Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

Ir aš parašysiu savo suvestinę ax.gif

Beveik visus drakono metus buvau apleidus savo kvepaliukus ir beveik nieko naujo netestavau iki paskutinių dviejų mėnesių rolleyes.gif

Metų suvokimas - kartą patestavus negalima nurašyti kvapo, nes po antro ar trečio testavimo gali suprasti, kad būtum praradęs daug mielų akimirkų su nuostabiu kvapu mirksiukas.gif

Metų nusivylimas - La Prairie - MIDNIGHT RAIN EDP g.gif taip jų norėjau, o vat pagaliau įsigijus nebenorėjau jais kvepėti doh.gif (bet dar po kurio laiko vėl bandysiu biggrin.gif )
Metų tendencija-vis labiau pastebiu, kad traukia mane prie Pur parfum koncentracijos cool.gif

Metų meilė - Chanel Coromandel EDP ir Midnight Poison Dior PP wub.gif wub.gif wub.gif

Metų ištikimybė - YSL Cinema edp, Elle edp ir Viktor & Rolf Flowerbomb EDP, Dior Midnight Poison EDP, Dior Addict EDP (šiais kvepalais kvepinuosi nieko negalvodama, jau keletą metų ir be jų neįsivaizduoju savo kvepalyno g.gif )
Metų nusivylimas- tokio labai didelio, kaip ir nebuvo g.gif

Noras kitiems metams - bijau ir vardint lotuliukas.gif
Atsakyti
Metai ritasi į pabaigą. Laikas galus suvest:

Metų brandas - Tom Ford. Smarkiai praturtėjau juoduliais.

Metų meilė - jos dvi. Tom Ford Champaca Absolute ir Narciso Rodriguez For Her EDT.

Metų įvykdyta užduotis - kolekcijoje beveik neliko testerių be kamštelių (liko 1 - Nahema PP). Visus kitus išparceliavau ir pasijutau laimingesnė, nes jie mane erzino. Ir linksma, ir liūdna. Man geriau atomikas, nei testeris be kamštelio. Bet kas toliau - nebepakęsiu kvepalų be dėžučių doh.gif ?

Metų nusivylimas - Armani Si. Kirbėjo mintis, kad nieko gero, bet... Viltis vis tiek buvo stipresnė už realybę... Mano nosiai realybė pasirodė per žiauri.

Metų nuobodulys - ūdai su rožėm... Kiek galima, a?

Metų kryptis - pildžiau parfumerines spragas ir knaisiojausi po praeitį. Ieškojau kažko, kas sukurta tada, kai buvau jauna... Testavau visokiausias senienas... Grąžinausi tai, ką kažkada turėjau.

Metų atradimai - Valentino Vendetta, Armani Gio ir Nino Cerruti Pour Femme. Ir kur aš buvau tada, kai juos sukūrė biggrin.gif .

Metų pirkinys - Keiko Mecheri Loukhoum. Ilgai aš jam brendau. Vis tikinau save, kad gal apseisiu. Bet išdrįsau.

Metų netikėtumas - kolekcijoje padaugėjo PP koncentracijos kvepalų. Ir apskritai, padaugėjo visko. Metus baigsiu su maždaug 180 buteliukų.

Metų įgyvendinta svajonė - labai keista, bet įgyvendinau viską, ką suvestinėje surašiau pernai. Išskyrus Guerlain L'Heure Bleue PP. Ne todėl, kad negaliu, o todėl, kad nebereikia.

Metų neįgyvendinta svajonė - Jardins d’Ecrivains George, Nino Cerruti Pour Femme ir Parfums DelRae Bois de Paradis.

Metų keliautojas - Guerlain L'Heure Bleue. Matyt nelemta man su jais išsiskirti. Likutį pardaviau. Po kiek laiko prie pirkinio gavau dovanų savo pačios kažkam dedikuotą pilnutėlį atomiką biggrin.gif.

