Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(reje @ 2010 02 21, 00:31)
Originalo yra antroj foto, tokį patį tušą turiu, neseniai įsigijau.  mirksiukas.gif O dėl pirmo tai nežinau, ar originalas, gal kokio senesnio dizaino...  g.gif

aciu as irgi kazkodel taip maniau, nors nesu maciusi kaip atrodo originalas ax.gif
ir dar klausimukas
ar Max Factor False Lash panasu efekta padaro kaip lanlome hypnose? kazkur skaiciau,kad panasu g.gif
as labai noriu ,kad tusas storintu ilgintu ir kas svarbiausia nesulipintu blakstienu...tokie mano pagrindiniai kriterijiai tusui,dar tokio neatradau... ax.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
galvoju, ar imti, droge didele nuolaida.bet atsiliepimai labai ivairus.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 02 21, 09:58)
user posted image
doh.gif

Bent jau man jis labai patiko, graziai storino ilgino.
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 21, 11:09)
Bent jau man jis labai patiko, graziai storino ilgino.

sutinku, ilgina storina blakstienas graziai, bet paakius tai tepa siaubingai, pas mane asmeniskai tarsi trupiniai nubyredavo, nu vienu zodziu siaubas
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 21, 10:35)
sutinku, ilgina storina blakstienas graziai, bet paakius tai tepa siaubingai, pas mane asmeniskai tarsi trupiniai nubyredavo, nu vienu zodziu siaubas

O man nei kiek nebyrejo.
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 21, 06:16)
ar Max Factor False Lash panasu efekta padaro kaip lanlome hypnose? kazkur skaiciau,kad panasu g.gif 
as labai noriu ,kad tusas storintu ilgintu ir kas svarbiausia nesulipintu blakstienu...tokie mano pagrindiniai kriterijiai tusui,dar tokio neatradau... ax.gif  doh.gif

kiek is atsiliepimu supratau, labai graziai atskiria labai graziai ilgina. sepetelis gan retas, sunku bussu juo labai pastorinti blakstienas, kodel nepanaudojus kokio storinancio tuso ir ant virsaus issukuoti MF? daznai maisydavau kartais net tris tusus.

Del Colossal,jei tokios dideles nuolaidos ir tiek sumokejus jei nepatiks nebus gaila ismesti- pirmyn. manau nuo blakstienu priklauso. man vieno sluoksnio uztenka naturaliai atrodanciom, labai plonai pateptom blakstienom. nelipina jis visiskai, padazo kiekviena blakstiena, bet man jis taip pat nesilaiko. gabalais nekrenta, bet nera labai patvarus.
Atsakyti
Man irgi Collosol nesilaike doh.gif Siaip kai pabandziau labai paiko is pradziu, paskui tarsi sausino man akis (nezinau ar taip gali buti nuo tuso) ir labai erzino kvapas doh.gif Nors mano drauge ji naudoja ir jos blakstienos su juo atrodo ispudingai, mat jos naturaliai ilgos, o maniskes gan trumpos rolleyes.gif
O kuris is Loral Telescopicu geriausias? Man reiktu kad labai ilgintu ir uzriestu... biggrin.gif Nes maniskes praktiskai tiesios blink.gif
Atsakyti
Sekmadienis.. Sugalvojau pazaisti, taip pat pamazinti kosmetine, tad viska is eiles bandau.
Colossalis dabar tikrai lekia i siuksliu deze. Jusu teismui mano du nemegstamiausi tusai
Bourjois 1001 lashes kaireje ir Maybelline Colossal desineje
user posted image
Su Bourjois gyventi galima, bet Colossalis koki jovala padare baisu ziureti..
Esat mate mano blakstienas, jums spresti pirkti ar nepirkti, nes bent man asmeniskai jis baisiai nenusisekes tusas..
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 21, 14:21)
Bourjois 1001 lashes kaireje

Labai gražiai blakstienytės atrodo wub.gif kaip tik renkuosi tušą, gal verta būtų pabandyt rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites o kuo skiriasi tankinantis nuo storinancio tuso? storinantis gal daugiau koses uztepa? o ka tankinantis plaukeliu gi neprideda daugiau? kaip suprasti?
as noreciau tankinancio lancome ziurejau youtubej tai nepasakyciau,kad patankina,tik pailgina,pailgina man ir is meibilin mano tusas,as noriu tankinancio , ir vel mano mintys krypas i false lash g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 21, 14:21)

Bourjois 1001 lashes

Man sitas jums graziai atrodo, nors tiesa pasakius visi tusai jums graziai mano manymu tiko lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 02 21, 11:58)
user posted image
doh.gif

O man sis tusas labai nepatiko schmoll.gif , juo pasidazius as iki vakaro dar uzuosdavau ji, na man smirdejo jis ir lyg nesudziudavo iki galo, pats blogiausias koki esu turejus. Na, bet cia gal tik man taip vienai jis nepatiko
Atsakyti