Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

as fotografuoju muilinka mirksiukas.gif ir tikrai gana sena ir ne is brangiuju. mano foto daznokai isrenka geriausia savaites nuotrauka kitame forume biggrin.gif . bet gal man pasiseke su savo fotiku rolleyes.gif aisku buna ir geriau.
Atsakyti
modeli gali pasakyti?
Atsakyti
OLYMPUS C-310. bet tokiu turbut neber pardavime g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 12 17, 14:57)
o kas vel Burbanciai g.gif ?

o kazin, ar tokie sratai netiktu-cia tik vieni ne indiski doh.gif
http://www.santimas.lt/1/item/4409/

Su indiškais šratais geros kokybės nelauk.Dėl to ir bando maišyti visokius, kad gautų geresnį rezultatą, bet jei tu pabandytumei su kokybiškais pamatytumei skirtumą.Dūzgas nepasakė dar vieno dalyko dėl to aparato.Geriausiai gaminius nusveičia kai jis vibruoja.Tik sudetinga pasidaryti.
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2009 12 18, 10:56)
Su indiškais šratais geros kokybės nelauk.Dėl to ir bando maišyti visokius, kad gautų geresnį rezultatą, bet jei tu pabandytumei su kokybiškais pamatytumei skirtumą.Dūzgas nepasakė dar vieno dalyko dėl to aparato.Geriausiai gaminius nusveičia kai jis vibruoja.Tik sudetinga pasidaryti.

Na, o dėl tigelio, man vyras nupirko statybinių medžiagų parduotuvėje tokį daigtą kur vamzdius sujungia, šlangas (ta prasme užspaudžia)jis jį vadina hamutas.Tada suveržė pagal tigerį(nes jis reguliuojasi) pritaisė rankeną .
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2009 12 17, 20:59)
dar norejau paklausti kokiu fotoparatu fotograzuojat savo dirbinius nes atsibodo mano muiline jokios kokybes ner is nuotrauku  smile.gif

ne aparate esmė. svarbu kaip fotografuoji. juvelyrinių dirbinių fotografavimui labai pagelbėtų šviesdėžė.
Atsakyti
vis tik ir aparate-jo optikoje mirksiukas.gif .
mes pirkome tokia neperbrangiausia muiline , o giminaitis tuo pacu metu nusipirko viena is brangiausiu muilinka. ir ka-musu nuotraukos zymiai ryskesnes, nors patirti fotografuoti jis didesne turejo rolleyes.gif
sviesdeze tikrai praverstu. buvau pasidarusi is plastikinio kibiro, bet nepatogu joje, kiekvienakart reikia prisiruosimo doh.gif

Dita, ten vokiski sratukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 18 gruodžio 2009 - 13:51
QUOTE(naca @ 2009 12 18, 00:59)
OLYMPUS C-310. bet tokiu turbut neber pardavime g.gif

OLYMPUS C-310
3,2 milijono vaizdo taškų
3 kartų optinė transfokacija
Ypatingas makrorežimas
Didelis LCD ekranas (1,8 colio)
Sąsaja „PictBridge

todel kad macro rezimas pas tave geresnis palygint pas mane 7,1 milijono tasku bet kokybe tai schmoll.gif
Atsakyti
kai vyras rinko, tai dar tada visai nerupejo tas macrorezimas. tik gaila, kad jau greitai gali susibaigti tas fotikas. bet gal dar geresni rasim biggrin.gif

Duzgai, o tikrai nebutinos tos adatos poliravimui tavo budu?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 12 18, 23:22)
kai vyras rinko, tai dar tada visai nerupejo tas macrorezimas. tik gaila, kad jau greitai gali susibaigti tas fotikas. bet gal dar geresni rasim biggrin.gif

Duzgai, o tikrai nebutinos tos adatos poliravimui tavo budu?

matai yra poliravimo yra keli budai, magnetinis kur vien tik tos adatos sukasi ir kaskadiniai kur tik vieni sratai sukasi. Firmoi kaip dirbau tai adatu kaskadiniuose nenaudojom, jos tikrai nera butinos bet kadangi aš turejau ju tai ir sumaišiau su šratais, gal sakau mačys kiek labiau smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma.

ar isejo tau pasidaryt ta briaunuota indeli poliravimui?
Atsakyti
dar nedariau nes nera laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 12 18, 13:51)
vis tik ir aparate-jo optikoje  /../
sviesdeze tikrai praverstu. buvau pasidarusi is plastikinio kibiro, bet nepatogu joje, kiekvienakart reikia prisiruosimo

na visgi neteigčiau taip kategoriškai. Visgi mokant aparatu naudotis ir išmanant esminius fotografijos principus (diafragma, išlaikymas, DOF, etc.) galima gaut priimtiną rezultatą. Žinoma jei aparatas- kokia 2mpx skaitmeninės fotografijos aušros laikų muilinė, tai vaško iš š*do neišspausi - sako liaudis. smile.gif

o kas ten taip nepatogu?
Atsakyti