Metų savigrauža - ne vienais, ir net ne dvejais kvepalais atsikračiau visai be reikalo.

Metų suvokimas - nelabai ką galiu pasakyti. Nebent tai, kad tai buvo ko gero patys geriausi ir turtingiausi mano parfumeriniai metai.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 12 16, 15:28)

Metų įvykdyta užduotis - kolekcijoje beveik neliko testerių be kamštelių (liko 1 - Nahema PP). Visus kitus išparceliavau ir pasijutau laimingesnė, nes jie mane erzino. Ir linksma, ir liūdna. Man geriau atomikas, nei testeris be kamštelio. Bet kas toliau - nebepakęsiu kvepalų be dėžučių  doh.gif ?

Apzvalga super wub.gif

O va del kvepalu be dezuciu mano istorija.. doh.gif apie buteliukus be kamsteliu isvis nekalbu..apie tai net kalba neina..erzindavo baisiausiai, nes man visur turi buti vokiskas Ordnung'as doh.gif

p.s. galbut pamatysim gyvai visa sukaupta turta artimiausiu metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 12 16, 16:28)

Aciu, Rusma, buvo idomu skaityti. 4u.gif

UPD...
Tiesa, as taip pat nemegstu buteliuku be kamsteliu, man jie tarsi nuogi. Bet! Turiu Nino Cerruti Pour Femme "nurengta" buteliuka ir kazkaip ranka nekyla jais atsikratyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 17 gruodžio 2013 - 00:22
Ech, jau smagiau, kad ne aš viena kamštelių fanė biggrin.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 16, 19:01)
p.s. galbut pamatysim gyvai visa sukaupta turta artimiausiu metu?  blush2.gif

net nežinau blush2.gif Šiemet tai tikrai ne, o metų pradžioje turėjau tradiciją nusifotografuot kolekciją, kad ir sau. Bet kai pagalvoju, kad su mano kiekiais tam reikia ne mažiau nei visos dienos, plius iš namų vyrišką giminę išgrūst, kad mažiau nervus gadintųsi, tai abejoju ar pasirašysiu žygdarbiui. Bet gal biggrin.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 16, 19:01)
Apzvalga super  wub.gif

QUOTE(MilGana @ 2013 12 17, 01:05)
Aciu, Rusma.

Ačiū, prašom pratęsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 17 gruodžio 2013 - 06:28
QUOTE(rusma @ 2013 12 17, 07:25)
Ech, jau smagiau, kad ne aš viena kamštelių fanė  biggrin.gif
net nežinau  blush2.gif Šiemet tai tikrai ne, o metų pradžioje turėjau tradiciją nusifotografuot kolekciją, kad ir sau. Bet kai pagalvoju, kad su mano kiekiais tam reikia ne mažiau nei visos dienos, plius iš namų vyrišką giminę išgrūst, kad mažiau nervus gadintųsi, tai abejoju ar pasirašysiu žygdarbiui. Bet gal  biggrin.gif
Ačiū, prašom pratęsti 4u.gif

Ne tu viena tikrai. Aš irgi nemėgstu be kamštelių, bet šiuo metu turiu du bueliukus be kamštelių. Vieni kaip ir taip baisiai akių nebado, bet kiti doh.gif Nežinau. Reiks gal arba susišaudyt kamštelį arba nešt išpardavyklon visa butelaitį.

Tavo kolekcijos man visad baisi įdomybė, tad labai laukiu to poros šimtų buteliukų. Susikaupk ir įkvėpk biggrin.gif Ir pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 12 17, 07:25)
...Bet kai pagalvoju, kad su mano kiekiais tam reikia ne mažiau nei visos dienos, plius iš namų vyrišką giminę išgrūst, kad mažiau nervus gadintųsi, tai abejoju ar pasirašysiu žygdarbiui. Bet gal  biggrin.gif

