Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinė metų suvestinė

TENDENCIJOS: mane, sausu, prieskoniniu kvepalu myletoja patrauke i geliu kategorija doh.gif dauguma siu metu pirkiniu- floral arba su gera floral priemaisa.

METU KATEGORIJA dark flowers (ir kuo gi ne Boudelaire ax.gif )

METU PIRKINYS: Caron Narcisse Noir (vintazas), Cartier Must PP

METU ATRADIMAS Gandini 1896 tualetiniai vandenys. Ypatinga ispudi padare Pomegranade & Incense savo minimalistine, lakoniska ir itin tikslia kompozicija

METU NUSIVYLIMAS patinkantys, bet visiskai ant odos nesilaikantys Keiko Mecheri kvapai

SOKAS Dioro namu ideja pervadinti ikoninius Miss Dior

TIESOS MOMENTAS iki galo isisavintas faktas, kad netoleruoju laktonisku mediniu kvapu (Lutens Santal Majuscule sitame porusyje padejo riebu taska)

NENUSAUTAS KISKIS vintazine Vol de Nuit versija

MALONUS PASALINIAI EFEKTAI daugybe pozityviu ivertinimu retiems/keistiems kvapams is neitikeciniausiu zmoniu
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 12 12, 14:24)
METU NUSIVYLIMAS patinkantys, bet visiskai ant odos nesilaikantys Keiko Mecheri kvapai

Nesusilaikau nepakomentavus - kaip keista g.gif . Man laikosi, aišku apie tuos, kiek aš jų mėginau - 5, netgi puikiai. Tiek, kiek nereikia, kartais atrodo, kad net po dušo kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 12 gruodžio 2012 - 14:33
QUOTE(rusma @ 2012 12 12, 15:32)
Nesusilaikau nepakomentavus - kaip keista  g.gif . Man laikosi, aišku apie tuos, kiek aš jų mėginau - 5, netgi puikiai. Tiek, kiek nereikia, kartais atrodo, kad net po dušo kvepia  biggrin.gif

na vat verysad.gif siaip mano oda dekinga, "nevalgo" kvepalu, bet Mecheri tik su retom isimtim laikosi max pora valandu
Atsakyti
Metų brandas - atradimo ir praradimo prasme - Amouage
Metų tendencijos - mažiau ir butelių, ir atomikų.
Metų netikėtumas - pradėjęs patikti Chanel Coromandel.
Metų nuostolis - už gana didelę kainą nusipirktas Tom Ford Noir de Noir, testuotas kažkada iš mėginuko ir visai nebepatikęs iš buteliuko.
Metų nusivylimas - visi turėti iš Tom Ford, Serge Lutens ir Amouage.
Metų įgyvendinta svajonė - viską įgyvendinau ir viskuo nusivyliau tongue.gif Ateinančių metų svajonė - vėl pradėti svajoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 12 12, 22:29)
Metų brandas - atradimo ir praradimo prasme - Amouage

Kodel?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 12 13, 00:34)

Labai užkabino ir labai greit atsikabino - arba visko per daug, rodos, visos natos sudėtos viename, arba kažkieno kopija - neįdomu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 12 12, 23:03)

Aciu, eglegle. As taip pat nesuprantu nisos. Tiesos delei pasakysiu, kad daug su kuo neturejau garbes susipazinti, bet ka jau testavau (aciu v-i-k-ai) - nesuzavejo ant tiek, kad mokeciau uz ja tokius pinigus. Tad pasirasau po kekvieno zodzio... kolkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 12 gruodžio 2012 - 23:54
MilGana, drauge mano, labai dziaugiuosi kad sutaupiau tavo pinigus. biggrin.gif

--------------------------------------

Metų netikėtumas - parfumerine depresija kuri tesesi jau 2-a menesi.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 13, 11:37)
Metų netikėtumas - parfumerine depresija kuri tesesi jau 2-a menesi.

O, šitas ir man tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 13, 09:37)
MilGana, drauge mano, labai dziaugiuosi kad sutaupiau tavo pinigus. biggrin.gif

O taip, dekinga tau labai 4u.gif

Metų netikėtumas - parfumerinio skonio kaita blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 12 13, 11:17)
Metų netikėtumas -  parfumerinio skonio kaita  blink.gif

thumbup.gif
Mano mintis išsakyta mirksiukas.gif
Atsakyti