Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

Jis buvo dvieju rusiu , vienas buvo su vienu galu juodu o kitu pilku tokiu, o sepetelis toks kaip sukytes gumines. Antras buvu taip pat dvieju galu , tik su apvaliu sepeteliu ir bonkute visa kaip pilka tokia. Nu man abu jioe buvo thumbup.gif neapasakomai geri thumbup.gif . Nesuprantu kodel ji panaikino is apyvartos g.gif . Dabar neisivaizduoju koks galetu buti panasus i sita, kad taip ilgintu , storintu ir t.t blink.gif
Atsakyti
L`Oreal keleta nauju dvipusiu tusu isleido, su serumu, nebandziau situ, nes nepatinka, kad baltai dazo viena puse, man reikia ilgokai zaisti, jog idealiai uzdazyciau baltai padengtas blakstienas, be to, rodos, pats juodas tusas truputi skiedziasi taip maisant g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 02 15, 17:31)
sakot prastas tas falsies tusas? Kuo nepatiko? As kaip tik dabar i ji spiginu akis  ax.gif reik daugiau atsiliepimu paskaityt apie ji  g.gif

I tema : o man labai nepatiko rimmel  sexy curves waterproof tusas, nieko nedazo, gali nors ir 5 sluoksnius tept doh.gif

tikrai nevertas pinigeliu schmoll.gif bandziau visais rakursais sepeteli vartalioti, vistiek nieko gero.
1. tusas sudziuves atrodo labai sausas. nesu isigilinus i sudetis tusu, bet vieni buna sausi ir lipina, kiti net ir sudziuve atrodo slapi, niekam tike tampa tik tuteleje uzdziuvus. falsies man labai primena colossal, tik prideta dar daugiau pluosteliu ar ko tai ten ir jis "tirsciau" dazo.
2. sepetelio forma man nepatiko. jei dazai pafal blakstienu forma, labai storai tepasi, jei pakreipi, kad ilgesniais sereliais pasidazyti- pradeda terlioti voka.

na nezinau, is tikruju labai nuo blakstienu priklauso, bet man negaila ji nauja atiduoti butu...

waterproofas man nelabai... paprastas tikrai daug geriau, nuojauta kuzda, kad jis labai greitai uzdzius.

o del sepetuko kazkas klause... nervuoja mane tos bangeles ruputi, nes reikia ideti daugiau darbo dazantis, bet tikrai verta thumbup.gif ypac uz tokia kaina manau superinis tusas biggrin.gif

reikia perinstaliuoti kompiuteri ir imesiu efekta su falsies, gal rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 15 vasario 2010 - 19:52
Bandziau as ta nauja su serumu Loreal tusa , bet nieko ispudingo . Su senuoju volume shocking galejai isvis be blakstienu buti, o po pasidazymo thumbup.gif , bet ka darysi teks KA NORS NAUJO BANDYT doh.gif . Galvoju apie ta su kolagenu kur reklamuoja g.gif , gal kas bandet? Kaip jis jums ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERMAMYTUKAS @ 2010 02 15, 21:15)
Bandziau as ta nauja su serumu Loreal tusa , bet nieko ispudingo . Su senuoju  volume shocking galejai isvis be blakstienu buti, o po pasidazymo  thumbup.gif  , bet ka darysi teks  KA NORS NAUJO BANDYT  doh.gif .  Galvoju apie  ta su kolagenu kur reklamuoja g.gif , gal kas bandet? Kaip jis jums ? ax.gif

Bandžiau tą tušą, kurį giriate kažkada seniai, tai labai nepatiko. Blakstienos kaip musės kojos, per daug apkrautos doh.gif ech.. kaip žmonių skoniai gali skirtis g.gif
Dar vienas iš tokių apkraunančių buvo maybelline colossal, kai tik įsigijau - visai nieko, o už poros savaičių košė ant blakstienų doh.gif
Atsakyti
Zinoma , kad skiriasi ire zmoniu skoniai , ir blakstienos biggrin.gif . As tai nejutau jokios koses ant blakstienu , kol tusas nepaseno g.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERMAMYTUKAS @ 2010 02 15, 18:15)
Galvoju apie  ta su kolagenu kur reklamuoja g.gif , gal kas bandet? Kaip jis jums ? ax.gif

Labai blogi atsiliepimai jei apie si kalbat
user posted image
4u.gif

kaip butu nuostabu, kad reklamose gamintojai parodytu tikra efekta ne vizijas... priklijuoja n netikru blakstienu, pafotoshopina ir lekiam pirkti doh.gif gerai, kad SM yra susprogdinti reklamini burbula.

Man nuo Longorios ir L'Oeralio tuso reklamos jau pykina, ypac zinant koks tas tusas prastas!
Atsakyti
Mano pats mylimiausias ir tikriausiai geriausias koki bandziau Loreal naujasis tusas su serumu. Seniai ieskojau tuso kuris nebyretu (visi maxfactor byrejo) ir PAGALIAU biggrin.gif biggrin.gif Zodziu man jis super. Ir pailgina, patankina ir valantis isvis nera blakstienu iskritusiu, padariau pertaruka ir daziausi kitu, nes norejau pabaigt ir pastebejau vel krentancias blakstienas. Visgi padeda tas serumas thumbup.gif Tai man ir patinka kad 2 viename biggrin.gif Ir gerumas blakstienoms, ir grazus, ilgalaikis padazymas bei laikymasis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 02 15, 22:41)
Mano pats mylimiausias ir tikriausiai geriausias koki bandziau Loreal naujasis tusas su serumu. Seniai ieskojau tuso kuris nebyretu (visi maxfactor byrejo) ir PAGALIAU  biggrin.gif  biggrin.gif  Zodziu man jis super. Ir pailgina, patankina ir valantis isvis nera blakstienu iskritusiu, padariau pertaruka ir daziausi kitu, nes norejau pabaigt ir pastebejau vel krentancias blakstienas. Visgi padeda tas serumas thumbup.gif  Tai man ir patinka kad 2 viename biggrin.gif Ir gerumas blakstienoms, ir grazus, ilgalaikis padazymas bei laikymasis wub.gif
user posted image

Sitas ir man superinis, pagaliau atradau savo 4u.gif
O tas Colagen visiskas pravalas schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau MaxFactor False Lash Effect. Tikiuosi bus geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulberry @ 2010 02 15, 21:37)
Nusipirkau MaxFactor False Lash Effect. Tikiuosi bus geras g.gif

Lauksim atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai patinka tušai, kuriais pasidažius blakstienos atrodo kaip dirbtinės. Tokius ir vadinu gerais smile.gif Dabar naudojamas, ir manau, bus naudojamas dar ilgai, yra šis:
user posted image
L'oreal Voluminous 4X.
Minusas - kas kelias valandas reikia vis brūkštelėti po akim, nes šiek tiek išsitepa, bet užtat akys būna Vau. cool.gif
Atsakyti