Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

QUOTE(eglegle @ 2012 12 14, 18:32)
Klausimas abiem - kaita į KĄ?  ax.gif

Į nežinią, kol kas biggrin.gif Daugelis turėtų ir dievintų nebepatinka, ieškomi kažkuo neįtinka. Bet paieška tuo ir žavi mirksiukas.gif
Atsakyti
Siu metu kvepalu paieskose visvien likau istikima CHANEL kvepalams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 12 14, 18:32)
Klausimas abiem - kaita į KĄ?  ax.gif

Gyvenime negalvojau, kad po paskutinio nestumo pamegsiu saldzius kvapus. O tuos kvepalus, kuriu taip karstai mylejau, nebegalesiu nesioti (pvz. nelimpa klasikinis AP, L'Agent, YSL NU edp, Sisley Soir de Lune ir netgi Juozas Statkevicius!!! blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 12 15, 00:38)
(pvz. nelimpa klasikinis AP ir netgi Juozas Statkevicius!!!  blink.gif )

Koks siaubas biggrin.gif Atsimenu, kažkada (kitoks jūsų nikas dar buvo) vis pagalvodavau, kad mudviejų skonis kone identiškas biggrin.gif
Ai, bet ką aš čia - turbūt man irgi nebelimpa nei AP, nei Juozas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 12 14, 22:42)
Koks siaubas  biggrin.gif Atsimenu, kažkada (kitoks jūsų nikas dar buvo) vis pagalvodavau, kad mudviejų skonis kone identiškas  biggrin.gif
Ai, bet ką aš čia - turbūt man irgi nebelimpa nei AP, nei Juozas  biggrin.gif

Senstam, tamsta, senstam po truputi biggrin.gif
Atsakyti
Metų brandas - Serge Lutens. Mano parfumerinė nirvana jau ne vienerius metus.
Metų atradimai - Parfum d'Empire Ambre Russe, Amouage Dia, Nasomatto Black Afgano.
Metų netikėtumas - nebenoriu net uostyti savo kažkada buvusios didelės (beje, ir pirmosios) parfumerinės meilės - Paloma Picasso EDP.
Metų nusivylimas - Parfumerie Generale Aomassai. Daug iš jų tikėtasi, o ant manęs suskambėjo kaip karamelės monoaromatas.
Metų pirkiniai - Guerlain Shalimar PP, Guerlain Mitsouko PP.
Noras kitiems metams - kad po metų skiltyje "atradimai" galėčiau ką nors įrašyti.
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2012 12 14, 22:52)
Siu metu kvepalu paieskose visvien likau istikima CHANEL kvepalams wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Siais metais supratau, jeigu reiktu pasirinkti vienus kvapu namus, tai butu Chanel. Vien ka reiskia Coromandel wub.gif ir dar keletas kvapu.

Jeigu galima butu pasirinkti dvejus, antroje vietoje butu AMOUAGE (del Epic).
Atsakyti
Metų brandas - atrasti - Histoires de Parfums, Cartier Les Heures de Parfum, Mona di Orio. visus metus ištikimai lydėjęs - Chanel (mano. tiesiog mano.).
Metų nuostaba - man patinka tuberozos! (tik dvi, tik labai konkrečios - Frederic Malle Carnal Flower ir Histoires de Parfums Tubereuse Animale).
Metų sugrįžimas - po truputį į garderobą pareina ambra.
Metų žaidimas - kvapai iš kelionių arba kvapai kelionėms atsiminti. Roma, Sicily, Hussein Chalayan Airborne - tik vienos iš kelių vėliavėlių, įsmeigtų žemėlapin.
Metų nusivylimas - naujojo Juozo subrangimas.
Metų nesusipratimas - Dolce & Gabbana (red cap) reformuluotė.
Metų netyčiukas - The Different Company Bois d'Iris.
Metų įgyvendinta svajonė - Chanel "penktukai" nuo EDT iki PP.
Metų neįgyvendinta svajonė - Cartier L'Heure Fougueuse (IV), Mona di Orio Oud.
Metų suvokimas - klaida buvo nepirkti kvepalų Italijos užkampio parduotuvėje, tikintis, kad juos bus lengva rasti vėliau. nieko panašaus. vat čia tai niša - niekur nerandu, nors užsimušk, lengviau turbūt Juozą Madagaskare gaut.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 12 18, 02:30)
klaida buvo nepirkti kvepalų Italijos užkampio parduotuvėje, tikintis, kad juos bus lengva rasti vėliau. nieko panašaus. vat čia tai niša - niekur nerandu, nors užsimušk, lengviau turbūt Juozą Madagaskare gaut.

biggrin.gif kas per kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 12 18, 00:42)
biggrin.gif kas per kvepalai?

atsimenu brandą - Aqva Bland. ir kvepalai buvo kokių 6 rūšių, ir nepirkau todėl, kad negalėjau išsirinkti iš dviejų. bet su pavadinimais sunkiau....
Atsakyti
Metų atradimas - SM forumas. Kad žinotumėte, kokia esu laiminga, jog "nesu išprotėjusi su savo kvepalinu" ir kad galiu dalintis įspūdžiais su bendraminčiais.
Metų brandas - aišku,- By Kilian L'Oeuvre Noire visa kolekcija, toliau draugauju su Mona di Orio. Amouage, Chanel (mano. tiesiog mano.).
Metų nuostaba - man patinka rožė! (tik, pasirodo, ten, kur ji į rožę mažiausiai panaši - pvz. Amouage Epic, Eau d'Italie Paestum rose).
Metų ištikimybė - Paloma Picasso EDP
Metų sugrįžimas - Vėl gavau Gres Cabochard
Metų žaidimas - Serge Lutens'o kvapai - tiesiog pasakų pasakos.
Metų nusivylimas - Montale ir Frederic Malle parfumerija.
Metų nesusipratimas - Ažiotažas aplink Tom Ford bei Endy Tauer kvapus.
Metų netyčiukas - Jean Desprez Bal a Versailles .
Metų įgyvendinta svajonė - Guerlain Shalimar EDP.
Metų neįgyvendinta svajonė - Mona di Orio Signature kolekcija.
Metų suvokimas - Nesu parfumistė smile.gif Tiesiog labai myliu kvepalus.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 12 18, 13:32)
Metų atradimas - SM forumas. Kad žinotumėte, kokia esu laiminga, jog "nesu išprotėjusi su savo kvepalinu" ir kad galiu dalintis įspūdžiais  su bendraminčiais.
Metų brandas - aišku,- By Kilian L'Oeuvre Noire visa kolekcija, toliau draugauju su Mona di Orio.  Amouage, Chanel (mano. tiesiog mano.).

by ki,

kurie is Chanel Jums patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 18 gruodžio 2012 - 12:44