Dita,nu cia ir atsakei . kaip suprasti zmogui niekada to nedariusiam ir nemaciusiam ar jos is kitos puses idubusios?
QUOTE(naca @ 2010 04 12, 23:27)
Dita,nu cia ir atsakei . kaip suprasti zmogui niekada to nedariusiam ir nemaciusiam ar jos is kitos puses idubusios?
Mano pačios čia eksperimentas.Aš kalinėjau iš abiejų pusių.Nuotraukoje matosi, kad kai kurios vietos yra iškilusios kitos idubusios.Pakalinėju,atkaitinu ir vėl kalinėjau.
QUOTE(dita0506 @ 2010 04 12, 17:20)
Mano pačios čia eksperimentas.Aš kalinėjau iš abiejų pusių.Nuotraukoje matosi, kad kai kurios vietos yra iškilusios kitos idubusios.Pakalinėju,atkaitinu ir vėl kalinėjau.
Iskilo klasimas profesionalams ziurint i "kregzdutes" As is atsakymo supratau, kad jos isgaubtos? bet kaip taisykle jeigu darai 3D, tai reikia palikti skylute, kai lydai dvi puses?! o ka daryti jeigu dizaine tos skyles tau nereikia?
Galu gale uzbaigiau savo inzinierinio konstravimo darba Nuemu kepure pries zmones, kurie uzsiima karoliuku verimu perverinejau kokius penkis kartus ir vis kovojau su skylemis , bet svarbiausia ideja buvo padaryti apyranke/kolje ir, kad butu pakankamai stiprus sujungimai islaikyti nesiojant tuo ar kitu budu.
Bronza "suplyso" (nes norejau, kad varis butu, kaip pagrindas, o jis maziau traukiasi nei bronza(cia jau technnines molio problemos)), tai is pradziu galvojau taisyti, bet patiko naturalus plysiai ir pagalvojau, kad sidabro "inkrustacija" ziuresis visai neblogai tame teksturos misinyje tik tiek, kad bronza po to keicia spalva (raudonuoja truputi)
http://www.flickr.co...ign/4516665046/
naca, tu turi pravesti pamoka, kaip daryti grazias fotografijas
QUOTE(ziit @ 2010 04 13, 06:40)
Iskilo klasimas profesionalams ziurint i "kregzdutes" As is atsakymo supratau, kad jos isgaubtos? bet kaip taisykle jeigu darai 3D, tai reikia palikti skylute, kai lydai dvi puses?! o ka daryti jeigu dizaine tos skyles tau nereikia?
Galu gale uzbaigiau savo inzinierinio konstravimo darba Nuemu kepure pries zmones, kurie uzsiima karoliuku verimu perverinejau kokius penkis kartus ir vis kovojau su skylemis , bet svarbiausia ideja buvo padaryti apyranke/kolje ir, kad butu pakankamai stiprus sujungimai islaikyti nesiojant tuo ar kitu budu.
Bronza "suplyso" (nes norejau, kad varis butu, kaip pagrindas, o jis maziau traukiasi nei bronza(cia jau technnines molio problemos)), tai is pradziu galvojau taisyti, bet patiko naturalus plysiai ir pagalvojau, kad sidabro "inkrustacija" ziuresis visai neblogai tame teksturos misinyje tik tiek, kad bronza po to keicia spalva (raudonuoja truputi)
PUIKUS darbelis
Kregždutės padarytos iš dviejų dalių.Viena dalis iškalta,tada ėmiau plokštelę ir ją prilitavau.Ten nėra(kitoje pusėje)skylutės.Taip pagal viską kai lituoji uždarą gaminį reikia daryti skylutę,kiti taip daro.Kregždutės yra tuščiavidurės.Bet aš moku sulituoti ir be skylutės.
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2010 04 13, 08:33)
PUIKUS darbelis
Kregždutės padarytos iš dviejų dalių.Viena dalis iškalta,tada ėmiau plokštelę ir ją prilitavau.Ten nėra(kitoje pusėje)skylutės.Taip pagal viską kai lituoji uždarą gaminį reikia daryti skylutę,kiti taip daro.Kregždutės yra tuščiavidurės.Bet aš moku sulituoti ir be skylutės.
įdedu nuotrauka,šis žiedas taip pat tuščiaviduris
o skylute reikalinga tam, kad iseitu slegis kaitiinant?
Dita, o tu jas ant ankos kalinejai? labai noreciau kazka pameginti, bet kol nebandau, tai net nezinau ko paklausti reiketu
Ziit, o kokie ten du budai? su grandinele ir be? o ta akmeneli tada, i kuri susegi ,kai nereikia pasidedi atskirai? Ant ko tu verei?
o fotografuoti ismokau ne per viena diena ir tai darau ne su kazkokiu brangiu ir ypatingu fotoaparatu
Dita, o tu jas ant ankos kalinejai? labai noreciau kazka pameginti, bet kol nebandau, tai net nezinau ko paklausti reiketu
Ziit, o kokie ten du budai? su grandinele ir be? o ta akmeneli tada, i kuri susegi ,kai nereikia pasidedi atskirai? Ant ko tu verei?
o fotografuoti ismokau ne per viena diena ir tai darau ne su kazkokiu brangiu ir ypatingu fotoaparatu
QUOTE(naca @ 2010 04 12, 12:45)
atradau, kad visai nesistengia gerai nupoliruoti. manau, kad nuo stiliaus priklauso.
