Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(ziit @ 2010 04 06, 19:21)

Nu jau labai liuks darbelis .Tikrai grazus .Malacius thumbup.gif
Atsakyti
Man dar pyranke is platinos labai graziai ziurisi lotuliukas.gif
Is tiesu isskirtiniai darbai, aciu uz nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz komplimentus blush2.gif bet jus nematet mano 'happy dance" lotuliukas.gif MB ziuri i tai atlaidziai, seniai nusprende gyventi principu "Happy wife = happy life" biggrin.gif

dalruka, as vis ieskau nuorodos su apyranke is platinos ir nerandu? schmoll.gif kuri tai buvo?

vel "pavaiksciojau' po flickr ir pagalvojau, kad cia normalus mirksiukas.gif zmones dirba su normaliu metalu, tai gal bus idomi sita nuoroda (darbai jo irgi idomus) Cia vizualiai paaiskina, kaip daryti graviravima/esdinima metalo be chemikalu, bet tik su druskos tirpalu. Gal kas ir zino, gal kam nauja ...zodziu dalinuosi info, gal kam pravers 4u.gif

http://www.flickr.co...57623352219372/

Atsakyti
sveiki visi 4u.gif gal kas daro ziedus is sidabro? 4u.gif kokia butu kainyte? 4u.gif
Atsakyti
Aiva, Ziit, nuostabiai padirbejot. Man patinka tiek naturalistinis Aiwos darbelis, tiek ir Ziit toks kiek avangardinis wub.gif ai man viskas patinka, kad tik nuosirdaus darbo ideta.

Ziit, bais idomu, kaip tvirtinai tuos gintariukus g.gif

O as nusipirkau anka, puansonus ir darau viena zieduka rolleyes.gif . Tiesa dar nelabai moku naudotis.

Esu susinervinusi del vieno siuntinio is UK, kur tokios neaiskios parduotuves nuoroda buvau idejusi. jau pries 10 dienu uzsakiau, o ner doh.gif . Gal cia velykos koja pakiso g.gif
ir is ebay honkongo jau laukiu ilgiau nei menesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 04 08, 14:29)
Aiva, Ziit, nuostabiai padirbejot. Man patinka tiek naturalistinis Aiwos darbelis, tiek ir Ziit toks kiek avangardinis wub.gif ai man viskas patinka, kad tik nuosirdaus darbo ideta.

O as nusipirkau anka, puansonus ir darau viena zieduka rolleyes.gif . Tiesa dar nelabai moku naudotis.

Esu susinervinusi del vieno siuntinio is UK, kur tokios neaiskios parduotuves nuoroda buvau idejusi. jau pries 10 dienu uzsakiau, o ner doh.gif . Gal cia velykos koja pakiso g.gif

naca, gal darai ziedelius is sidabro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2010 04 08, 06:14)

vel "pavaiksciojau' po flickr ir pagalvojau, kad cia normalus mirksiukas.gif  zmones dirba su normaliu metalu, tai gal bus idomi sita nuoroda (darbai jo irgi idomus) Cia vizualiai paaiskina, kaip daryti graviravima/esdinima metalo be chemikalu, bet tik su druskos tirpalu. Gal kas ir zino, gal kam nauja ...zodziu dalinuosi info, gal kam pravers 4u.gif

http://www.flickr.co...57623352219372/

man nedaeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 04 08, 07:29)

ka reiskia anka ir puansonas?gal zinai angliskai? as lietuviskai tu spec pavadinimu nezinau blush2.gif del siuntimu - pabandyk pasiusti jiems uzklausima /e-mail?!

gintariukai paprasciausiai verti ant vielos, kuri perkista per zalvario vamzdeli (visas pakabukas is zalvario vamzdeliu). Ant sidabro vielos dariau "burbuliukus" (anksciau jau aiskinomes , kaip tai daroma) po to veriau sidabro ir gintaro karoliukus ir virsutinis maziukas yra su viena skyle, tai ju priklijavau su epoxidiniais klijais (lydyti gi negali del gintaro)
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2010 04 08, 18:12)
ka reiskia anka ir puansonas?gal zinai angliskai? as lietuviskai tu spec pavadinimu nezinau blush2.gif  del siuntimu - pabandyk pasiusti jiems uzklausima /e-mail?!

Vakar landžiojau po santimo puslapį, ko rezultate sužinojau, kad yra toks daiktas kaip anka

user posted image

ir puansonas

user posted image

ir visaip galvojau, bet niekaip nesugalvojau, kaip jie naudojami g.gif Prieš kelias dienas pradėjau skaityti Tim McCreight Complete Metalsmith, bet ir ten atsakymo kolkas neišsskaičiau (nes gi skaitau sąžiningai viską iš eilės).
Gal kas galėtų paaiškinti? blush2.gif Ne tai, kad rytoj jau pulsiu juos naudoti, bet tikrai norėčiau sužinoti, kam jie reikalingi.

ziit, labai gražus darbas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliuskas: 08 balandžio 2010 - 18:45
Moliuskai, jie naudojami sidabro isgaubimui. Kaip tiksliai taisyklingai juos naudoti, tai ir as nezinau dar.

Ziit, taip ir pamaniau. o is kur tokiu su 1 skylute gauti?
Atsakyti
Moliuskai, aciu uz isaiskinima, gyveni ir mokaisi smile.gif bet kaip as savo draugiai sakiau, internetas -tai nemokomas universitetas (tik diplomo neduoda biggrin.gif stai pora noruodu kaip naudotis anka ir puansonu (angliskai, bet vizualiai)
http://www.youtube.c...feature=related
kita versija -suprastinta
http://www.metalclay...clay-domes.html

naca, kas buvo neaisku apie druskini edinima? ten buvo ir daugiau nuotrauku desineje puseje ir paaiskinimu. taip pat kai darai mouseover (nezinau lietuviskai) ant pacios fotografijos matosi langeliai su pastabomis. jei reikes pabandysiu surasyti i teksta.

Atsakyti
as nepamaciau tu kitu nuotrauku doh.gif
Papildyta:
na taip ir dariau su ta anka rolleyes.gif nieko ten daugiau ir nesugalvosi. tik man reikejo platesnio bliudelio negu ta anka, tai paskui dar plaktuku is kitos puses paplojau biggrin.gif
Atsakyti