Tai gal parfum vakareli koki organizuokit (del tokios progos net is KLP atvaziuociau biggrin.gif):
a - gyvai kolekcija apziureti butu tikras kaifas;
b - nereikes vargti visa diena su nuotraukom, juk tai bus tik vakarelis;
c - vyrui galima bus pasakyti, kad visi tie kvepalai tikrai ne jusu, tai visos susirinkusios po nedaug atsiveze... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 17 gruodžio 2013 - 09:26
QUOTE(MilGana @ 2013 12 17, 10:02)

c - vyrui galima bus pasakyti, kad visi tie kvepalai tikrai ne jusu, tai visos susirinkusios po nedaug atsiveze...  biggrin.gif

ajeeeeeeeezau, taigi jis pasakys, kad atsivežė, tai tegu išsiveža, turėsiu atiduot biggrin.gif
kaip aš gyvensiu be savo koliekcijos...... nea.... schmoll.gif
Atsakyti
Mano apžvalga labai kukli:
METŲ MEILĖ - Bois 1920 Sushi Imperiale
METŲ NUSIVYLIMAS - jų buvo be skaičiaus.
METŲ SUVOKIMAS - viską, kas mano nosiai nuostabiausia parfpasaulyje jau turiu.
METŲ PADĖKA - Seeme, Ežiuko mamai, Egleglei.
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 12 18, 11:01)
METŲ SUVOKIMAS - viską, kas mano nosiai nuostabiausia parfpasaulyje jau turiu.
METŲ PADĖKA - Seeme, Ežiuko mamai, Egleglei.

mirksiukas.gif

O, už mane pasakyta, tai tokia ir suvestinė:

METŲ SUVOKIMAS - viską, kas mano nosiai nuostabiausia parfpasaulyje, jau turėjau/turiu.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 12 18, 10:40)

METŲ SUVOKIMAS - viską, kas mano nosiai nuostabiausia parfpasaulyje, jau turėjau/turiu.

mane tokios mintys kamuoja po apsilankymo parduotuvėse. Deja, CDC veikia taip pat. Bet pasėdžiu fragrantikoje ir sušviečia visai kitaip.
Atsakyti
Laikas ir man suvesti galus.

Metu tendencija- garderobo svarinimas. Isigyta gal tik keletas vienetu, uztat issluota- beveik puse visko. Supratau, kad tik siaip sau stovintys kvapai mane "gruzina"

Metu meile Maison Francis Kurkdijian "Lumiere Noire"

Metu pasiekimas- tikslingas garderobo formavimas. Tiksliau, jo pradine stadija- apmastymai. Jiems paskyriau beveik visus metus

Metu nata paciule. Iki siol jos, ko gero, nelabai supratau ir mylejau. Kone pusmetu tyrinejau paciulinius aromatus, ivairius jos derinius (ne tik parfumerinius, alieju maisyma pvz taip pat), sugebejau ivertinti natos daugiabriauniskuma, ja geriau pajusti ir pamilti

Metu paieskos roze. Radau ivairiu, bet galvoje dar nesusigulejo, kaip turetu atrodyti mano parfumerinio garderobo roze

Metu atradimas Hermessence "Epice Marine". Pirma karta pajutau tikra kaifa nuo akvatiniu ir suriu natu

Metu "brother ir arms" istikimas kasdienybes bendrazygis buvo Etro "Shaal Nur"

Metu kvapu namai Nasomatto ir Parfum d'Empire. Pirmieji tiesiog visapusiskai atitiko poreikius (nuo zalio Absynthe iki gurmanisko Pardon ar gruboko Duro), antrieji- radau su mano kuno chemija tobulai derancius siprus

Metu istikimybe Hermes

Metu nusivylimai tai ir buvo nusivylimu metai, kai aklai, apgraibomis ieskojau savo braizo, jo israisku ir t.t. Buvo tuntai klausimu- ko is tikruju ieskau parfumerijoje, ir t.t., turbut butinas parengiamasis etapas nauju atradimu laikui

Metu bauba pamirsau... YSL Manifesto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 19 gruodžio 2013 - 09:40