Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 20, 16:03)
Man taip pat nubega tik tada, jei paakiai riebus buna, tad visada graziai paakius padengineju biria pudra, 2/1- sulygina odos tona ir neleidzia tusui nubegti.

Demonstruojuos...
No7 Extreme Lenght

oho kokios blakstienos wub.gif
o kokios pas jus naturalios yra, be tuso?ilgos ir tankios?
o tas tusas yra ilginantis ir tankinantis?ka jis daro tiksliai?
nu gal susigundysiu juo g.gif
o jis taip nera, kad labai naturaliai dazo?nu foto lyg neatrodo taip
nes as megstu, kad matytus, kad padazytos, masyvios butu
o kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 02 20, 17:04)
oho kokios blakstienos  wub.gif
o kokios pas jus naturalios yra, be tuso?ilgos ir tankios?
o tas tusas yra ilginantis ir tankinantis?ka jis daro tiksliai?
nu gal susigundysiu juo  g.gif
o jis taip nera, kad labai naturaliai dazo?nu foto lyg neatrodo taip
nes as megstu, kad matytus, kad padazytos, masyvios butu
o kokia jo kaina?

naturalios tikrai nera labai ilgos, tankumo lyg ir netruksta... tikrai nera niekuo ypatingos..
user posted image
user posted image
pagal pavadinima- ilginantis. jei vienas sluoksnis, atrodo pakankamai naturaliai, bet jos ilgos, jei tepi du sluoksnius jos tampa daug storesnes. nesulimpa, nes sepetelis turi 4 eilutes ilgesniu ir 8trumpesniu sereliu, ilgieji issukuoja, trumpieji storina.
kaina parduotuveje jei neklystu apie 11svaru, ebay maciau ir uz 4svarus... ax.gif
man efektas panasus i Maybelline Pulse tik tuso kaina mazesne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 20 vasario 2010 - 19:27
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 20, 20:10)
naturalios tikrai nera labai ilgos, tankumo lyg ir netruksta... tikrai nera niekuo ypatingos..
user posted image
user posted image
pagal pavadinima- ilginantis. jei vienas sluoksnis, atrodo pakankamai naturaliai, bet jos ilgos, jei tepi du sluoksnius jos tampa daug storesnes. nesulimpa, nes sepetelis turi 4 eilutes ilgesniu ir 8trumpesniu sereliu, ilgieji issukuoja, trumpieji storina.
kaina parduotuveje jei neklystu apie 11svaru, ebay maciau ir uz 4svarus... ax.gif
man efektas panasus i Maybelline Pulse tik tuso kaina mazesne biggrin.gif

nu aciu uz issamu ats 4u.gif
sugundet jus mane su tuo tusu 4u.gif
kaip suprantu patankina jis truputi ?
Atsakyti
mergaites turiu prasyma ax.gif kas turit Lancome Hypnose tusa gal galetumete ikelti akyciu foto padazytu su hypnose tusu?labai labai reikia ir kuo skubiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 02 20, 17:39)
nu aciu uz issamu ats  4u.gif
sugundet jus mane su tuo tusu  4u.gif
kaip suprantu patankina jis truputi ?

na galima palyginti nuotraukas su ir be tuso, zinau, nuotraukos prastokos kokybes, nes su telefonu darytos, bet skirtumas matomas smile.gif su sio tuso sepeteliu galima pagauti kiekviena blakstiena, man labiausiai patinka, kad su juo galiu issukuoti net issorinio kampucio blakstutes wub.gif jei norisi, kad blakstienos atrodytu tankesnes siulyciau ryskinti is vidines puses, ne virs blasktienu pravedima daryti, bet is vidaus. man labiausiai patinka Revlon skystas pravedimas siam darbui atlikti smile.gif , deja, prasukta palikau ir uzdziuvo doh.gif
Atsakyti
Na va ir mano akutes su naujai atrastu Loreal dvipusiu su serumu

user posted image

Nu tik kokybe nuotrauku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 20 vasario 2010 - 21:23
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 20, 19:06)
Na va ir mano akutes su naujai atrastu Loreal dvipusiu su serumu

man apatines tokios storos nepatinka ir noretusi issoriniu kampuciu blakstienyciu ilgesniu.
Bet storumas tai ohoho biggrin.gif
sekundei pagalvojau, kad mano akys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 20, 21:13)
man apatines tokios storos nepatinka ir noretusi issoriniu kampuciu blakstienyciu ilgesniu.
Bet storumas tai ohoho  biggrin.gif
sekundei pagalvojau, kad mano akys lotuliukas.gif

Na gal cia kampuciuose trumpesnes ,bet siaip normaliai isiilginu ir tas ...
O del tu akiu zinok as pirma karta pamacius tavasias idetas ta pati pagalvojau. Siandien kai idejai su tuo naujuoju tusu,net nusterau ir isviso susibalamutijau, net permeciau mintyse ar mano kokia giminaite nesedi Londone, nes mes visi rudaakiai. O dar del tu visu mesu nevirskinimo tai visai susimasciau g.gif bet cia kita tema...
Atsakyti
O va cia atradau kazkokias nuotraukas ir ziuriu visai neblogai tos mano blakstienos atrodo,truputi pasukuot jas reiketu... ax.gif tik beda ta kad nepamenu koki tusa tuo metu naudojau g.gif
user posted image
user posted image
Kazkodel manau kad maxfactoriu tuo metu naudojau.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 20 vasario 2010 - 22:44
padekit, kokia dezute ir tusas yra originalo?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 02 20, 20:36)

va cia tai zudantis zvilgsnis! thumbup.gif labai graziai atrodo.. wub.gif

as kai ziuriu savo online albume sudetas nuotraukas mazytes, graziausiai atrodo Falsies, paskui No7, bet kodel Falsies turi buti tokios prastos kokybes doh.gif su No7 apsiverkiau svoguna pjaustydama, nesulipo, nenubego, falsies istirptu ir tubut akis isgriauztu!
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 20, 22:37)
padekit, kokia dezute ir tusas yra originalo?
user posted image
user posted image

Originalo yra antroj foto, tokį patį tušą turiu, neseniai įsigijau. mirksiukas.gif O dėl pirmo tai nežinau, ar originalas, gal kokio senesnio dizaino... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reje: 20 vasario 2010 - 23:20