Burbanti, papasakok, kai gausis
Burbanti, papasakok, kai gausis
Zinai ,man destytojas yra pasakes:jau geriau nedaslifuok ,nei perslifuok .
Neblogai tavo ziedas atrodo Ir isvis -visu darbeliai savotiski ir grazus
Prie medzio siandien dar nepriejau -neturejau laiko
Tiesa ,Prabavimo Rumai atsiunte labai issamia informacija .Jei kas nores suzinoti apie parodu ar parodu -pardavimo organizavimus -ikelsiu ju laiska
aha- idomu. kaip tik ruosiuosi parodai, bet manau, kad silkais apsiribosiu, nes ten nera jokiu lentynu, stendu . ir ne pardavimas ten
QUOTE(naca @ 2010 04 13, 14:48)
aha- idomu. kaip tik ruosiuosi parodai, bet manau, kad silkais apsiribosiu, nes ten nera jokiu lentynu, stendu . ir ne pardavimas ten
Kiek mokesi uz patalpas?As ir norejau tik paroda surengti ,bet kad mokestis nezmoniskas ,tai net nezinau ka daryti ...
QUOTE(naca @ 2010 04 13, 07:09)
o skylute reikalinga tam, kad iseitu slegis kaitiinant?
Aha del slegio, bet reiskia galima ta kitaip isvengti, reikia tiketis, kad Dita isduos paslapti kaip tai daryti
Du budai: su grandinele-kaip pakabukas, o su "akmeniu" (tai is vario molio teksturuota plokstele+pora idubimu, kad lengviau uzsegti - ir, taip. ja padedi "i sona" kai nori pakabuka, arba grandine "i sona' kai nori apyrankes) - tai apyranke. Veriau ant paprastos stringing wire (silver plated, nylon coated) del mobilumo.
As zinau, kad fotografila, ne vienos dienos mokslas, bet kolkas mane gelbsti tik prafesionalumas fotosope
burbanti rasei apie medi, as radau apie siaudus jeigu idomu
http://www.jewelryar...s/broomcasting/
nu ka tu su siaudais ta pakabuka rodos etsyje neseniai maciau
Ziit, as paklausiau, nes man tas troselio sujungimas krinta i akis. bet siaip tai labai grazu, ypac tas "akmuo"
Burbanti, as nieko nemokesiu, bet ir parodele ne kazkokio lygio
Dita, o to ziedo kaip kaukole padaryta? laaabai grazus
Ziit, as paklausiau, nes man tas troselio sujungimas krinta i akis. bet siaip tai labai grazu, ypac tas "akmuo"
Burbanti, as nieko nemokesiu, bet ir parodele ne kazkokio lygio
QUOTE(naca @ 2010 04 13, 09:53)
A.. tas troselis tai french wire. nenorejau palikti "plika" beading viela, nes ji plona ir vizualiai man nesiziurejo. orginale ji normaliau ziurisi
Niekaip negaliu paziureti Ditos ziedo is arciau, kazkodel radikal neatsidaro
rasai tais angliskais terminais, o as kol issifruoju . O kodel nenorejai paslepeja burbuliuka deti? Zinau , kad nuotraukos viska isryskina, nereikia nei mikroskopo
Papildyta:
man tai pasididina ziedo foto
Tokiu klausimeliu turiu
man broliene dave suluzusi papuosala jai labai brangu ir prase kazka su juo padaryti. Ji isitikinusi, kad ten sidabras, o man atrodo, jog melchioras, nes filigranas labai smulkutis, budingas melchiorui. gal kas galit pasakyti, ar as galiu ji lituoti kaip sidabra ,prie sidabro ploksteles tvirtinti?
ir dar klausimelis. Kazin kaip perpjauti ametisto akmeneli. Manau, kad pati tikrai nesugebesiu, bet gal kazkam nunesti?
Papildyta:
man tai pasididina ziedo foto
Tokiu klausimeliu turiu
man broliene dave suluzusi papuosala jai labai brangu ir prase kazka su juo padaryti. Ji isitikinusi, kad ten sidabras, o man atrodo, jog melchioras, nes filigranas labai smulkutis, budingas melchiorui. gal kas galit pasakyti, ar as galiu ji lituoti kaip sidabra ,prie sidabro ploksteles tvirtinti?
ir dar klausimelis. Kazin kaip perpjauti ametisto akmeneli. Manau, kad pati tikrai nesugebesiu, bet gal kazkam nunesti?