kaip foto-nieko ispudingo, neilgina...
geriau prisidet ir geresni nusipirkt biggrin.gif

neilgina visiskai.. man jis labai L'Oreal Collagen primena.. gal kitos savo blakstutes ides su colossal, bet man jis per sausas, ir net ne waterproof turiu...
Graziai ilgina jau mineti: MF masterpiecemax, false lash, Maybelline Pulse arba jei nieko tokio, kad blakstienos bus gan sulipintos- Lash Stiletto. daziausi kuria diena, nes norejau paprastesnio efekto.
Rimmel sexy curves graziai ilgina...
Atsakyti
Man nuo visu tusu raudonuoja akys. Blakstienos mazos ir retos. Yra koks nekenksmingas tusas kuris ypatingai isryskina blakstienas? Negaliu i darba varyti kaip pelyte. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolai ir medus @ 2010 02 21, 16:47)
Man nuo visu tusu raudonuoja akys. Blakstienos mazos ir retos. Yra koks nekenksmingas tusas kuris ypatingai isryskina blakstienas? Negaliu i darba varyti kaip pelyte. rolleyes.gif

Reikia ieskoti, kad hypoallergenic butu uzrasyta. No7 extreme lenghts tinka jautrioms akims.. Clinique nors ir turetu nedirginti akiu, bet man jis nelabai..
MF 2000 calorie tinka jautrioms akims, labai storina..
Atsakyti
QUOTE(Migdolai ir medus @ 2010 02 21, 19:47)

Mano teta perka dr. Hauschka tušą, jos labai jautrios akys, tai tik šis jai tinka.
Kiek žinau, tai yra natūrali kosmetika, galima daugiau pasiskaityti natūralisčių temose mirksiukas.gif
Esu mačius ją ir pasidažiusia ir ne, tai šis tušas padažo gražiai, bet nepasakyčiau, kad įspūdingai ax.gif
Atsakyti
gal kas bandet sita? pagal aprasyma tai tankint tikrai labai turetu g.gif
user posted image
Atsakyti
LOREAL VOLUME SCHOCKING man geriausias
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 21, 18:54)

Rimmel sexy curves graziai ilgina...

o i sita dakta seniai seile varvinu, bet vis nusiperku ne ji.matyt, pribrendo reikalas, nes mano naturalios nera trumpos, bet jos tiesios, man reikia, kad uzriestu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 02 21, 18:21)
o i sita dakta seniai seile varvinu, bet vis nusiperku ne ji.matyt, pribrendo reikalas, nes mano naturalios nera trumpos, bet jos tiesios, man reikia, kad uzriestu blush2.gif

Nesu dar bandziusi tokio tuso, kuris is tiesiu sluoteliu padarytu riestas viliokles. Tam yra skirtos znypltytes. Juk nesitikit, kad uztepus kazkokios koses ant jusu galvos plauko jis prades suktis? tas pats su blakstienomis. as znyples turejau jau n metu, bet prisipazinsiu, ju nenaudojau, nes nemokejau graziai su jomis uzriesti, visada tik prie saknu paspausdavau, o tai padarydavo vaizda dar tragiskesniu.. kadangi naturalios nera labai tiesios, dulkejo mano znyples, kol nepamaciau kazkur video kaip jomis teisingai naudotis...
Kiek suprantu dauguma turi ta pacia fobija ir iesko stebuklingo tuso..
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2010 02 21, 17:45)

tragiski atsiliepimai apie si tusa, paziurejus video youtube pasiurpau.. siulyciau nesvaistyti pinigu...
Atsakyti
tai niekas neturit false lash realios foro kaip dazo blakstienas? nei Lancome hypnose...?
Atsakyti