QUOTE(Moliuskas @ 2010 03 18, 09:16)
Sveiki,
Esu čia naujokė. Norėjau paklausti, galbūt kas gali parekomenduoti kokią literatūrą (lietuvių ar anglų kalba), kurioje būtų aprašytas gamybos procesas iš ArtClay - ta prasme "nuo-iki"? Turiu bendrą supratimą kaip viskas vyksta, tačiau jis iš skirtingų šaltinių surankiotas ir nesu tikra ar esu pilną vaizdą susidariusi. Nes vasara ateina, sode gamybinės patalpos yra - galvoju, gal reikėtų pabandyti, bet prieš tai norisi daugiau sužinoti apie tai, ką bandyti ruošiuosi.
Ačiū
Esu čia naujokė. Norėjau paklausti, galbūt kas gali parekomenduoti kokią literatūrą (lietuvių ar anglų kalba), kurioje būtų aprašytas gamybos procesas iš ArtClay - ta prasme "nuo-iki"? Turiu bendrą supratimą kaip viskas vyksta, tačiau jis iš skirtingų šaltinių surankiotas ir nesu tikra ar esu pilną vaizdą susidariusi. Nes vasara ateina, sode gamybinės patalpos yra - galvoju, gal reikėtų pabandyti, bet prieš tai norisi daugiau sužinoti apie tai, ką bandyti ruošiuosi.
Ačiū
Sveika,
šiaip aš rengiu tokius kursus, kur išaiškinu visų tipų Art Clay sidabro darbą. Tiek švirkštu, tiek pasta, tiek moliu. Šeip geriausias mokytojas tokiu kaip tavo atveju yra internetas. Yra begalės angliškų puslapių ir vienas lietuviškas
jei padės prašome pažiūrėti www.artclay.lt
Žinoma, yra ir literatūros, anglų kalba, bet ji nėra pigi, be to ir mano nuomonme nieko ten labai ypatingo.
Be to, darbui su Art Clay kažkokių atskirų patalpų tikrai nereikia, ir pagrindiniai įrankiai gali būti net labai buitiniai. Jei kils kokių klausimų - klausk. Tikrai padėsiu žengti pirmus žingsnius, o paskiau jau pamatysi kaip itin paprasta tai yra